Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
17.4.14 11:46

@Wendy_D Normálně si nech napsat pro psychiatra papír od tvé psycholožky. Že tě má v péči, že podstupuješ terapii, že máš ten a ten problém bla bla (jako pravdu, žejo, ale odborně podanou)

No a pak se modli, ať narazíš na nějakýho, co ti ten štempl dá. Přijít tam jen tak z ulice, tak se budou víc bránit. Uvědom si, že psychiatr je taky lékař. A stanovit psychiatrickou diagnózu chce čas. Takže by to mohl být i postup non lege artis, kdyby ti to podepsal. Teoreticky by ses s ním mohla i soudit. „Byla jsem rozrušená, vy jste to neodhalil, poslal mě na cs po jedné návštěvě a teď se stalo to a to, nebo jste mě ochudil o prožitek přirozeného porodu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.4.14 11:47
@Anonymní píše:
Ja mela cisare na prani v prazske renomovane porodnici, ale doktor je rodinny znamy. Resp. prvni dite bylo cisarem a kdyz jsem zacala dochazet k nemu do porodnice pred porodem tak se mne rovnou zeptal jak chci rodit :palec: a nestalo mne to ani korunu :potlesk:
Inko snad pochopitelne

Po prvním porodu cs dávají vybrat všichni doktoři, nejen rodinní známý. Jak máš jednou cs, už jsi za vodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 11:47

Juju, jenže Praha:(, to mi moc nepomůže:(((
Můžu se zeptat, když je to rodinný známý, jaký měl názor na CS oproti přirozenému? Fakt by mě to moc zajímalo, pže jak vidím, jak se většina tváří, jaká je spontánní porod lepší a CS hrůza, tak by mě fakt zajímal názor známého mudra:). Klidně písni do soukromé, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
17.4.14 11:49

@Wendy_D

Nevim jestli to tady uz padlo, ale volej sveho gyndare, at ti napise taky doporuceni (budes mit dva „papiry“), plus pokud by doslo k opetovnemu odmitnuti, trvej na tom, ze to chces mit zapsano v karte - malokdo si lajzne odmitnout dvoji doporuceni, na kterem budes trvat, navic zapsane v karte

Z OV nevim, ja sem rodila v Pribrami - mela sem jen dve doporuceni a bylo to bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 11:54

Ahojky, díky, taky už jsem volala, poradila mi ještě jednu věc, takže čekám na odpověď a zítra k ní ráno jedu. Bože, já vám tak závidím, že už to máte za sebou, mě to teda doslova vykolejilo, to jsem nečekala:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.4.14 11:55
@Wendy_D píše:
Juju, jenže Praha:(, to mi moc nepomůže:(((
Můžu se zeptat, když je to rodinný známý, jaký měl názor na CS oproti přirozenému? Fakt by mě to moc zajímalo, pže jak vidím, jak se většina tváří, jaká je spontánní porod lepší a CS hrůza, tak by mě fakt zajímal názor známého mudra:). Klidně písni do soukromé, díky moc

V soukromých špitálech v Japonsku, Brazílii nebo třeba SA se narodí CS 80% dětí. Takže kdyby to byla taková hrůza, asi by do toho ty ženské nešly. :lol: To většinou plkají doktoři, kterým vadí, že ženské zvolí snazší a bezpečnější cestu. Ale když mají rodit celebritu nebo dítě z několikátého umělého oplodnění (prostě dítě, na kterém jim extra záleží) šup hned řežou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 12:02
@Bábrdl píše:
Po prvním porodu cs dávají vybrat všichni doktoři, nejen rodinní známý. Jak máš jednou cs, už jsi za vodou. :mrgreen:

to neni pravda, kamaradka prvni mela cisarem a druhy rodila prirozene a nikdo se ji predem na nic neptal, jen kontrolovali jizvu. Rikala, ze po prirozenem porodu byla daleko drive fit, s cisarem i ja byla minimalne mesic zmordovana, proste to je operace bricha se vsim vsude, navic u toho preriznou brisni svaly.

Jedina vyhoda u cisare pry byla, ze meli daleko drive a lepsi sex nez po prirozenem, coz u obou ja muzu potvrdit, ze jsme sexovali dva mesice po porodu a bylo to stejne jako predtim, proste jako kdybych ani nerodila :palec:

• Citovat
  • Upravit
36556
17.4.14 12:04
@Anonymní píše:
to neni pravda, kamaradka prvni mela cisarem a druhy rodila prirozene a nikdo se ji predem na nic neptal, jen kontrolovali jizvu. Rikala, ze po prirozenem porodu byla daleko drive fit, s cisarem i ja byla minimalne mesic zmordovana, proste to je operace bricha se vsim vsude, navic u toho preriznou brisni svaly.Jedina vyhoda u cisare pry byla, ze meli daleko drive a lepsi sex nez po prirozenem, coz u obou ja muzu potvrdit, ze jsme sexovali dva mesice po porodu a bylo to stejne jako predtim, proste jako kdybych ani nerodila :palec:

Však jsi nerodila. Frndu máš furt stejnou :mrgreen:

Kdyby kamarádka chtěla, tak jí cs udělají. Předchozí cs je normální indikace pro další, netřeba další důvody. Stačí říct, že bolí jizva. Tak jsem to myslela. Naopak, doktoři dělají cs darěji, bojí se ruptury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 12:08
@Bábrdl píše:
Však jsi nerodila. Frndu máš furt stejnou :mrgreen:Kdyby kamarádka chtěla, tak jí cs udělají. Předchozí cs je normální indikace pro další, netřeba další důvody. Stačí říct, že bolí jizva. Tak jsem to myslela. Naopak, doktoři dělají cs darěji, bojí se ruptury

no prave :mrgreen:
musim rict, ze kdyz se mne ptal jak chci rodit, tak jsem taky chvilku vahala nad klasikou, ale pak jsem si vzpomnelo jak ma prvni dite velkou makovici po manzelovi a rovnou jsem rekla ze cisare :lol:

• Citovat
  • Upravit
15095
17.4.14 12:09

@Bábrdl Já bych se bála osobně víc císaře, než porodu normální cestou. Nechat si dobrovolně dělat díru do břicha mne děsí daleko víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
17.4.14 12:11

@Wendy_D nemyslím to zle, každá máme své důvody, ale nezapomeň, že císař je sakra bolestivej a taky se může stát cokoliv. Nechci tě strašit, ale jsem čerstvě ( dva měsíce po CS) tak to mám ještě vše v paměti :-D ;-)
Spíš se jen připrav na to, že císař není jen o tom co píšeš ano svá pravidla má, ale i při něm se může stát cokoliv ani CS není bez komplikací :cert: bohužel..

Jak píšu nechci tě strašit atd ale spíš aby si pak nebyla nemile překvapená a nebylo to pro Tebe ještě horší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 12:16

V pohodě, nestrašíš, já vím a jsem připravená a vím, že bezproblémový spontánní porod je lepší, ale už to mám v hlavě a nemůžu se přes to dostat, ani takové ty řeči, že to bude určitě v pohodě, co když ne a moje psychika tomu napomáhá, že nebude, byla bych ráda, kdyby někdo mávnul kouzelným proutkem a já šla bez obav (alespoň takových šílených až hysterických) spontánně rodit, že to prostě dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 12:24
@Bábrdl píše:
V soukromých špitálech v Japonsku, Brazílii nebo třeba SA se narodí CS 80% dětí. Takže kdyby to byla taková hrůza, asi by do toho ty ženské nešly. :lol: To většinou plkají doktoři, kterým vadí, že ženské zvolí snazší a bezpečnější cestu. Ale když mají rodit celebritu nebo dítě z několikátého umělého oplodnění (prostě dítě, na kterém jim extra záleží) šup hned řežou.

Jojo, máš pravdu Bábrbl, jen my se tu dohadujeme a podplácíme, nejsem moc ten typ, co tohle má rád a umí v tom chodit, připadám si jako vyvrhel, jak všude volám a žadoním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
17.4.14 12:34

@Wendy_D já si myslím, že to zvládneš v pohodě ;-) já se porodu taky balá a když to přišlo tak se to nějak samo nastartovalo a já byla naprosto v klidu a jedinej kdo byl nervní byl přítel :-D já se smála a říkala, že domů už se vrátím s miminkem atd je to asi nějaká ženská samoobrana aby se to zvládlo a věř mi, že jsem si prožila jak porod tak CS ( porod byl CS zakončený) tak můžu srovnávat a císař je mnohem bolestivější, komplikovanější dva měsíce po CS nemůžu pořád pořádně cvičit, jizva opravdu valně nevypadá je přes celej podbřišek. Byla jsem ochuzená o okamžik kdy se malá narodila, poprvé jsem jí viděla někdy po 5 až 6 hodinách :? špatně se nastartovala laktace a do dneška s tím bojuju… nemám důvod bojovat za klasické porody, ale věř, že je to mnohem, mnohem lepší než CS jen intezivní bolest trvala den a půl, úplně přešla až po 14ti dnech to už bylo, že jsem o ničem nevěděla a to mi doktoři řikali jak neuvěřitelně rychle se hojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.4.14 12:38

Ja omdlevan i na ocnim a brala jsem homeopatika proti strachu a pomohlo mi to!
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky