Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
22.1.14 17:49

Ano, lezim v Ivancicich.Mam to sem z domu 5 minut a stejne me domu nepusti. Zkusim pockat do rana a kdyztak rano podepsat reverz a jit domu. Nevim, proc me nedaji aspon na gyndu a musim lezet na porodnim sale. Jinak pritel volal do Bohunic a tam mu pry rekli, ze kdybych presla z Ivancic rodit k nim, tak by me musel primo primar tady z Ivancic napsat doporuc. k cisari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.1.14 17:49

Ano, lezim v Ivancicich.Mam to sem z domu 5 minut a stejne me domu nepusti. Zkusim pockat do rana a kdyztak rano podepsat reverz a jit domu. Nevim, proc me nedaji aspon na gyndu a musim lezet na porodnim sale. Jinak pritel volal do Bohunic a tam mu pry rekli, ze kdybych presla z Ivancic rodit k nim, tak by me musel primo primar tady z Ivancic napsat doporuc. k cisari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.1.14 18:40

@maminkas bud´silná a neústupná. Apropos-sice nejsem příznivec císařů, ale chápu, vzpomínám si na jednu maminu, co řešila něco podobného a vyšli jí vstříc bez debat v Boskovicích. Takže zítra ráno trvej už před vizitou na reversu )ono to dá váhu) a zbytek můžeš doladit posléze, pokud pan primář rovnou nevysloví ochotu tě vyslechnout. Držím pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.1.14 08:08

Dobre ranko. Informuji o dalsich zmenach-po tom, co me vcera bylo receno, ze dnes pujde mala cisarem ven, tak je zase vse jinak. Rano v 7 dosel primar, udelal vysetreni, neotviram se, voda nyni neprosakuje, presupnout z por.boxu na oddeleni gynekologie na pozorovani, pokud voda nebude odtikat, tak udajne zitra muzu domu a prijit tyden pred terminem porodu na planovany cisar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.1.14 08:08

Dobre ranko. Informuji o dalsich zmenach-po tom, co me vcera bylo receno, ze dnes pujde mala cisarem ven, tak je zase vse jinak. Rano v 7 dosel primar, udelal vysetreni, neotviram se, voda nyni neprosakuje, presupnout z por.boxu na oddeleni gynekologie na pozorovani, pokud voda nebude odtikat, tak udajne zitra muzu domu a prijit tyden pred terminem porodu na planovany cisar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.2.14 19:12

Diskuse odborníků pro i proti:

http://www.tribune.cz/…ceptovatelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.2.14 19:16
@Burj Chalifa píše:
Diskuse odborníků pro i proti:http://www.tribune.cz/…ceptovatelny

tento článek jsem četla před svým porodem, je z r. 2009.
A to je tam ještě zmíněn bývalý primář porodnice FN Lochotín.
Trochu vyšeptalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.2.14 19:21
@momi33 píše:
tento článek jsem četla před svým porodem, je z r. 2009.
A to je tam ještě zmíněn bývalý primář porodnice FN Lochotín.
Trochu vyšeptalé.

Tak co na tom, že je z r. 2009.Téma nezastarává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.2.14 19:22
@Burj Chalifa píše:
Tak co na tom, že je z r. 2009.Téma nezastarává.

to jistě ne, ale přístupy se mohly trochu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.2.14 19:32

Nechápu, proč už není u nás běžná věc, že před porodem dají automaticky každému vybrat, jakým způsobem chce rodit.
Doktoři preferují přirozenou cestou, což dle mých zkušeností je daleko rizikovější hlavně pro dítě.
Za mně rozhodně císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.2.14 19:41

@lentilka79 Jaké máš zkušenosti? Vzorek alespoň tisíce žen, které rodily vaginálně a které rodily CS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
14.2.14 20:15

Upřímně, nechtěla bych byt v kůži porodnika, kterému ženy budou diktovat, jak jim ma dítě vyndat z břicha… Protože následky za připadne komplikace bohužel pořad ponese jen ten doktor. Ale proti císařům rozhodne nejsem…jen by se to muselo nějak právně ošetřit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.2.14 00:08

@jannda
Nezlob se na mě, ale s následky vždycky musí žít hlavně ta matka a to dítě. Ještě jsem neslyšela, že by porodník pak celý život vychovával postižené dítě, které nechal přidusit. Takže já jsem rozhodně pro svobodnou volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.2.14 12:37

Já mám zkušenosti s porodem přirozenou cestou strašný!!! Už bych si to nevzala na triko, že dítě přidusím, naštěstí jsme bez následků.
Císař naprosto skvělý, pohodový, všichni včetně manžela jsme si to krásně užívali, prostě užasný a bez bolesti a nervů. Riziko minimální, vše proběhlo podle plánu, jsme zdraví a bez stresu.
Proč by se mamina nemohla svobodně rozhodnout, podle mě císař rizikový není.
Jen doktoři ho u nás jaksi nemají rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.2.14 13:40

@maminkas jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...