Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
17.4.14 13:50
@Wendy_D píše:
Asi ještě máte, na rozdíl ode mě:(, čas, že? Ale já se spíše bojím, že to začne dříve, už tak jsem dva poslední měsíce ležela, teď už nemusím.

konec července, tak ještě je čas, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 15:38

Já jsem na konci 36.týdne:(, takže stres:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.4.14 20:14

Po zkusenostech z cz, Mam strach znej.Je narocnenejsi na telo, mam ted cerstve zkusenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.4.14 20:18
@Wendy_D píše:
Protože se strašně bojím spontánního porodu, myslela jsem, že se to přepne, až budu těhotná, ale nee a teď je to horší. Nebojím se, že to bude bolet, ale co všechno se může stát, já vím, že i u císaře, ale pro mě je to schůdnější, jistější, má to svá pravidla a postupy, od spontánního porodu lze čekat cokoliv. Je toho více, ale nechci to až tak veřejně pitvat:(

Jsi magor. Chtěla bych tě vidět, kdyby si byla např. ve velmi rizikovém těhotenství, snažila se své dítě udržet za každou cenu a jediná cesta porodu by kvůli tvému stavu byla rodit přirozeně. To by jsi taky tak panikařila?
Přestan= moc číst a začni se věnovat svému nenarozenému dítěti.
To ti prosěje mnohem víc, než shánění psychiatra a hledání okliček, protože sis vymyslela „problém“ :roll:
Raděj si najdi dobrou porodnici a přestanˇ řešit něco, co není a vůbec být nemusí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
17.4.14 20:33

@Wendy_D

Ja mam par mesicu po porodu a rozervanou frndu fakt nemam, nemela jsem ani nastrih. Porodu jsem se taky desne bala a tak jsem aspon trenovala s EPInem a to mi fyzicky i psychicky moc pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 20:36
@Lolllo píše:
@Wendy_DJa mam par mesicu po porodu a rozervanou frndu fakt nemam, nemela jsem ani nastrih. Porodu jsem se taky desne bala a tak jsem aspon trenovala s EPInem a to mi fyzicky i psychicky moc pomohlo.

Díky:), zítra mi má přijít, přijde mi to jako schůdná cesta, ale pořád v sobě svádím vnitřní boj:(
Jak dlouho jsi trénovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 20:45

Nechte ji! Je to jeji vec a nikdo nejsme v jeji kuzi. Moc ti preji, at to zvladnes a pokud by jsi to nestihla, pak ti drzim palce a myslim na tebe. Jsem 35tt a i kdyz mam termin na cs, tak taky neni na 100pro ze to klapne, protoze co kdyz me to chytne driv a treba dal od domova. Ale to si nepreji, to je jasne. Hodne stesti a jak jsem jiz psala drive, navstiv psychiatra s papirem od psycholozky a i od gynekologa, hlavne se nevzdavej. Jak ja rikam, kdyz opravdu chceme, pohneme treba zeměkoulí ;)

• Citovat
  • Upravit
1854
17.4.14 20:46

@Wendy_D

Asi 5 tydnu.. a taky je hodne dulezite se naucit spravne dychat a tlacit. Myslim, ze kdyz je zenska pripravena a vi, co ma delat a zbytecne nehysterci, tak nemusi dojit ke zbytecnym komplikacim. Muj syn mel sice omotanou snuru kolem krku a vytahli ho uplne modreho (skore 3-6-9), ale tim, ze jsem ho zvladla bleskove vytlacit, tak to zvladnul celkem dobre. Ano porod fakt boli a neni to nic prijemneho, ale je to (vetsinou) jen jeden den a fakt se to da prezit. Ja uz jsem tri hodiny po porodu normalne chodila po chodbe a byla jsem naprosto v poradku - to se ti po cisari nestane. Chci letos zase otehotnet a hodne jsem premyslela, jestli bych radeji nechtela jit na cisare.. a asi nechtela. Protoze to boli jeste dlouho potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 20:51

A tak proč si vůbec přemýšlela o tom císaři, kvůli mimču? pže to muselo být vcelku dost stresující:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
17.4.14 20:53

Asi kvuli sobe, protoze ty kontrakce, to je peklo. :mrgreen: Ale ja je mela od zacatku po 3 minutach - asi 8 hodin, takze jsem si to fakt uzila. To tlaceni na konci uz bylo uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 23:34

@Bábrdl
Ne, ne, není pravda. Ja mela jeden SC a k tomu i jinou osobni anamnezu (prodelana operace hlavy) a cukali se v Brne jako hrom a termin nedali a nedali, tak jsem sla do jine porodnice.

• Citovat
  • Upravit
17.4.14 23:38

@Wendy_D
Sc neni takova hruza, Ja rikam normalni porod boli cca 12hod pred a SC boli cca 12hod po. Ale neni to nic sileneho, co by se nedalo vydrzet, navic uz je tu ten prcek a to strasne nakopne. Navic, vzdy se da od bolesti pomoci nejakym lekem. Neni to bolest, ze by clovek umiral, to rozhodne ne. :-)

Příspěvek upraven 17.04.14 v 23:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.4.14 23:47
@Markétakytka píše:
@Wendy_D
Sc neni takova hruza, Ja rikam normalni porod bli cca 12 pred a SC boli cca 12hod po. Ale neni to nic sileneho, co by se nedalo vydret, navic uz je tu ten prcek a to strasne nakopne. Navic, vzdy se da od bolesti pomoci nejakym lekem. Neni to bolest, ze by clovek umiral, to rozhodne ne. :-)

jo? Fakt? To potřebuju slyšet, že císař je v poho! Páč jinak už nevím, jak porodím.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 23:48

@Wendy_D Myslim, ze je lepsi planovany SC nez treba norm. porod zakonceny klestemi. To na prckovi muze nechat vice nasledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 23:58

@Alice.007
Tak v poho… :-) Tot otazka. Samozrejme to nekdo snasi lepe a nekdo hure, nekdo se hoji dobre, nekdo s komplikacemi. To dopredu nikdo nevi. To, ze clovek chodi chvili v predklonu neni nic divneho (po slepaku se clovek taky hned nenaprimi). Po norm. porodu zas nektere nemohou ani sedet. Takze opet pro i proti.
Ja tedy zady dren apod. nemela (jak tu nekdo psal). A jizva - ta je zcela schovana v kalhotkach, takze frajerku v plavkach v lete delat muzete. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí