Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
15.5.14 19:53

@tamata tak to joo, jsem si na tebe vzpomněla, snad se nezlobíš :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.5.14 21:16

@Blešík:lol: Já jsem zvědavá jak pochodíš ty, snad líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.5.14 21:28
@tamata píše:
@Blešík:lol: Já jsem zvědavá jak pochodíš ty, snad líp :palec:

kéž by :oops: ale vidím to spíš na dvoutýdenní přenášení, dvoudenní vyvolávání, smrt v očích, císař a 5kilové dítě :cert: Porod mě už může fakt jen mile překvapit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 21:54

@tamata
Díky za info. v tom Krumluvě by eventuální domluvě byli tedy přístupnější???

Já znám primáře porodnice v Č. B., bydlíme ve vsi jako on, takže jsem tak nějak tušila, že tam se svým přáním těžko pochodím, on je dost no… :think: to je jedno :lol:

Asi zkusím nějakou dulu a nějak to překonat a kdyby to jó nešlo, tak se to asi nějak pokusím zařídit…

A co duly v ČB a okolí?? Já našla jen v okolí Tábora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.5.14 10:19

@Karl-von-Bahnhof S tím Krumlovem nevím, oni právě jsou dost nakloněni přirozeným porodům. Zatímco ČB je velká nemocnice, tak jsem si myslela, že právě pro ně nebude císař problém. A nakonec to bylo naopak.
Já už jsem byla po jednom císaři a bolela mě jizva. V ČB mi řekli, že je to nezajímá a že mi budou porod vyvolávat. Což v některých nemocnicích po předchozím císaři neexistuje. Tak jsem se sebrala a jela do Krumlova. To už bylo po prasknutí vody. Tam je zajímal můj názor, ale já řekla, že dám na ně :lol: Tak mě zkoukli a řekli, že na porod to vůbec nevypadá. Malá byla moc vysoko a nepřipravené porodní cesty. Tak hned nachystali sál a za 12 minut byla malá na světě :lol:
V ČB by to vyvolávali nevím jakou dobu a pak bych stejně skončila na císaři :nevim:
Ale kdybych neměla předchozího císaře, tak ani v tom Krumlově by mi toho císaře neudělali.
Chce to si oběhat ty porodnice a pozjišťovat. V některých porodnicích se domluvit dá a někde honí statistiky a nezajímá je ani tvůj stav :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.5.14 10:15

Ahoj vsem,
chtela bych se poptat jestli je mozne v Jihlave nebo Trebici mit planovanou sekci?
O Havl. brode ani neuvazuji a tam o tom pochybuji. Dodam, ze zatim nevim jaky bude zdrav.stav me ani mimca pred porodem, prvni syn byl prirozene, ale 2× omotana snura, priduseny, nesel vytlacit a o nastrihu az k zadku ani nemluvim, hrabli do me a syna vytahli bez me pomoci byl ve 37tt necekane po odtoku plodovky, takze bych rada klid a planovany CS :(
Diky za info nebo zkusenost.jak to funguje? Kdyz by mi muj gynekolog napsal doporuceni na cisar tak by mi ho meli udelat v kazde porodnici kterou si vyberu, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
17.5.14 12:03

@Lana222 Obvolej to - tohle co popisujes ohledne prvniho porodu zni desive…dle me by ti CS meli udelat kdekoliv v CR, nicmene nase legislativa a hnuti za „prirozeny porod“ se mnou asi souhlasit nebude.

Pokud mas jeste cas, sezen si pripadne potvrzeni od psychologa, nebo psychiatra - ale urcite bych nejdriv volala a chtela mluvit z primarem oddeleni.On ti rekne co a jak.

Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.5.14 12:05

@Lana222 Ahojky, podle me by to v Jihlave nemusel byt problem, je tam primar, od ktereho jsem uz na netu par clanku cetla a cisari na prani se teda dle meho nazoru nebrani. Zkus si ho najit (mudr. Roztočil) i v diskuzich na toto tema uz tu byl hodnekrat zminovany. A jinak si myslim, ze pokud to mas od gynekologa, tak je to urcite plus, ale jistota, podle toho, co uz jsem tady cetla za zkusenosti, nee:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.5.14 13:06

@ne-silenamatka @Wendy_D
dekuju, ano casu je dost, zkusim se poptat meho gynd. jak se na to tvari, psycholog je muj strejda tak treba by mi nejaky papir napsal kdyz s nim promluvim a poptam se i v porodnici.
Pry jsou u nas na CS vyborni, tak snad to nejak usmlouvam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 00:06

@Lana222
V 8) Třebíči se určitě dá domluvit. Já tam sice nerodila, ale mám 2 kamarádky, které tam rodily. Jedna měla KP - takže ji hned doporučili SC a podruhé ji brali automaticky na SC (kvůli už 1.SC).
Druhá kamarádka měla velmi těžký porod, který nakonec skončil taky sekcí a na podruhé ji automaticky nabídli zas SC, řekli, že když to nešlo poprvé dobře, že podruhé to bude podobné a nebudou ji trápit. Dokonce jí řekli, že 3.dítě není problém, ale to už taky jen císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 00:10

@Lana222
Opravdu je to jak kde. Brno se ted momentalne brani cisarum - take honi statistiky a navic pry maji hodne cisaru a pojistovne se to nelibi.
Mam nakonec zkusenost, ze ty mensi porodnice jsou lepsi na domluvu - oni mivaji vseobecne mensi pocty cisaru, tak jim asi jeden navic zas tak moc nevadi. Aspon tak mi to pripada.
Ja tedy nejsem moc zastance cisare na prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 20:15

Ahoj,
obnovuji diskuzi, taky bych chtěla císaře, ale u mě to není jen tak „z rozmaru“, že prostě přirozeně rodit nechci, ale jsem riziková těhotná, i když poslední dobou se to vše vrátilo do normálu a asi bych mohla rodit i přirozeně. Ale myslíte, že pomůže zahrát na city? Že jsem prostě rizikovka, že jsem měla ty a ty problémy, ten a ten problém ještě mám, že se normálního porodu hrozně bojím, z důvodů komplikací, které můžou (ale nemusí) nastat?

• Citovat
  • Upravit
4328
4.7.14 21:51

@P. Nečetla jsem diskusi, ale neblázni :hug: Já měla první porod šílený a taky jsem se druhého moooc bála a nakonec to byla brnkačka a hlavně rychlovka oproti prvnímu a to byl porod po 5letech. Určitě to zvládneš…ten císař by jsi si taky mohla vyčítat celej život!!! A věř, že kdyby jsi ho zažila už ho chtít nebudeš. Já ho měla před cca rokem a půl a nyní dělám vše proto abych se mu vyhla bylo to šílený ne jen ta bolest, ale i psychicky je to fakt náročný.
Teď mám před porodem a musím je zas přemlouvat abych mohla rodit normáleně :zed: Císař už nikdy v životě!!!

A k tvé otázce? Pokud si to nerozmyslíš určitě najdeš nemocnici se kterou se na sekci dohodneš. Dělají císaře rádi maj za to víc zaplaceno a je to pohodlnější. V našem zdravotnictví to začíná být celkem častější jev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.7.14 08:10

Holky co blázníte já bych už nikdy do cs nešla a to mě možná čeká a to jen proto že jsem jeden měla..Moje první dítě šlo normálně a druhý císařem tak to můžu porovnat..a je pravda že normální porod bolí ale můžu říct že jak dítě je venku tak člověk nic necítí narozdíl po císaři je člověk rád že se dokáže postarat o sebe natož o dítě, člověka to sice domutí ale je několik dnů až týdnů bolaví kord když pak nastanou nějaké problémy s jizvou a dále se člověk bojí něco neudělat aby mu to neprasklo atd a je to i onecem jinem videt dite hned a hned se o nej starat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.7.14 10:43
@Anonymní píše:
Ahoj,
obnovuji diskuzi, taky bych chtěla císaře, ale u mě to není jen tak „z rozmaru“, že prostě přirozeně rodit nechci, ale jsem riziková těhotná, i když poslední dobou se to vše vrátilo do normálu a asi bych mohla rodit i přirozeně. Ale myslíte, že pomůže zahrát na city? Že jsem prostě rizikovka, že jsem měla ty a ty problémy, ten a ten problém ještě mám, že se normálního porodu hrozně bojím, z důvodů komplikací, které můžou (ale nemusí) nastat?

Na city ne! Na papíry od doktorů s razítkem! A když se cukají, tak trvat na zapsání do dokumentace, že CS odmítli, přestože tvůj alergolog/psychiatr/ortoped/očař/zubař :cert: ho doporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí