Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
27.10.15 14:18

@aakaficko řekla bych, že jsem po sekci a bolí mě jizva. Víc bych nepitvala.

• Citovat
  • Upravit
11245
27.10.15 14:20

@Billi ale budu asi potrebovat vsechnu dokumentaci ne? a tu maji v Krci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.10.15 14:22

@aakaficko jakou dokumentaci? Mně viděli v porodnici poprvé 3 týdny před termínem a po týdnu jsem šla na sekci, tam jsme udělali přijímací pohovor. Rodila jsem v Čáslavi.

• Citovat
  • Upravit
19071
27.10.15 14:24

@aakaficko to neporadim, jestli to rict na ferovku. Asi jo, ale spis osobne nez do telefonu. Zavolala bych, jestli me vezmou, objednala se na registraci a tam uvidis.

Ja tam sekci rodila a potom jsem tam byla jako doprovod u ksmaradcina porodu a tam sestra prohodila, ze kdyz jsem jednou rodila cisarem, tak dalsi bude asi cisar taky…tak mi prislo, ze to tam fakt asi spis tak berou.

Coz me osobne naopak stve :-) Ja chci jit jednou druhe dite rodit urcite zase tam, ale automaticky cisare nechci :roll:

Tak ze bych ja naopak zkusila tu Krc? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 14:24

@Billi no vsechny papiry, odbery krve, streptokok a vsechno mozny co mam od doktoru za tehotenstvi.. u sebe mam ted jen tehu prukazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 14:26

@Pherenike jj jestli nechces cisare, tak Krc je spravna volba ;) :D zkusim ten Benesov a uvidim co mne reknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.10.15 14:26

@aakaficko staci ti tehotenska prukazka…UTZ, monitor si udelaji sami a i toho streptokoka…hlavne fofr, tlaci te cas :-) A dej mi vedet, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.10.15 14:27

@aakaficko tak jsem to měla u obou porodů. Všechno měl u sebe gynekolog a do porodnice jsem šla jen s průkazkou a nikdo s tím neměl problém. :nevim:
Detaily bych řešila osobně s nimi.

• Citovat
  • Upravit
982
27.10.15 14:33

Ahoj, tak já jsem taky po dvou císařich, i když jsem chtěla druhé dítě rodit normálně. Můj gynekolog mi řekl, že když byl jednou císař bude i druhý, protože je velké riziko rupnutí. Napsal mi jenom doporučení do porodnice a s tím jsem tam šla a samozřejmě průkazka. Nic víc po mně nechtěli. Všechno potřebné je napsané v průkazce, žádná dokumentace není třeba když je těhu průkazka, tam je vše. Taky bych zkusila zavolat do jiné porodnice a říct, že máš po jednom císaři, bolí tě jizva a v porodnici, kde jsi chtěla rodit malují, tak jestli by tě nevzali. A pokud by řekli, proč tak pozdě, (císař se dělá od 38 týdne) tak bych jim to asi řekla, že tě posílají na přirozený porod a ty se toho bojíš, když tě jizva dost bolí a i tvůj gynekolog ti císaře doporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31387
27.10.15 14:36

@aakaficko nevolila bych nějaký direktivní tón (jako císař a basta), spíš slušně vysvětlit situaci, ten, kdo hovor přijme (nejspíš nějaká sestra nebo max. vrchní) budou mít cca povědomost, co u nich „řežou“ a buď tě pozvou do nějaké indikační poradny nebo rovnou odpálkujou.

papírama si hlavu nedělej, to je jen pražská specialita ty registrace, všude jinde prostě přijdeš do porodnice s bolestma (nebo tě tam pošle gynekolog abyses domluvila, zda je to na sekci-třeba když máš plod KP atd.) a žádný papíry tam nemají. Průkazku snad máš a předoperační si vyřídí sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 14:42

Tak do Benesova jsem volala a bohuzel mne vzit nemuzou, na cisare objednavaji uz v 36. tt a maji plno :,( hrozne mne to mrzi, mluvila sem primo s nejakym doktorem a byl moc milej.. rikal, at vynecham doktora Severa a obratim se primo na primare Kolka v Krci.. :,( je to strasne pozde uz a nikde mne nevezmou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31387
27.10.15 14:44

@aakaficko zkus jiný v okolí…fakt je, že ten vysoký tt asi bude komplikace, ale věřím že někde místo mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.10.15 14:46

V Horovicich te vezmou a me tam sekci udelali.Po dalnici jsi tam z Prahy za pul hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.10.15 14:46

@aakaficko jeee tak skoda, zes to neresila uz driv, vid? Byvali by te tam jinak fakt asi bez problemu vzali, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 14:47

@elanaa ze ja blbka se registrovala do Podoli, vubec sem nevedela, ze tam proste cisare nedelaji.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí