Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak jsem volala a mam zitra dopoledne dojet do Pribramy se dohodnout, po telefonu se na cisari nedohodneme, ale bolest v jizve by mela stacit.. tak drzte palecky at dobre dopadneme
![]()
@aakaficko ja jsem ti taky chtela doporucit ten Hradec a obratit se primo na primare Kalouska a vsechno na nej vybalit i ten strach.Nez jsem se rozhoupala, tak jsi se domluvila nebo tedy skoro v te Pribrami.Tak drzim pesti, at to tedy klapne.
@aakaficko držím palce! V Příbrami mám známou, anestezioložka, tak třeba tě bude uspávat zrovna ona. ![]()
A když mám streptokoka, myslíte, že ukecám doktora k císaři? Bojím se, aby dítě ho ode mě v porodních cestách nechytlo
@Anonymní píše:
A když mám streptokoka, myslíte, že ukecám doktora k císaři? Bojím se, aby dítě ho ode mě v porodních cestách nechytlo
Streptokoka má takových rodiček. To opravdu není důvod k císaři. Před porodem se dává kapačka s ATB.
@aakaficko držím palce.
@Billi aha, nechápu, kde se to ve mě vzalo, když hygienu po stolici mám až přehnanou.
Diky moc holky, jsem hned klidnejsi, tak snad to zitra dobre dopadne.. dam urcite vedet ![]()
@aakaficko Tak budu drzet palecky, pby to v Pribrami dopadlo a pak sem dej fotecky mimiska
Hysterka nejsi, to jsou jine, co chteji sc jen tak, ale pokud mas takove problemy, to se ani nesmi rodit prirozene. Nechapu ten jejich pristup, vzdyt jako prvni se ptaji, jestli jizva neboli, nejsou bolesti v ni nebo kolem, rezani apod. Njn., je to desny a jestli cekal na obalku, tak mi je z nej na bliti ![]()
Ahoj holky,
tak mam bajecnou zpravu, jsem zpet z Pribramy a dneska v 18 hod nastup a zitra rano bude cisar a Dominik na svete
![]()
@Run presne tak
jako ten pristup tam a v Krci?? total nebe a dudy ![]()
@aakaficko píše:
Ahoj holky,
tak mam bajecnou zpravu, jsem zpet z Pribramy a dneska v 18 hod nastup a zitra rano bude cisar a Dominik na svete![]()
![]()
Super - budes tam 100% spokojena - pristup vsech je maximalne profesionalni.
@Sue.Ellen dekuju, uz ted jsem strasne spokojena, ze to takhle dopadlo
![]()