Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
11.7.14 13:12
@MilijonDolarBejby píše:
Ano, par hodin si zdrimnes, pokud chces. Dite si ale pochovas a pomazlis hned, po cisari proste nemuzes

mně malou vzali na očištění, odvezli mě na pokoj a já si vzala do ruky telefon a už jsem ho odkládala, že mi přivezli malou. Tohle záleží na porodnici. Čekala jsem, že jí uvidím později a ne do pár minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 13:14
@Anonymní píše:
Tak u mě CS taky nedopadne, byla jsem dnes v porodnici a nevidí důvod pro císaře. Doporučení od nikoho nemám, jen jsem se na to ptala.Obnovovatelka

A tak jdes do norm. porodu? Nebo jeste vybehas papiry? Jestli jsem pochopila dobre, tak jen tak cisar na prani bez nejakych zdrav. duvodu ti neudelaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.14 13:59
@Markétakytka píše:
A tak jdes do norm. porodu? Nebo jeste vybehas papiry? Jestli jsem pochopila dobre, tak jen tak cisar na prani bez nejakych zdrav. duvodu ti neudelaji?

Tak to by neměli dělat nikde, u mě byli nějaké komplikace, které už ale přešly. Takže ten důvod by byl víceméně psychický, ale zase nejsem až taková citlivka, abych se to nepokusila nějak zvládnout. Koneckonců mám za sebou už dva normální porody, vím do čeho jdu a ještě mám čas s tím nějak pracovat. Takže ano, já půjdu do normálního porodu.

• Citovat
  • Upravit
11.7.14 14:17
@tamata píše:
mně malou vzali na očištění, odvezli mě na pokoj a já si vzala do ruky telefon a už jsem ho odkládala, že mi přivezli malou. Tohle záleží na porodnici. Čekala jsem, že jí uvidím později a ne do pár minut :)

Spis zalezi na stavu. Ale takhle je to super. A po spinalu se musí lezet dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.7.14 14:37

Tak teda, já měla z císaře naopak panickou hrůzu - hlavně u druhého porodu, kdy dítě muselo ven o pár týdnů. Doktorka mi ho navrhovala a já ji naopak přemlouvala, ať ten porod zkusíme nejprve vyvolat. A teda povedlo se ještě ten den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 13:37

Ahoj holky,
dnes jsem v 39. tt, mám za sebou akutní sekci v roce 2012 z duvodu hypoxie malé. Porod pro me naprosto sileny, skoro rok jsem se z toho vzpamatovavala.. v tomhle tehotenstvi mam problemy s krvi, jsem po resekci minuly rok a jizva z Podolí bolí skoro každý den.. teď mám rodit v Krči kde o císaři rozhoduje Mudr. Sever a ten i pres vsechny komplikace nechce o cisari ani slyset.. :,( Nevim co muzu delat? strasne se bojim porodu a ze to nedopadne dobre.. mate nekdo nejakou radu co delat dal?? chtela jsem rodit v Podoli, ale tam v terminu maluji :,( :,( díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.10.15 13:41

@aakaficko no a resekci čeho jsi to měla vloni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.10.15 13:44

Kamarádka to měla podobně, jiné město tedy, ale také druhý porod, říkala, že jí jizva bolí, nezájem, tak jeli na poslední chvíli do jiné porodnice a tam okamžitě sami řekli, že císař. Tak jedině se dopravit do nějaké jiné porodnice, myslím spíš tedy mimopražské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 13:45

@skoromamuška měla jsem ZT - kyretáž, ta se uplne nepovedla, neco tam nechaly, tak pak byla na RSK a hned po ni jsem otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.10.15 13:46

@aakaficko nemůžeš rodit jinde? Sekci máš doporučenou od gynekologa? Asi bych klidně vyjela za Prahu do nějaké menší porodnice. Já rodila v malé porodnici a nikdo nic nezkoumal. Prostě mě fikli a konec. Jen se mě PA zeptala, které datum se mi líbí víc.

• Citovat
  • Upravit
11245
27.10.15 13:47

@Run taky me to napadlo, ale mam uz jen tyden do porodu a buhvi jestli a kde by me vzali?? :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.10.15 13:49

@aakaficko tak porodnice okolo Prahy obvolej.. Zase jako úplně naslepo bych nikam nejela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.15 13:50

@Billi klidne bych jela i za Prahu, ale nevim jestli a kde by mne vzali takhle narychlo :nevim: nechapu, ze nekde to jde a nekde proste cisare nechteji udelat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.10.15 13:51

@aakaficko tak sedni na telefon a volej. Sice to máš za pár, ale třeba se zadaří.

• Citovat
  • Upravit
11245
27.10.15 13:52

@Terdul mam obavu, ze ani doporuceni od psychiatra by Severovi nestacilo… ja myslela ze uz i tak toho mam dost na provedeni cisare :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí