Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
29.10.15 11:44
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.15 11:45

Nechci nikomu sahat do svědomí, ale myslím, že v těch velkých špitálech dělají císaře celebritám, svým známým a za úplatky a pak honí statistiky na lidech, kteří je fakt potřebují (třeba po prvním CS).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.10.15 12:32

@Bábrdl No nevim, mozna v Praze, ale v HK nebo Pardubicich, jsou to taky fakultky, tak to delaji bezne a dokonce bych rekla, ze sc davaji prednost. I beznym lidem. Ale to asi podle zkusenosti. Ja jsem treba chtela podplatit na vlozeni hociciho emryjka, uz to lze, ale nechteli ani slyset. chjo a ja bych jim klido obalku dala.

Parada, gratuluju moc a budeme se tesit na Dominickovy fotecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
29.10.15 13:46

@aakaficko no senza :palec: Celá Krč ať se jde vycpat. Tak držím palce, ať všechno dobře dopadne, pak se ozvi a pochlub s nejkrásnějším chlapečkem na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.10.15 15:01

Diky moc holky, urcite fotecku pridam jak to pujde :palec: tak sme si dali slofika po obede a za 2 hod smer Pribram ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.10.15 16:32

@aakaficko To je dobre, ze jste si odpocinuli, stastnou cestu a zitra uz budete 4 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
29.10.15 20:24

@Smajlina_2012 no ze by v HK davali rezum prednost, tak to tedy rozhodne ne, ale kdyz je to potreba, tak ho udelaji, to zase jo.Jen tak mimochodem, Pardubice fakultka neni, poze Hradec. Pardubice jsou jen krajska nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
30.10.15 06:24

@melerovka Aha, no vitite, to jsem popletla ja, ale HK velka nemocnice je. Nevim, ja chtela rodit prirozene a oni se div nechytali za hlavu, proc nechci cisare. A take to rikaji holky v okoli, je to nase jedina velika nemocnice v okoli, tak se tam sjizdime. Jen jsem chtela rict, ze se da domluvit a neni treba tlacenka pres obalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.10.15 15:16

@Smajlina_2012 Jo,to mas pravdu, ze neni potreba obalka.Ja taky rodila v HK a nedam na ne dopustit.Byla jsem fakt moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.10.15 14:34

Ahoj holky, tak hlasim, ze Dominicek se narodil vcera v 8.35 hod, ma 3140 gramu, 50 cm, ja se ted vzpamatovavam z cisare, uz se snazim chodit, a jsem hrozne rada, ze to mame za sebou :palec: :dance: Pribramska porodnice naprosta jednicka, vsichni uzasne hodni a i pokoj paradni :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.15 14:38
@aakaficko píše:
Ahoj holky, tak hlasim, ze Dominicek se narodil vcera v 8.35 hod, ma 3140 gramu, 50 cm, ja se ted vzpamatovavam z cisare, uz se snazim chodit, a jsem hrozne rada, ze to mame za sebou :palec: :dance: Pribramska porodnice naprosta jednicka, vsichni uzasne hodni a i pokoj paradni :potlesk: :potlesk:

Jee, moc gratuluji :palec: A taky mam Dominika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.10.15 19:18

@aakaficko gratuluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.11.15 12:06

Ahoj holky, tak jsme od utery doma a Dominik je to nejhodnejsi miminko na svete, kojeni nam jde naprosto bez problemu, mlicka mam tak pro 3 deti :palec: :mrgreen: jen jdu zitra jeste na vyndani stehu, nevite jestli to boli? :nevim: predtim sem mela ty samovstrebatelny, ted musim na vyndani, tak se malinko bojim… :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.11.15 12:18
@aakaficko píše:
Ahoj holky, tak jsme od utery doma a Dominik je to nejhodnejsi miminko na svete, kojeni nam jde naprosto bez problemu, mlicka mam tak pro 3 deti :palec: :mrgreen: jen jdu zitra jeste na vyndani stehu, nevite jestli to boli? :nevim: predtim sem mela ty samovstrebatelny, ted musim na vyndani, tak se malinko bojim… :oops: :think:

Neboj, vyndavání stehů vůbec nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
5.11.15 13:33

@aakaficko tak to je super :palec:, je prima, že měl klidný příchod na svět a ne nějaký vynervovaný porod, který by mohl skončit i akutní sekcí. Tak ať dál hezky prospívá.

stehy mi po císařích netahali (jen odstřihli uzlíky před propuštěním), ale tahal mi je gyndař tehdy po operaci mimoděložního (prasklo mi, měla jsem ránu velkou jako u císaře) a nebolelo to. Jako to jen tak štípe, ale o nějaký bolesti se rozhodně mluvit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí