Císařský řez v Hořovicích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
12.8.14 16:17

@LindaPraha první byl nejedlík, takže to bylo utrpení nad utrpení, nepřibíral, nerostl, pediatr mě furt honil na převažování, děs běs, v půlroce jsem mu dala UM a ejhle do 10 dnů nabral půlkilo. S touhle zkušeností jsem druhého raději nekojila. Je na flašce od porodnice a je to spokojené dítě rostoucí a přibírající podle tabulek. Takže já s kojením nemůžu dát pro Tebe dobrou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
12.8.14 16:39

2× cs v Horovicich a je to jak pise danyk…privezou prcka asi po 3h po porodu a pak pravidelne nosi dokud nejsi na klasickem pokoji s prckem.. Pri prvnim porodu jsem zacala kojit 4.den, ted po druhem 2.den..s laktaci jsem problemx nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26262
12.8.14 17:14

@danyk @Sisinka04 moc vam dekuji, jsem drobet klidnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.8.14 17:59

Přiložili pár hodin po operaci, teď je malýmu 10m a kojím stále.. kojila jsem obě děti narozené sekcí v Hořovicích:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.15 13:33

Holky koho by jste doporucili na CS v Horovicich, mate nekdo malou jizvu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
31.7.15 11:38

Ahoj když neporodím do termínu tak mám naplánovanou sekci na 13.srpna.
Chci se zeptat muže tam být chlap se mnou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.8.15 21:13

Se mnou byl jen na pripravu a pak behem operace cekal pred salem a deti mu hned prinesly po osetreni lekarem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.19 18:29

Císařský řez Hořovice

Ahoj, jak je to prosím v Hořovicích s přítomnosti partnera u porodu? Jedná se o plánovaný císařský řez, spinální anestézie. Může se mnou partner být na sále, sedět u hlavy během operace?

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2185
16.3.19 13:38

Pokud se tam něco nezměnilo, tak ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.10.21 22:45

@Sisinka04 Ahojky, ja mam taky domluvený císaře. Termín porodu mam 3.11., ale 1.11.jdu na příjem a 2.11.na sál. Udelali ti takto, z toho důvodu, aby miminko získalo co nejvíc protilátek. Nevím zda by otec mohl být u toho když nebudu pod celkové anestezie, to se budu informovat. Vím od známého, ze při řezu nemohl být, mohl tam být až když dítě vysetrily a pripravily tak mohl dítě prilozit k partnerce pak zase musel jít pryč, ale to byli v Příbrami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková