Čištění WC se závěsem

268
19.11.19 17:40

Čištění WC se závěsem

Ahoj :mavam: Mam takovy trochu hloupy dotaz, nicméně se s pritelem skrz to přeme. Říká, že to přeháním s uklidem atd. Teď k jádru pudla. Podle nej, když mam na WC závěs (Duck Fresh Disc, nějaký plastovy Bref atd), nemusim cistit toaletu, pokud neni viditelně znečištěna. Možná má pravdu, ale stejne mam nutkani ji vydrhnout. Domestosem. Prý jen plýtván. Jak to máte vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
19.11.19 17:53

I když máme ten závěs jak píšeš, tak jednou týdne záchod umyju i jiným prostředkem na toalety :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.11.19 17:54

Mám wc závěs ale čistím wc asi 2-3 týdně. wc závěs mi záchod nevyčistí myslím. pod okrajem mísy, mísu pod prkýnkem, prkýnko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
19.11.19 17:56

Mám závěs a i přesto čistím toaletu z venku a prkénko sanitolem. Vnitřek domestos, případně štětka. Teď jsem teda objevila kouzlo toho prostředku co se dá bobík na stěnu a nikde nic nevisí a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.11.19 17:57

Čistím cca 1× za týden zvenčí, celé prkénko i zevnitř, kde mám Bref kuličky.. Zevnitř to čištění beru normálně Domestosem, Savem nebo co zrovna mám, vydrhnu tim kartáčem (stetkou) a ten pak přeliju čistým Savem :nevim:
Jsou lidi, co myjí častěji a co myjí méně často, je to na každém… Ale teda že by mi manžel diktoval, že myju moc nebo málo, to teda by mě pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
19.11.19 18:27

Taky čistím obojím, ale dlooouho jsme teď závěs nepoužívali, protože pro dvouletého syna to bohužel bylo příliš velké lákadlo a neustále ho lovil z WC :cert: Každopádně musím říct, že mi připadá, že ten závěs téměř NIC nedělá, že jsem si nevšimla rozdílu ve znečištění toalety, když jsme ho nepoužívali, takže bych jeho funkci nepřeceňovala, navíc nevyčistí prkénko apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
19.11.19 19:26

Myslím, že čištění toalety zevnitř je ta nejmenší část… Musím umýt prkýnko, zeshora a zespoda, víko, zezadu, celou mísu zvenku, pod prkénkem… Řekni příteli, ať si někdy jde ten záchod po týdnu prohlídnout zblízka a případně ať ho očichá… pak možná pochopí proč je potřeba ho mýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
19.11.19 19:29
@AnastazieB píše:
Myslím, že čištění toalety zevnitř je ta nejmenší část… Musím umýt prkýnko, zeshora a zespoda, víko, zezadu, celou mísu zvenku, pod prkénkem… Řekni příteli, ať si někdy jde ten záchod po týdnu prohlídnout zblízka a případně ať ho očichá… pak možná pochopí proč je potřeba ho mýt.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
19.11.19 19:38

Zachod myju nekolikrat tydne, uvnitr, prkenko, pod nim… zaves tam mame, ale beru ho spis jako vuni nez ze by mel nejakou myci funkci :nevim: a s chlapem se teda o cisteni wc fakt nebavime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.11.19 19:49
@peta81 píše:
Zachod myju nekolikrat tydne, uvnitr, prkenko, pod nim… zaves tam mame, ale beru ho spis jako vuni nez ze by mel nejakou myci funkci :nevim: a s chlapem se teda o cisteni wc fakt nebavime :lol:

Já myslím že ten můj ani netuší kdy ho myju…natož aby si všimnul že plýtvám domestosem :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
19.11.19 19:52

Zaves leda tak obarvi vodu cistim i s nim a nejradsi jsem mela stary zachod kde se hazela tableta do nadrzky to byla barvicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.11.19 19:53

Přijde mi to jako tvrdit, že když budeš používat ústní vodu, nemusíš čistit zuby kartáčkem 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
lebambule
19.11.19 19:54
@Agusaguss píše:
Zaves leda tak obarvi vodu cistim i s nim a nejradsi jsem mela stary zachod kde se hazela tableta do nadrzky to byla barvicka :lol:

Instalatéři to nesnáší, zanasi to to splachovací ústrojí… Záchod časem začne protékat…

• Citovat
  • Upravit
2089
19.11.19 23:20

Jednou týdně myju záchod čističem i když mám závěs. Závěs to jen udržuje a provoní toaletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný