Cítím se strašně sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
11.11.22 14:46

Já jsem na tom podobně, ale když jsem se synem a podnikáme spolu cokoliv, fakt mě to naplňuje. Buď rada ze mas děti, jsou ženský co jsou samy a bez děti. Chlapa můžeš potkat kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
11.11.22 14:56
@Anonymní píše:
@KovaJana
To je mi jasné. Na emiminu to ani nečekám:).
Spíš jsem se nějak potřebovala vypsat, asi slyšet povzbuzení…
Štěstí často přichází nečekaně, proto je lepší, pokud to řešíš, tomu jít naproti. Pravděpodobnost úspěchu je úměrná počtu vytvořených příležitostí. A na epipi se vyskytují chlapi, pro které děti nejsou červený hadr, a tady se toulají, protože právě nemají partnerku, co by jim to zatrhla, nebo je časově vytížila jinak. Takže zase tak marný prostor to není. Nejsou všechny důchodkyně jako já…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.11.22 15:55
@Anonymní píše:
Ale také navrhovala různé společné akce, prostě rovnocenný vztah.

Kdepak jsi nabrala pocit, že chlap chce rovnocenný vztah, prosím Tě? ;-) Co je znám, tak potřebují hlavně žrádlo, prádlo, sex a po práci si zalezou do své trucovny, odkud je ideální je vyrušit, až když je voláš k večeři. :D
Rovnocenný vztah - těžko si někdo z nich bude nadšeně hledat maminu, o jejíž děti by se „mohli“ starat, aby jí ubylo práce. Poklud budou mít zájem hlavně o Tebe, budou jim Tvoje děti vadit. Obvykle hledají povyražení, pohodlí.
Mě se kdysi partner s dospělými dětmi zeptal, jestli bych s ním byla, i kdyby měl 2 menší. Moje odpověď - fakt ne. Ale mám kamaráda, který si našel paní se 4 dětmi a je s ní přes 20 let.
Neboj, nějakého slušného časem najdeš, zatím si opravdu užívej svobody, volna - ono to v těch párech, co potkáváš na ulici, taky není stoprocentní. Drží se za ruce, ale doma lítají talíře nebo jeden z nich zahýbá.
Nesmíš vidět svět naivníma filmovýma očima.

A Russet Ti poradila skvěle |:-). Zeptej se těch, co Ti lichotí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.11.22 16:07
@Anonymní píše:
@KovaJana

holka, mam to obdobne s zitim jako ty, jen s tim rozdilem, ze do zivota chlapa zatim nechci (cca 10 let), nejak si nedovedu predstavit cizi element v nasem souziti s detmi a mohu rici, nabidky mam neustale… tak me napada, zda z tebe necisi to horecno po chlapovi, takova ta vnitrni touha, kterou muzi z tebe vyciti a daji zpatecku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.11.22 16:09
@Cimada píše:
Kdepak jsi nabrala pocit, že chlap chce rovnocenný vztah, prosím Tě? ;-) Co je znám, tak potřebují hlavně žrádlo, prádlo, sex a po práci si zalezou do své trucovny, odkud je ideální je vyrušit, až když je voláš k večeři. :D
Rovnocenný vztah - těžko si někdo z nich bude nadšeně hledat maminu, o jejíž děti by se „mohli“ starat, aby jí ubylo práce. Poklud budou mít zájem hlavně o Tebe, budou jim Tvoje děti vadit. Obvykle hledají povyražení, pohodlí.
Mě se kdysi partner s dospělými dětmi zeptal, jestli bych s ním byla, i kdyby měl 2 menší. Moje odpověď - fakt ne. Ale mám kamaráda, který si našel paní se 4 dětmi a je s ní přes 20 let.
Neboj, nějakého slušného časem najdeš, zatím si opravdu užívej svobody, volna - ono to v těch párech, co potkáváš na ulici, taky není stoprocentní. Drží se za ruce, ale doma lítají talíře nebo jeden z nich zahýbá.
Nesmíš vidět svět naivníma filmovýma očima.A Russet Ti poradila skvěle |:-). Zeptej se těch, co Ti lichotí…

Děkuji. Možna mají jen strach ji oslovit, že už je zadaná, když je to pěkná baba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.22 16:50

@markytka3
To nevím, ale snad jako krize nepůsobím 🙏 🙂. Občas nějaká nabídka přijde, resp. od mých kamarádů, co jsou třeba mladší, ale vím o co jim primárně jde…
A když s někým kamarádím, tak už jej mám zažitého jako kamaráda a nic víc.

@Russet píše:
Děkuji. Možna mají jen strach ji oslovit, že už je zadaná, když je to pěkná baba :lol:

To mi známí říkají, že by to nikoho nenapadlo, že jsem sama, ale triko s napisem „jsem single“ nosit nemůžu 😐.

No, jako oslovit někoho jestli mě nechce pozvat na kafe, to bych si právě pripadala jak opravdu v krizi…:(

• Citovat
  • Upravit
53518
11.11.22 16:54
@Anonymní píše:
@markytka3
To nevím, ale snad jako krize nepůsobím 🙏 🙂. Občas nějaká nabídka přijde, resp. od mých kamarádů, co jsou třeba mladší, ale vím o co jim primárně jde…
A když s někým kamarádím, tak už jej mám zažitého jako kamaráda a nic víc.

To mi známí říkají, že by to nikoho nenapadlo, že jsem sama, ale triko s napisem „jsem single“ nosit nemůžu 😐.

No, jako oslovit někoho jestli mě nechce pozvat na kafe, to bych si právě pripadala jak opravdu v krizi…:(

Proč? V krizi jsi z toho, že nemáš chlapa. Nemusíš na něj vyjet ve stylu Tak co, fešáku, dáme si u mě panáka na kuráž? Prostě rozhlaš, že jsi připravená mít vztah mezi kamarády, tvař se příjemně a ono se to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.11.22 16:56

Nebo přestaň být bezva Radka kamarádka. Muži obvykle po svém kamarádovi nevyjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.11.22 17:10

Ono v takové situaci už se do páru hledá těžko. Těch, co mají připravená křídla pro cizí rodinu je málo a většinou jsou hned pryč.
Zbývá ti jedině najít si kamaráda, se kterým bude nějaká romantika. A i to brát jako dar.
Nebo se prostě zeptat těch otáčejících, co je teda na tobě špatně (nebo na tvé osobní situaci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
11.11.22 17:18
@Anonymní píše:
@KovaJana

Víš kolik tu je chlapů i jen čtoucích? Nezahazovala bych tuto možnost. Jinak se dobře seznamuje v tématických skupinách dle zájmů. Nebo si najdi skupiny pro sólo rodiče, je třeba seznamka ententyky nebo tak nějak a jsou tam sekce máma hledá kamaráda mámu nebo tátu a je to o nějakém seznámení i s dětmi. Nemusíš se hned vázat, ale třeba domluvit společný výlet i s dětmi a hned bude veseleji. Být pro děti mámou i tátou a držet to za oba, je těžké a náročné na energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
11.11.22 17:19
@NiKina píše:
Ono v takové situaci už se do páru hledá těžko. Těch, co mají připravená křídla pro cizí rodinu je málo a většinou jsou hned pryč.
Zbývá ti jedině najít si kamaráda, se kterým bude nějaká romantika. A i to brát jako dar.
Nebo se prostě zeptat těch otáčejících, co je teda na tobě špatně (nebo na tvé osobní situaci).

ale prd. Mám kamarádky, co se udaly i s dětmi. Však ti chlapi často taky mají nějakou minulost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.11.22 17:19
@markytka3 píše:
holka, mam to obdobne s zitim jako ty, jen s tim rozdilem, ze do zivota chlapa zatim nechci (cca 10 let), nejak si nedovedu predstavit cizi element v nasem souziti s detmi a mohu rici, nabidky mam neustale… tak me napada, zda z tebe necisi to horecno po chlapovi, takova ta vnitrni touha, kterou muzi z tebe vyciti a daji zpatecku…

Jakoze 10 let jsi sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
11.11.22 17:20
@Russet píše:
Nebo přestaň být bezva Radka kamarádka. Muži obvykle po svém kamarádovi nevyjíždí.

No právě bych řekla že vyjíždí. Otázka ale je, jestli jen na sex nebo i na vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
11.11.22 17:56
@Anonymní píše:

O co jiného by jim primárně mělo jít? Kdyby jim šlo primárně o děti, tak si pořídí vlastní s bezdětnou.
Jestli Tě někdo chce jako ženu a přitom akceptuje, že k Tobě patří i Tvoje děti, co si přát víc.

Snad nechceš, aby někdo z nich předstíral, že mu jde hlavně o Tvé děti a o Tebe až někde po nich. A nedej Bože, jestli by to dokonce byla pravda. :mrgreen:

A když s někým kamarádím, tak už jej mám zažitého jako kamaráda a nic víc.

Věčné téma, proč se asi tak muž „kamarádí“ se ženou, která by jinak mohla být jeho partnerka. :think:

• Citovat
  • Upravit
10265
11.11.22 18:08

Ahoj,
Tvůj úvodní příspěvek ne zasáhl, protože mi připomněl něco, co jsme sám prožil.
Nevím, jaká je tvá cesta k radosti z prostého bytí, vím, že spoustu dní může být ubíjející tím, kolik povinností pro tebe vytváří, ale z toho vlastního poznatku ti můžu říct, že v každém okamžiku stojí za to ty rány života přijmout, zvednout se a jít dál. Že někde tam v čase čeká ten okamžik, kdy ti to všechno dá smysl. A vědomí, že všechny ty šedivé protivné dny stály za to.
Moc ti přeji, ať to sama brzy poznáš, tak jako jsem to poznal já. Hluboce cítím, že si to jako člověk, nejenom jako máma, žena, zasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí