Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kfětoslava píše:
ale prd. Mám kamarádky, co se udaly i s dětmi. Však ti chlapi často taky mají nějakou minulost
však to nerozporuju, však to jsou ti, co „jsou hned pryč“…
Jako může zakladatelka narazit na nějakého čerstvého volného, pak hurá…
Ale ležáky na skladě nebrat ![]()
@Anonymní píše:
No… už několikrát se mi stalo, že dotyčný šel do „vztahu“ se mnou, jen proto, že měl potřebu dosáhnout svého. Já myslela, že bude vztah, ale oni meli jen postel a mě toto nenaplňuje. Potřebuji, abych se na dotyčného mohla spolehnout, byli jsme spolu vic než jen milenci.
U mých kamarádů to možná bylo také podobné, ale z mé strany tam nebylo nic, takže se stali opravdu kamarady a postupně si našli partnerky, ale my jsme pořád přátelé.
Samozřejmě, že bych chtěla muže, co bude mít rád primárně mě a pak i moje děti. Naopak by to bylo hodně divné:)
Neobklopuj se muži kamarády. Prostě hledej partnera. Buď žena, chovej se tak. Ne kámoška.
@Russet
Primárně mám kolem sebe kamaradky.
Neobklopuji se jen kamarady…
@Anonymní píše:
@Russet
Primárně mám kolem sebe kamaradky.
Neobklopuji se jen kamarady…
Tak o tom ale nikde nepadlo ani slovo.
@Kristi9 me tedy kdyby někdo po nevěře přesvědčoval, tak mu i tak neuvěřím..udelal to jednou, udela znova…
Ahoj, pripojuji se.
Je mi 39, bydlim v Praze a jsem i rozeny Prazak.
Dostala jsem se do toho sileneho veku, kdy kolem me vsichni koji, prebaluji, maji partnery a ja si najednou pripadam jak v pousti. ![]()
Mam deti moc rada, ale proste jsem z ruznych duvodu nemela dlouhodoby perspektivni vztah.
Jsem uz smirena s tim, ze deti mit nebudu, ale nici me ta samota.
Moje nejlepsi kamaradka ma ted taky vztah a pochopitelne uz se to promitlo do naseho vztahu, protoze se vidime cim dal min…
Strasne mi chybi nejaka kamaradka, ktera to ma treba stejne, ktera by zasla na vystavu, do kina, pokecat u kafe, i treba si jit zacvicit.
Zkousela jsem hledat kamaradku v jedne skupine, ale hlasily se samy sileny sportovkyne a pro me je vykon dobehnout autobus ![]()
hledani chlapa uz pomalu vzdavam…
snazim se na sobe pracovat na terapii, vim, ze nejsem dokonala a ani dokonalost nehledam, ale v tomhle veku je to cim dal tezsi najit nekoho
i na kamaradstvi
konec hlaseni ![]()
Nehledej kamarádky, ty ti dítě neušťouchnou. Najdi si chlapa oplodnitele.
Nehledej už oplodnitele, bude ti plně stačit kámoš. Už ti bude 40 na těhotenství je už pozdě.
Na fb je hromada ruznych zajmovych skupin podle toho, co te bavi.
Zucastnuj se co nejvic ruznych hromadnych akci a muzes najit i kamosku, i chlapa.
@Božislava píše:
Nehledej už oplodnitele, bude ti plně stačit kámoš. Už ti bude 40 na těhotenství je už pozdě.
Není, šance ještě je a ne úplně malá.
@Anonymní píše:
Ahoj, pripojuji se.Je mi 39, bydlim v Praze a jsem i rozeny Prazak.
Dostala jsem se do toho sileneho veku, kdy kolem me vsichni koji, prebaluji, maji partnery a ja si najednou pripadam jak v pousti.
Mam deti moc rada, ale proste jsem z ruznych duvodu nemela dlouhodoby perspektivni vztah.
Moje nejlepsi kamaradka ma ted taky vztah a pochopitelne uz se to promitlo do naseho vztahu, protoze se vidime cim dal min…
Strasne mi chybi nejaka kamaradka, ktera to ma treba stejne, ktera by zasla na vystavu, do kina, pokecat u kafe, i treba si jit zacvicit.
Zkousela jsem hledat kamaradku v jedne skupine, ale hlasily se samy sileny sportovkyne a pro me je vykon dobehnout autobus
konec hlaseni
snazim se na sobe pracovat na terapii, vim, ze nejsem dokonala a ani dokonalost nehledam, ale v tomhle veku je to cim dal tezsi najit nekoho
i na kamaradstvi
Tak zkus seznamku. Budeš se sice muset trochu prohrabat hnojem, ale osamělých duší tam je dost. Prostě to ber tak, že poznáš nové lidi, když nic, tak aspoň pokecáš.
Výhoda seznamky je to, že tam o tobě vědí, že se chceš seznámit. Někde na ulici v tomhle věku budou chlapi předpokládat, že jsi zadaná.
@Anonymní píše:
Dostala jsem se do toho sileneho veku, kdy kolem me vsichni koji, prebaluji, maji partnery a ja si najednou pripadam jak v pousti.
Zkousela jsem hledat kamaradku v jedne skupine, ale hlasily se samy sileny sportovkyne a pro me je vykon dobehnout autobus
konec hlaseni
i na kamaradstvi
Ahojky, tak jestli hledáš kamarádku, tak se hlásím
Jsem také z Prahy a hledám kamarádku na společné trávení volného casu. A sportovkyně rozhodně nejsem ![]()
@Anonymní píše:
konec hlaseni
i na kamaradstvi
Na děti pozdě, ale známost nevzdávej.
No… už několikrát se mi stalo, že dotyčný šel do „vztahu“ se mnou, jen proto, že měl potřebu dosáhnout svého. Já myslela, že bude vztah, ale oni meli jen postel a mě toto nenaplňuje. Potřebuji, abych se na dotyčného mohla spolehnout, byli jsme spolu vic než jen milenci.
U mých kamarádů to možná bylo také podobné, ale z mé strany tam nebylo nic, takže se stali opravdu kamarady a postupně si našli partnerky, ale my jsme pořád přátelé.
Samozřejmě, že bych chtěla muže, co bude mít rád primárně mě a pak i moje děti. Naopak by to bylo hodně divné:)