Citim se v těhotenství strašná

Anonymní
27.12.22 10:30

Citim se v těhotenství strašná

Ahoj, vím, že mám být vděčná, že spousta žen nemůže otěhotnět :zed: ale jsem ve21tt a cítím se jako ropucha. Prsa mám strašný, opírají se mi o břicho. Visí jak dva podlite pytle. Zadek mám obrovský, celý pomerančový. Pleť samej pupen, dvě brady. A břicho jak v 8 měsíci. Teď jsem navíc marod takže opravdu jsem strašná. Navíc jsem se podívala tám dolu a mám tam krecak. Modrý velký. :zed: opravdu jsem z toho vyřízena. Můj muž už se mnou asi nespí, nedivim se. Pribrala jsem asi 5 kilo ale vypadám že daleko víc. Už mi i otýkají nohy v botách. Holky jak jste se vyrovnaly s tím, jak vypadáte? Je mi že sebe opravdu na nic. :zed: omlouvám se za anonym, ale nemusí všichni vědět kdo je tak hnusnej. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
27.12.22 10:32

Raduj se, bude to holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
27.12.22 10:37

Hele to musíš prostě vydržet :palec: taky těhotenství nedávám dobře, vypadám podobně, ale teď jsem si po týdnu umyla vlasy a hned vypadám o chlup líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 10:42
@VitaminC píše:
Raduj se, bude to holka :mrgreen:

Ne bude to chlapec. :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
27.12.22 10:43
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mám být vděčná, že spousta žen nemůže otěhotnět :zed: ale jsem ve21tt a cítím se jako ropucha. Prsa mám strašný, opírají se mi o břicho. Visí jak dva podlite pytle. Zadek mám obrovský, celý pomerančový. Pleť samej pupen, dvě brady. A břicho jak v 8 měsíci. Teď jsem navíc marod takže opravdu jsem strašná. Navíc jsem se podívala tám dolu a mám tam krecak. Modrý velký. :zed: opravdu jsem z toho vyřízena. Můj muž už se mnou asi nespí, nedivim se. Pribrala jsem asi 5 kilo ale vypadám že daleko víc. Už mi i otýkají nohy v botách. Holky jak jste se vyrovnaly s tím, jak vypadáte? Je mi že sebe opravdu na nic. :zed: omlouvám se za anonym, ale nemusí všichni vědět kdo je tak hnusnej. 8o

Přestala jsem se dívat do zrcadla a volné tepláky jsou můj největší přítel. Hele. Jsem jak almara, nahoře už 11 kg a bude hůř.. fyzické obtíže mi vadí daleko víc. Ale prostě ještě 12 týdnu a bude to ok. Co se týče sexu, tak můj se třeba boji, takže mám taky útrum :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 10:44
@Cucajz píše:
Hele to musíš prostě vydržet :palec: taky těhotenství nedávám dobře, vypadám podobně, ale teď jsem si po týdnu umyla vlasy a hned vypadám o chlup líp :mrgreen:

Nic mi už není, jen leginy. A navíc mám kašel a když zakaslu tak curam :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4100
27.12.22 10:44
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mám být vděčná, že spousta žen nemůže otěhotnět :zed: ale jsem ve21tt a cítím se jako ropucha. Prsa mám strašný, opírají se mi o břicho. Visí jak dva podlite pytle. Zadek mám obrovský, celý pomerančový. Pleť samej pupen, dvě brady. A břicho jak v 8 měsíci. Teď jsem navíc marod takže opravdu jsem strašná. Navíc jsem se podívala tám dolu a mám tam krecak. Modrý velký. :zed: opravdu jsem z toho vyřízena. Můj muž už se mnou asi nespí, nedivim se. Pribrala jsem asi 5 kilo ale vypadám že daleko víc. Už mi i otýkají nohy v botách. Holky jak jste se vyrovnaly s tím, jak vypadáte? Je mi že sebe opravdu na nic. :zed: omlouvám se za anonym, ale nemusí všichni vědět kdo je tak hnusnej. 8o

Hele ale tak to přeci nemusí být.. umyj si vlasy, lehce se nalič, třeba jen bb krém a řasenka, kup si nějakou pohodlnou třeba sportovní podprsenku, která ti prsa pozvedne… jaký si to uděláš, takový to budeš mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 10:46
@martina.se píše:
Přestala jsem se dívat do zrcadla a volné tepláky jsou můj největší přítel. Hele. Jsem jak almara, nahoře už 11 kg a bude hůř.. fyzické obtíže mi vadí daleko víc. Ale prostě ještě 12 týdnu a bude to ok. Co se týče sexu, tak můj se třeba boji, takže mám taky útrum :mrgreen: :lol:

Toho se bojím, že to bude určen horší :( už teď vypadám strašně, natož pak. :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
27.12.22 10:47
@Anonymní píše:
Toho se bojím, že to bude určen horší :( už teď vypadám strašně, natož pak. :roll:

Pak porodis a většina věcí se zase změní, urovná atd.. 3× těhotenství, pokaždé se tělo vrátilo do stavu před a ještě mnohem lepšího. Takže teď uvidíme, jak to bude počtvrté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24314
27.12.22 10:48

14tt a cítím se podobně :D ještě je mi občasně dost blbě, takže jsem bílá jak stěna. Nahoře mám zatím asi dvě kila, ale břicho jak kdybych čekala dvojčata. No jo no, třetí těhotenství :D rouhání to není, ty změny jsou obrovské a příjemné to není. Já mám zas prsa jak dva míče. Vždy se dohrabu při kojení k velikosti J a to je prostě nepříjemný. Ty prsa jsou tak těžký :roll: celulitida je šílená. Jako já jsem taky kus ženský, takže prostě ta postava je nic moc. Sex :D co to je? Ne spíš není chuť, pač je mi blbě a únava, strach o miminko a pod. No chtěla bych napsat, že s porodem se to zlepší, ale u mě bylo snad vždy ještě hůř :roll: po císaři se to tělo dává dohromady déle. Každopádně podruhé to bylo lepší než poprvé. Tak budu doufat, že tentokrát to bude ještě lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24314
27.12.22 10:51
@Anonymní píše:
Toho se bojím, že to bude určen horší :( už teď vypadám strašně, natož pak. :roll:

Tak v šestinedělí je to tělo všelijaké. To je lepší vůbec neřešit. Váhu někam schovat :D ale pak je to lepší a lepší. Jen si na sebe musí žena najít čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.12.22 10:52
@Anonymní píše:

Bude to holka. Já se cítila dobře. Prý mi to slušelo. Pro lepší pocit bych si zašla ke kadeřnici nebo se jinak nechala hýčkat. Prostě to přežij. Pět kilo je prd. Jsi na polovině. Ještě něco nabereš. Nemáš v okolí kamarádku taky těhotnou? Co je na tom stejně? Že byste se podpořily.

Příspěvek upraven 27.12.22 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
27.12.22 10:52

Mám to podobně, ale zbývá mi tedy už jen poslední měsíc. Dole to taky vypadá hrozně, křečáky tam mám dokonce dva :roll:. Pleť se mi tedy dost zhoršila až teď na konci, ale problémů je toto těhotenství víc. Naštěstí je to naposledy. Chlap tedy sex neodmítá, ale já jsem ráda, že vůbec funím i bez toho :mrgreen:. To zvládneš, stojí to za to :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
27.12.22 11:01

Kliiiid těhulky, vyčistěte si doma zrcadlo, nebo si vemte brejle. Tělo které je shopné stvořit a donosi dítě, je prostě dokonalé. To ostatní kolem jsou jen méně podstané věci, co se po porodu upraví. Já jsem vždycky hlásala, že těhotná ženská je nejkrásnější na světě :srdce: a dokonce jsem si to myslela i o sobě, když jsem byla těhotná(2×) a to jsem jednou připominala nakoplého buldoka a podruhé rozteklou ropuchu :mrgreen: :mrgreen: ale nic, nic mi nezkazlo radost z těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
27.12.22 11:14

@Russet však píše, že to bude kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie