Cítit se netěhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
13.1.13 20:31

Jinak neboj, to tehotneni si jeste uzijes! Chodili jsme kazdy odpoledne s pritelem na polivku do sest set metru vzdaleny hospody a chodili jsme to dvacet minut, schody problem, vlezt do auta problem, soulozit problem, otevrit lednici a neprastit se dvirkama problem, ani nemluvim o tom, kolikrat jsem se spalila o hrnec, kdyz jsem lezla do skrinky nad sporakem :)

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
13.1.13 20:35

Jéé tak to bývá podobné. Já nemít tu průkazku a fotku z 13.tt, tak si řeknu, že jsem se o Vánocích přežrala jako čuně a musím něco shodit. Né že bych teď hned potřebovala být jako tank atp., ale přece jen, když je člověk těhotnej, tak si to chce nějak užít. Jediný, co si „užívám“ je chození na wc po 30min :cert:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
13.1.13 20:37

Jinak manžel je už ze mě na švestku, takže mi dneska na ebay objednal angelsound :-D a to jsem si říkala, jak nebudu tak pošahaná a kupovat to. :oops:

• Citovat
  • Upravit
5635
13.1.13 20:39

Ahoj, jestli te to uklidni, tak prikladam fotku, jak me brisko vypadalo ve 20tt, pak se z niceho nic za par tydnu vyboulilo a pak uz jen rostlo.Take me do te chvile stvalo, ze nic neni videt :lol:.Ke konci uz jsem zas nadavala, aby to bricho bylo pryc, jak me vsechno bolelo :mrgreen:.
Jinak pohyby jsem citila od 18tt takove lehke simrani a vetsi „kopance“ az nekdy okolo 24tt co si pamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.1.13 20:40

To „bublání ze střev“ to jsou právě ty první pohyby. Když jsem čekala dvojčata, tak jsem si taky až do 20. týdne říkala, že je necítím, furt jsem jen cítila to bublání - a to bylo ono. A jak pak byly mimina větší, tak i jejich pohyby byly intenzivnější a od 7. měsíce se mi pak i boulilo břicho :-).
Jinak na mě dlouho taky nebylo nic vidět, ještě začátkem pátého měsíce se mi povedlo nachytat pár kamarádů, kteří netušili že jsem těhotná a když jsem jim řekla, že čekám dvojčata, tak si mysleli, že si z nich utahuju. No a pak mi najednou vyrostlo břicho, takže se už nic ututlat nedalo.
Užívej si, že máš malý bříško a ještě se vejdeš do svýho oblečení, za chvilku bude všechno jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.13 21:05

@sara1000 podle tý fotky nechápu, kdes to mimčo teda měla :-D

• Citovat
  • Upravit
2282
13.1.13 21:14

Ahoj, já mám 14 dní do termínu a pořád čekám, kdy se budu konečně cítit těhotně ;) Krom toho, že mám břicho co kope, tak si připadám pořád stejně. První pohyby jsem cítila už v 16.tt, což je prý na prvorodičku docela brzo.. Buď ráda, že zatím je mimčo v klidu, ono ti to pak vynahradí :kytka:

Břicho mi začalo viditelně růst až kolem 6. měsíce a než jsem začala cítit pohyby, tak jsem měla stejné obavy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.1.13 21:23

Dnešní maminky podle mě dost vyšilují, pohyby jsou běžně kolem 20tt a bříško roste každé ženě jinak některá vypadá v jako kulička a jiná má zas jen bříško, moje kamarádka šla rodit a vypadala jak po větší večeři, moje sestra přibrala skoro 18kg, já jsem 27+2 a mám břicho jak když mám zítra porodit :lol: myslím že by si každá žena měla uvědomit že příroda to umí zařídít a co se má stát to se stane, rozhodně neplašit, přehnaně se nezkoumat stačí ty lékařské procedůry připadám si jak nemocná a né těhotná takhle často jsem u doktora nebyla za posledních 5 let :lol: nejhorší je podle mě ten stres tohle můžete, tohle nesmíte, tohle nejezte, tohle rozhodně musíte jíst, vy ještě necítíte pohyby, vy jste moc přibrala nebo jste zase přibrala málo no prostě holky každá jsme jiná a naše těla všechno cítí jinak tak přeju co nejmenší vyšilování :dance: já kdybych si koupila ten angelsound a pak občas mimi neslyšela tak by mě klepla pepka, radši věřím že je vše ok stejně nic jiného nenadělám :zed: přeji příjemné těhu i když mě už to začíná být nepříjemné :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
13.1.13 21:31
@Ariadne píše:
@sara1000 podle tý fotky nechápu, kdes to mimčo teda měla :-D

Ke konci jsem myslela, ze snad vsude:-).Ale, kdyz jsem sla na vyvolani, tak jedna pani si myslela, ze jsem tam kvuli predcasnemu porodu a ja ptitom uz prenasela :lol: Pry jsem mela male brisko, ale pribrala jsem krasnych 18kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28887
13.1.13 21:42

Ahoj:) přesně jak holky říkají, buď ráda:) já jsem pohyby začala cítit ve 20tt, bříško mi začalo těhotně růst až v šestém měsíci:), nějaký 23tt:) jinak jsem přibrala 18 kg a ke konci jsem měla celkem malé bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.1.13 22:04

Jůů mamči kde vy ta mimča máte 8o já se asi začnu stydět, teď si připadám jak hrošice když vidím ta malá bříška :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
14.1.13 08:53

Já to měla podobné, jsem silnější, prvorodička a navíc jsem placentu měla na přední straně, takže jsem pohyby jako takové cítila až cca kolem 23. týdne ne-li později a bříško vypadalo těhotně až tak v sedmém měsíci :D
Pokud je prcek otočený a kope nožkama k páteři, tak to prý maminka necítí, no tak nevím, já taky malou jednou necítila tři dny a plašila jsem, ale byla naštěstí jen špatně otočená…
Každopádně pokud máš velké obavy, tak si zajeď ke své dr. na ultrazvuk, určitě je lepší přijet i když bude mimi nakonec v pohodě než aby se něco mělo stát :? Ale neboj, mimi je určitě v pohodě a hezky si tam odpočívá :palec:

• Citovat
  • Upravit
2390
11.2.13 00:40

Já jsem si přála cítit se „netěhotně“ hlavně na konci. Sníst to co chci a nemuset se bát, zda mi nebude pálet žáha, nebo hůř, sednout si a normálně se zvednout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí