Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat vas, které chodíte na nehty, jestli jste neresily podobný problém…já chodím na metodu gel laku, nehty vypadají krasne prirozene, nevrstvené. Ale u jednoho nehtu mám potíže, že je v jednom miste jakoby ztenčený hodne
. Když mi nehtařka sundava starou vrstvu, používá nějakou látku, kterou nastrika na tamponek a pod alobalem na nehtech působí, potom to jakoby takovou škrabkou jemne sundava. Ostatní nehty bez problemu, ale jeden a někdy ještě jeden, jsou mega citlive a driv to nikdy nebylo
. Mám 14.mesicniho syna a 2 měsíce nekojim…nehty jsem vynechala jen první 3.mesice po porodu. Přemýšlím, jestli nezkusit jist nějaký vitamin 🤷♀️..je to nepříjemné, vzdy ji na to musím upozornit a velmi jemně to nějak vždy zmáknen…samozřejmě muzu přestat chodit na nehty, nestojí na tom svět, ale to bych rada až jako poslední možnost, jsem moc rada za upravené ruce
.
Určitě bych začala jíst vitamíny. U gel laku se nehty nebrousí, takže řešení musíš hledat vnitřně. A nemůžeš tam mít třeba mykózu? Ať ti na to nehtařka při příští návštěvě raději pořádně koukne.
@nozu mykoza to nejspíš není, teda snad… ona to viděla a říkala, ze ji přijde, jako by mě něco kleplo do toho nehtu, je tam taková “uškrabnutá” mini část. Mne přitom ale nic na ruku nespadlo
…říkala, ze to snad odroste postupně. Zkusím teda něco zobat 🙏