Citlivý nehet

158
10.2.24 01:50

Citlivý nehet

Ahoj holky,
chtela bych se zeptat vas, které chodíte na nehty, jestli jste neresily podobný problém…já chodím na metodu gel laku, nehty vypadají krasne prirozene, nevrstvené. Ale u jednoho nehtu mám potíže, že je v jednom miste jakoby ztenčený hodne :,(. Když mi nehtařka sundava starou vrstvu, používá nějakou látku, kterou nastrika na tamponek a pod alobalem na nehtech působí, potom to jakoby takovou škrabkou jemne sundava. Ostatní nehty bez problemu, ale jeden a někdy ještě jeden, jsou mega citlive a driv to nikdy nebylo 8o. Mám 14.mesicniho syna a 2 měsíce nekojim…nehty jsem vynechala jen první 3.mesice po porodu. Přemýšlím, jestli nezkusit jist nějaký vitamin 🤷‍♀️..je to nepříjemné, vzdy ji na to musím upozornit a velmi jemně to nějak vždy zmáknen…samozřejmě muzu přestat chodit na nehty, nestojí na tom svět, ale to bych rada až jako poslední možnost, jsem moc rada za upravené ruce :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21630
10.2.24 11:12

Určitě bych začala jíst vitamíny. U gel laku se nehty nebrousí, takže řešení musíš hledat vnitřně. A nemůžeš tam mít třeba mykózu? Ať ti na to nehtařka při příští návštěvě raději pořádně koukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.2.24 11:40

@nozu mykoza to nejspíš není, teda snad… ona to viděla a říkala, ze ji přijde, jako by mě něco kleplo do toho nehtu, je tam taková “uškrabnutá” mini část. Mne přitom ale nic na ruku nespadlo :? …říkala, ze to snad odroste postupně. Zkusím teda něco zobat 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková