Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
V okoli boku jsem mela zatvrdlinky a zmizeli mi po 14 dnech. Pichala jsem si jako tehotna jen jako prevenci…(nejsem lekar)
@Anonymní píše:
Ahoj, píchám už nějakou dobu clexane. Udělala se mi modřina a taková malá zatvrdlinka… Je to možné?
Normální. Čím déle to člověk píchá, tím je to častější.
Jo je možná jsi píchla do místa kam jsi píchala pár dní předtím a nebylo to zahojený ![]()
Nornálka, měla jsem to taky. Ty bulky se za pár týdnů po vysazení ztratily, ale mezitím bylo horší najít místo vhodné pro bezbolestný vpich.
Měla jsem to pořád - tři těhotenství pícháno od prvního testu do konce šestinedělí. Vše mi zmizelo.
Dnes jsem na doporučení lékaře zkusila stehno a okolo vpichu to mám taky zduřené.. buď to píchám blbě nebo nevím. Ale píchám to už asi 3 měsíce ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem na doporučení lékaře zkusila stehno a okolo vpichu to mám taky zduřené.. buď to píchám blbě nebo nevím. Ale píchám to už asi 3 měsíce
Jestli je tam otok, svědění, vyrážka, tak to bude spíš alergie
@Anonymní píše:
Dnes jsem na doporučení lékaře zkusila stehno a okolo vpichu to mám taky zduřené.. buď to píchám blbě nebo nevím. Ale píchám to už asi 3 měsíce
Jop. Nevím proč, ale po nějaké době se tohle prostě začne dělat. Když už to pícháš déle v kuse, třeba rok, tak je celkem lahůdka najít místo, kam to ještě lze píchnout, všude samá bulka a když se do ní člověk trefí, tak buď to nejde píchnout, nebo to vystrikne ven. Nic si z toho nedělej, ty bulky časem zase zmizí. Mně tedy stehno nevyhovovalo, tam se mi ty modřiny dělaly ještě víc. Nejlepší je břicho a když to nejde do břicha, tak „madla lásky“.
Je to divné, také se mi to vždycky z počátku nedělá a po nějaké době se začnou dělat bulky a modřiny. Má to něco společně s tím, jak dlouho v kuse člověk musí píchat.
Jestli je to ale červené a svědivé, tak je to alergie, to jsem měla taky, musela jsem přejít na Fraxiparine.
Ahoj, píchám už nějakou dobu clexane. Udělala se mi modřina a taková malá zatvrdlinka… Je to možné?