Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verca001 píše:
Děkuji všem moc za radičky už k němu nepůjdu…
Veru první návštěva bude spíš jen konzultace typu jaké máte problémy a jak jste to doposavad řešili a pak vám nabídnou nějaký další vhodný postup. Od toho se pak budou odvíjet všechny další návštěvy. Já bych se toho určitě nebála, odmítnout můžeš vždycky všechno. ![]()
Těším se na tu návštěvu ale taky mám trochu strach, jiné prostředí (takové neznáme) ale k miminkům umí krásně pomoc
Taky jsme se na tuto variantu vrhli aniž bychom měli něco našetřeno takže jsem zvědavá jak moc finančně náročnou cestu budeme muset podstoupit
verca001 píše:
Těším se na tu návštěvu ale taky mám trochu strach, jiné prostředí (takové neznáme) ale k miminkům umí krásně pomocTaky jsme se na tuto variantu vrhli aniž bychom měli něco našetřeno takže jsem zvědavá jak moc finančně náročnou cestu budeme muset podstoupit
Verčo já myslela,že když máte žádanku od dr že neplatíte nic…žila jsm v tom,že se platí,když jdete bez žádanky a až po čtyřicítce ![]()
No já nevím přesně jak to je ale myslím, že něco platit určitě budeme takhle jen za hormony a pokud by došlo třeba na umělé oplodnění tak se určitě majinko zapotíme ostatní snažilky psaly přibližně kolem 20 000 ale prý je to různé podle CARU
ahoj verco mam skoro stejny problem s otehotnenim jako ty zacinam uzivat clostik budu ho brat ted poprve v 3den menstr.ale asi dost silnou davku 5tabletek denne nevim jak to budu snaset uz v lekarne me na to upozornili ale musela jsem si k tomu jeste koupit injekce pregnyl 5000. injekce mam uz jednou za sebou ale nezadarilose tak mi muj dok.pridal clostik tak uvidime.pokazde jsem ale chodila na kontrolu .tak at se zadari drzim palecky. Simpsnova
verca001 píše:
A já jdu bez žádanky na vlastní pěst
to mi chceš říct,že ohrožoal tvé zdraví tak dlouhým užíváním clostilu a ani ti nedal žádanku do caru?Si dělá tvůj pan doktor trošku legraci ne?…
Radím…ihned si najdi nového doktora a o všem si s ním promluv,neh ho vyjádřit a teprve pak jednej na vlastní pěst.....myslím si,že ale nový gynekolog te pořádně yšetří a pak ti dá tu žádanku (alespon tak by to měl udělat)
Na copak je ten pregnyl no je pravda že 5 prášku clostíku za den už je teda síla.A to ti doporučil CAR?
Hvězdičko můj ted už vlastně bývalý gynekolog mi dával tyto léky ale mě už po nich nebylo dobře takže pro další dávku jsem si už nešla a rozhodla jsem se, že si nechám tělíčko odpočinou to bude teďkonc 3 měsíc co jsem bez léku.A sama jsem se objednala do CARU doporučení mít nemusím a všechna vyšetření si udělají oni.No a po novém gyndaři se budu muset poohlídnout zatím žádného vyhlídnutého nemám.Ale myslím, že počkám až co v caru. ![]()
gabi.design píše:
Teda co tohle je za doktora? Clostík brát tak dlouho bez hlídání? Ten by teda zasloužil.Clostík se nemá brát víckrát, jak 6krát za život, kvůli výskytu nádorů a i mezi těmi 6 cykly by měla být 3 měsíční pauza. Pokud se na jeho léčbu nereaguje, nemá cenu se s ním dál o něco pokoušet. Nám pomohl hned napoprvé, u mě byl problém z LH hormonem a hypofýzou, měla jsem malá vajíčka. Držím palce, aby jste se dostali do rukou odborníků, co vám pomůžou a budete se moct brzy radovat z pozitivního testíku.
tak to se mam na co těšit
. Já ho brala 6 cyklů, to jsme otěhotněla ale hne dpotratila, pak jsme měla půl roku pauzu a pak jsme ho brala ětch 7 cyklů a to se povedlo a po3 letch se povedlo na 6 cyklus ![]()
simpsnova píše:
ahoj verco mam skoro stejny problem s otehotnenim jako ty zacinam uzivat clostik budu ho brat ted poprve v 3den menstr.ale asi dost silnou davku 5tabletek denne nevim jak to budu snaset uz v lekarne me na to upozornili ale musela jsem si k tomu jeste koupit injekce pregnyl 5000. injekce mam uz jednou za sebou ale nezadarilose tak mi muj dok.pridal clostik tak uvidime.pokazde jsem ale chodila na kontrolu .tak at se zadari drzim palecky. Simpsnova
5 tabletek za den je nějak dost ne
, mělo by se azčít právě jednou a psotupně zvyšovat, já ěmla jen 1 ěmsíc jednu a pak 2 tabletky, ráno a večer. hlavěn to chce kolem ovulace kontrolovat UTZ protože clostík rád způsobuje cysty
, což jsme jako bonus v těhu s Tomíkem teda měla ![]()
simpsnova píše:
Tak tohle taky nepochopím. To teda hodně štěstí. ![]()
verca001 píše:
a vám tedy zabral clostik hned napoprvé?
Jestli to bylo na mě, tak nám ano. Brala jsem 2×1 tabletku a zadařilo se hned.
Verčo, hlavně bych doporučila v CARu se zmínit o té sekreci z bradavek, můžeš mít zvýšený prolaktin, tím blokouvanou ovulaci a třeba by jen stačilo léky upravit prolaktin. Jinak nemám moc ráda rady typu hned změň doktora, ale v tomhle případě bych se k tomu přikláněla taky. To že by se Clostík měl brát 3měsíce, pak 3měsíce pauza a pak zas 3měsíce už holky psaly+kontrolovat reakci na UZ.