Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Minuly cyklus na ľavom vaječníku 2 foliky, nic z toho… Dnes 12 dc po clostile (3-7 dc) folik na pravej strane 21 mm ( vcera mal 18 mm ), pichli mi pregnyl 5000 a dostala som utrigestan. Chcem sa opytat na vaše skusenosti, mal niekto taky folik? Pride ovu po pregnyle urcite? A kedy priblizne? Dr vravela 12-24 hodin… A utros mam brat od 16 dc, nie je to skoro?
Dakujem za rady a skusenosti, kiež by sa to uz podarilo… Spermio inak 1* ![]()
@simusiacik nemusis vedet kdy presne prijde…Urcite do 36hodin…proste se ted par dni snazte..na 95% po pregnylu prijde…utrogestan se tak bezne nasazuje, takze v tom problem urcite neni…
@Bobby cize snaženie dnes, zajtra a v sobotu… No uvidime
tak ak sa utros takto dava bezne tak pohoda, ja som ho nikdy nemala, tak preto sa pytam ![]()
@simusiacik jsme na tom podobně, ale já jsem dnes už 16DC, folikul měl 20mm, Dr.mi pichla Pregnyl takže dnešní snažení máme za sebou a dva dny následují si to pojistime. Od 20DC mám nasazený Gynprodyl na prodloužení luteální fáze, aby se mělo mimco případně čas zavrtat
držím palce, ať brzo najdeme //
@Nadrinka no my mame vcerjaise a dne scestujeme domov, takze az niekedy v noci… ked vobec
ale musime, nesmiemem to rpemeskat..prave neviem, ci ta ovu naozaj nastane skoro nic necitim, ale bude verit, ze po pregnyle 5000 nastane
ja mam brat od 16 dc utrogestan, minule mi ho nedala…tak som zvedava..je to alchymia
ale aspon, ze manzel je upln v poriadku
@simusiacik přítel jde na spermiogram 1.brezna, takže budu chytřejší jestli si dělat naděje, nebo ne. Snažení nám vyjde tak tak, jelikož v neděli bychom už měli abstinovat právě, kvůli vyšetření. Přítel již jedno dítě má, ale už je to 10 let, takže jistého nemáme nic
věřím, že bude v pořádku a brzo se nám zadari ![]()
Ahojte snažilky, s přítelem se snažíme již 11 měsíc, včera jsem byla u Dr. našla folikul 20mm, pichla mi Pregnyl a je na řadě snažení. Včera, dnes a zítra. Sleduje si některá z vás čípek? Moc se v tomhle nevyznám, ale dnes je jakoby natekly, měkký… Je před nebo po ovulaci? Teplota dnes byla ještě nízko viz graf, moc díky za odpověď ![]()