Clostilbegyt, Utrogestan a zpoždění

EE
61
15.8.11 17:18

Clostil., utrogestan, zpoždění

Ahoj,
chci se zeptat jestli se už někomu stolo co mě a jak to dopadlo.
Brala jsem clostil. 3.-7.dc a pak byla na IUI potom 2×1utrogestan.Měla jsem 4dny zpoždění ms a pak ms dostala ale trvala jen jeden den což u mě není normální.4.den zpoždění test neg.
Co si o tom myslíte?Poraďte!
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
15.8.11 18:42

A jak dlouho to je, co jsi MS měla? Pokud alespoň týden, zkusila bych znovu testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
15.8.11 18:49

ahoj díky za odpověď dneska je to třetí den a právě jsem začala brát clostil. znovu.Pořád jsem čekala jestli se ms rozběhne nebo ne.No a teď nevím jestli mám ten clostil.brát nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
15.8.11 18:52

Tak si zkus test jště dneska nebo ráno.Obvzlášť když MS byla jiná, tak by to i těhotenství být mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
31.8.17 09:39
@Petra1110 píše:
Ahoj holky, druhý měsíc mám nasazený Utrogestan 0-0-2 od 15dc po dobu 10 dní a Clostilbegyt 1-0-0 mám první měsíc od 3dc do 5dc.Dnes jsem 29dc a ms nikde včera jen krátké špinění a dnes už nic.Test mám negativní. Mám bolesti břicha jak kdybych to měla mít. K tomu zjištěn vyšší prolaktin beru na to Dostinex. Nevím zda to bylo uhnizdění nebo je to opožděné díky hormonům. Minulý měsíc to přišlo krásně po 28 dnech.Budu ráda za každou radu děkuji :)

Já bez utrogestanu ms nemám už co jsem přestala brát antikoncepci, cca 3 roky. Když jsem byla první cyklus s clostilem, tak jsem to po utrogestanu nedostala vůbec..Prý se to občas stává, změnili mi to na duphaston a od te doby ms chodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
31.8.17 10:11

@Petra1110 Nemáš zač :) Já jsem volala hned cca pět dní, co ms nepřišla, a sestřička mi řekla, ať přijedu na agolutin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí