Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
otěhotněla jsem v druhým cyklu.. akorát jsem ho brala 2. - 6. myslím
Ja ho tento mesic brala 5-10. den cyklu. Behem brani jsem necitila nic, ale ted mam obcas zvlastni pocity v podbrisku. Menzes ocekavam koncem mesice, takze ted nekdy by mela byt ovulace podle spravnosti.
A teda dvojcata nechci ani omylem. To by byl bozi trest.
@majdulacek Ahoj, já také dnes začínám. Dávkování 1-0-1, 5 dnů.
@majdulacek hned první měsíc dneska mi ho doktorka napsala znovu ale já ho budu brát až další cyklus
@ilak píše:
@majdulacek Ahoj, já také dnes začínám. Dávkování 1-0-1, 5 dnů.
2× za den? Me rekl jednu tabletku za den. Tak snad to bude stacit.
@majdulacek Ahojky a jsi objednaná na kontrolní UTZ?
Mně ho Dr. předepsal taky, ale bez kontrolního UTZ ![]()
Ahoj mě delal strasny navaly horka v noci…ale takovy kdy podemnou bylo vse mokry…fakt mazec…a taky dost vykyvy nalad…uz jsem ho dobrala a nechci ho.kdyz zabere tak jedine dobre kdyz ne…
@xxMakyxx Ahojky, jdu se ukazat 13DC tj 22.01.2019. Doktor rikal, ze je klidne mozne, ze bude stacit ta 1 zakladni davka, tak jsem zvedava ![]()
@warita 1 tabletka na zacatek, tedy 1.cyklus pry staci
a hlavne kazda na to reagujeme uplne jinak
Ahoj holky některá,která nechcete brát clostyl je i přírodní náhrada a jmenuje se to sójový izoflavon.Jde to koupit v lékárně
https://www.drmax.cz/…avony-tbl-90?…
Jsou i diskuze tady na miminu nebo
https://www.modrykonik.sk/…ostilbegytu/?…
Je to sice slovensky,ale člověk se dozví víc
.Já o tom uvažuji,že to zkusím
.
Jinak dneska jsem 6DC a druhá tabletka Clostillbegytu je ve mě
Nevím jestli je to tak rychle možné, ale mám pocit, že mám takový citlivější spodek ![]()
@majdulacek píše:
Jinak dneska jsem 6DC a druhá tabletka Clostillbegytu je ve měNevím jestli je to tak rychle možné, ale mám pocit, že mám takový citlivější spodek
taky jsem ten pocit mela, ale to muze byt i tim, ze se vice pozorujeme. Ja pokud k ovulaci doslo, tak ji mam asi ted, uz druhym dnem citim spodek docela dost. Sex probehl, tak jsem zvedava, co bude.
@majdulacek Ahoj no já jsem dobrala clostyl v sobotu a byla jsem včera na folikumetrii.Folíkyam malé a jeden má 13mm ten největší
.Jdu znova ve čtvrtek a udělái i cytologii.Jinak pokud mi to teď nevyjde tak chci zkusit ten sójový „zázrak“
.Jsem měla už teď třetí cyklus s clostylem a budu mít teď pauzu
.Jinak jsem říkala doktorce,že nechci injekci na vyvolání ovulace.No nadšená nebyla,ale říkala,že nutit mě nebude.Chtěla udělat i IUI,ale řekla jsem,že to budeme chtít nechat volně do srpna a pak až možná.A co ty jak se máš?
.