Clostilbegyt a Drmek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
284
9.6.23 15:03

Clostilbegyt a Drmek

Zdravím, mému aktuálnímu stavu předchází spousta různých zkoušení a nepravidelností a stresů…

Drmek (Adiel s vit E) mi poslední dva cykly srovnal natolik, že jsem měla pozitivní ovulační testy 16DC. Z čehož jsem byla nadšená. V lednu a únoru jsem měla clostilbegyt, ale ten mě rozhodil. Ještě tu mám jednu krabičku a řekla jsem si, že teď když jsem se po tom drmku srovnala, že mu dám poslední šanci, než zkusíme CAR. Můj dotaz… Lze brát Drmek a clostilbegyt současně? Nebo třeba drmek na těch 5 dní, co bych brala clostil, vysadit a pak ho zas začít brát?

Už jsem trochu zoufalejší, proto se ptám takto. K prvnímu synovi nám clostil pomohl, tak jsem mu dávala naději. V listopadu proběhla revize z důvodu anembryomoly. 😔

Děkuji za případné odpovědi a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.6.23 15:15

Nekombinuj to vůbec. Proč bereš cb, když máš ovulaci? To je nesmysl, může ti dozrát větší množství folikulů naráz. To bych radši ještě pár měsíců dala jen s tím drmkem a pak eventuálně car.

• Citovat
  • Upravit
284
9.6.23 16:05

@Janli To už je to moje zoufalství. Před prvním těhotenstvím jsem měla krátkou luteální fázi. Což teď mám ovulaci 17DC a cyklus 27 dní. Takže to stále není ideální. Věřím, že ten clostil prostě to vajíčko nechá uzrat o trochu dřív, aby pak případně mělo víc času.
Chápu rizika vícečetnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital