Co byste v životě vrátili zpět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
31.5.24 12:41

Nevím. Asi nic. Všechno má svůj důvod. Možná bych přehodnotila rozhodnutí, že se budeme stěhovat a řešit bydlení v kraji manžela. My jsme totiž původně měli stavět v mém rod. kraji. Ale i tohle beru, že vše je, jak má být. Ty pozemky tam stále čekají. Není vyloučeno, že se třeba jednou vrátíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.5.24 13:05

Dodělala bych vejšku. Zpětně své důvody ukončení na začátku 3.ročníku vidím jen jako lenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30837
31.5.24 13:07

Byla jsem líná vyřídit si víza na Erasmus, tak jsem tam byla jen1/2 roku, na tu dobu nebylo potřeba. A držela jsem se tam moc při zemi s tím, že stejně za chvíli odjíždím. Původně jsem tam vůbe jet nechtěla, překecali mě naši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
31.5.24 13:07

Koupila bych včas bitcoin a akcie Tesly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 13:26

Lituju svého chování vlivem nezkušenosti v některých zbytečných případech hlavně ve vztazích. Škola mě netrápí. Smrt čeká každého, tu neovlivníme. Ale své chování jsem občas ovlivnit mohla a mám tendenci to vnímat jako neodpustitelné a trápím se tím často.

• Citovat
  • Upravit
14791
31.5.24 13:28

Nesla bych pred 2 lety s dcerou na prijimacky do logopedicke skolky. Nebo bych pri tom dala vetsi pozor na prechodu, abych si vsimla toho auta rychle jedouciho na cervenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14791
31.5.24 13:29
@Liberalissima píše: Více
:hug: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
31.5.24 13:32

Vůbec nic bych neměnil. zažil jsem dobré i zlé a jen díky tomu jsem člověkem, kterým jsem. Kdybych tedy změnil něco v minulosti (přirozeně, vyhnul se něčemu negativnímu), nemohl bych vyrůst.

Jediné přání mám, být blízko kamarádce ve chvíli kdy si úspěšně sáhla na život. Možná bych jí přesvědčil, že je blbost odcházet. S holkama vždycky žertujeme, že je to potvora, ona na rozdíl od nás nikdy nezestárne, ale její židle je i tak prázdná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 14:20

Chtěla bych vrátit události, které poškodily moje děti. Možná by stačilo nevzít si bývalého manžela. :(

• Citovat
  • Upravit
4383
31.5.24 15:25

Vrátila bych asi to že bych šla na jinou školu. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 15:31

Měla bych deti o pár let dříve

• Citovat
  • Upravit
121
31.5.24 16:21

Minule, když jsem byla na návštěvě u rodičů v Čechách, nestihla jsem navštívit prarodiče a už když jsem odjížděla, měla jsem divný pocit. Děda před měsícem umřel.

Když jsem před pěti lety potkala manžela, začala jsem se učit jeho rodný jazyk a netrvala jsem na tom, aby se on začal učit můj. Teď je to boj, protože se těžko vysvětluje, že mi vadí, že neumí ani „dobrý den“ když to pět let nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 16:39

Asi bych se snažila dřív psychicky vzpamatovat a nenechala bych rodiče ať semnou tak manipuluji…
Mohla jsem mít ve 30 letech dávno psychiku v pohodě a možná nějaký fajn vztah kde by bylo i dítě. Místo toho jsem do 30 let byla hromádka zhroucení

• Citovat
  • Upravit
25221
31.5.24 16:46

Asi nic. Některé věci se mi nepovedly, udělala bych je jinak, ale beru to tak, že právě toto mě posunulo… Uvidíme za pár let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
31.5.24 16:53
@Janča6 píše: Více

Je mi úzko, když to tak čtu. 8o Je teď dcera v pořádku? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...