Co byste v životě vrátili zpět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
31.5.24 16:59

Určitě bych nějaké věci v minulosti udělala jinak, ale nejedná se o nic zásadního. Zkušenosti, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14791
31.5.24 17:02
@vanilka90 píše: Více

Fyzicky uz ano. Ma dost osklivou posttraumatickou stresovou poruchu. Ale verim, ze ji pomuze jeji skvela psycholozka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SestraHuňková
31.5.24 18:42

Nešla jsem znovu na přijímačky na vysněnou školu kvůli klukovi, co ani nestál za to. Ale tenkrát jsem to nevěděla, dokončila jsem tu, na které jsem byla. Ale dodnes sleduju jak se ten můj vysněný obor mění, obdivuju práci terapeutů a fandím pokrokům jejich klientů

• Citovat
  • Upravit
16491
31.5.24 18:58
@Janča6 píše: Více
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
31.5.24 19:12
  • rozesla bych se s prvnim chlapem mnohem driv
  • dokoncila bych doktorat vcas a nesnazila se byt dokonala… Nebo bych na nej nesla vubec
  • koupila bych ten byt v 2020, od kteryho me vsechny chytry hlavy zrazovaly
  • Citovat
  • Upravit
758
31.5.24 20:50

Nic, vsechno ma svuj duvod a spatne zkusenosti me dostaly tam kde jsem ted.. a ted jsem maximalne spokojena a uz bych nemenila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 21:09

Přemluvila bych manžela, aby byl u toho, když se syn narodil. Strašně mě mrzí, že tu chvíli nezažil.

• Citovat
  • Upravit
2788
31.5.24 22:56

Druhé těhotenství, kdy jsem se nechala uchlácholit, že předchozí ztráta ve 23tt byla pouze náhoda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.24 09:31

Nešla bych na konzervatoř, ale na učitelku. Konzervatoř byla největší chyba mého života a opravdu ztracená léta. Hodně toho rozhodnutí lituji. Jako jo, zazpívala jsem i v divadle, i docela fajn roli, ale zjistila jsem, že to prostředí není nic pro mě. Teď mám pocit, že kromě zpěvu nic neumím a jsem absolutně k ničemu. Učím zpěv, ale není snadné sehnat žáky, nehledě na to, že učit soukromě znamená, že vám lidi i hodinu zruší, zušky jsou plné učitelů zpěvu, bez známostí se člověk nikam nedostane. Jsem teď na rodičovské, ale uvažuji o tom, že si udělám vejšku na učitelku prvního stupně a zároveň jsem na to ještě nedostala odvahu. Nejsem na tom teď psychicky nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
1.6.24 15:45

Klofla bych svýho muže o 2 roky dřív, už když jsem na něj začala mít zálusk :mrgreen:
A jinak nějaký „hříchy mládí“, ale to už mě dnes až tak nepálí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
1.6.24 20:13
@Janča6 píše: Více

Děs tohle,,, doufám že malá je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.24 20:15

Vrátila bych čas kdy jsem spadla do závislosti, která mi zničila život…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.24 20:20

Měla jsem v patnácti odejit někam na internátní školu. Měla jsem se v deseti letech snažit sama naučit vařit, prát. Měla jsem se více zajímat o technické věci domácnosti, zajímat se o finanční stránku života. Neměla jsem se snažit za každou cenu mít vztah ve dvaceti s jedním mužem. Měla jsem každý rok na VŠ vyjet na tři měsíce někam za hranice si vydělat peníze. Neměla jsem začínat vztah se svým druhým partnerem ani se třetím. Je toho spousta.

• Citovat
  • Upravit
1.6.24 21:27

Abych nebyl takový tupec a vnímal signály lásky mého života, že to jde do prd*le…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14791
2.6.24 07:04
@Wilík píše: Více

Diky. Jak jsem psala, fyzicky uz ano. Az na jizvu v obliceji. A s PTSD snad pomuze psycholozka, i kdyz to bude na roky prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková