Co byste v životě vrátili zpět?

2
31.5.24 11:36

Co byste v životě vrátili zpět?

Poslední dobou přemýšlím nad uplynulými roky a nad věcmi, co by člověk udělal jinak. Je nějaká věc nad kterou se pozastavujete, že byste udělali jinak? Vím, že se ničeho nemá litovat, ale zajímal by mě názor více lidí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6259
31.5.24 11:40
@Emma230 píše: Více

Asi nic, opravdu. Budu dál přemýšlet. Možná bych nekašlala na školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4978
31.5.24 11:43

Já bych se nevdávala a hlavně bych se s dotyčným rozešla při první nevěře. Nebyl to žádný patologický vztah, nebo tak něco, ale byl přechozený a stejně jsem po roce požádala o rozvod. Jinak bych udělala všechno stejně, nemám žádná vyloženě špatná rozhodnutí. Možná bych u sebe ještě nenechala bydlet prolhaného bratra, ale i to je koneckonců zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
31.5.24 11:43

Ja bych vratila zpet smrt blizkych. Ale to neni v me moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
31.5.24 11:47

Vybrala bych si místo medicíny jiný obor, třeba technického směru. Takhle jsem se strašně natrapila, ve finále jsem stejně jednu zkoušku nedala a tím pádem jsem přišla o roky života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
31.5.24 11:48

Věta: “buď v klidu- dneska mám neplodné dny.” Měla jsem si dat par facek.
Jinak asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 12:01

Měla jsem odejít z domova hned, jak to šlo, nehrát si dalších dvacet let na normální dceru nenormálních rodičů.
Dnes bych stoprocentně byla někde jinde psychicky i fyzicky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.24 12:08
@TaLucie píše: Více

takových dětiček po světě běhá…

• Citovat
  • Upravit
5314
31.5.24 12:17

Snažila bych se během VŠ studií získat stipendium přes erasmus a alespoň na semestr vycestovat do zahraničí. Tenkrát jsem ale byla zamilovaná a přišlo mi to zbytečné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
31.5.24 12:22

Nikdy bych si nevzala exe, moje nejvetsi zivotni chyba, od ktete se zacalo odvijet i vse negativni ostatni. Vratila bych to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.5.24 12:25

Luďka tady na emiminu. P. S. Vraťte nám Luďana. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.24 12:33

Byla bych víc sobecká. Nikdy bych se už pro chlapa tak neobětovala, protože mi to vrátil kudlou do zad. Odteď už si vždycky budu hlídat to, abychom ve vztahu zabírali oba stejně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.24 12:35

9 letý vztah s toxickým ex, místo toho, abych po tom, co mi dal pěstí od něj utekla, jsem souhlasila s tím, že si uděláme dítě. No rozešli jsme se ještě v těhotenství, protože mi to všechno došlo.
Mám tedy úžasného kluka ☺️ (to jediné bych neměnila) ale mohla jsem ho mít s někým, kdo by za to stál.

• Citovat
  • Upravit
80220
31.5.24 12:38

Ještě jednou mluvit s těmi, kteří už navždy odešli. A chvíli své dětství. Chvíli. Ale možná bych byla zklamaná, vzpominkY zkreslují. Ale ještě jednou vidět rodiče a tety a strýce a ostatní lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 12:40

Vybrala bych si jiného partnera, bohužel ve dvaceti jsem měla zkušeností a rozumu málo, nechala jsem se sebou zametat a teď je v tom šestileté dítě a já jsem na křižovatce zda v tom pokračovat nebo se rozejít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková