Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kaja00 No nádherné to teda bylo najednou to bylo hrozně hrrr a už to zdaleka nebylo maličké mimi
hned bych to vrátila na chvíli zpátky dnes již máme rok a půl a to je pak švanda ![]()
@Jannys Chapu, miminka jsou rozkosna
Rok a pul to teda sranda, To se asi ani nezastavi, co?
![]()
@kaja00 přesně jak píšeš nezaství. Máme hrozně živé dítě jak už naznačuje náš první půl rok kor to co uměl. Dneska si dokáže vylést na okno jako parapet tam si sednout nebo stát vezme šroubováky dětské a jde šroubovat nějaké vrátky je to šílené ho docela zaujmout.Kor v tomto počasí je dosti těžké vymyslet jakousi hru co by jej bavilo. ![]()
Jak máš staré dítě?
Mě třeba vyhovuje, že už je to živé aktivní dítě, doleze si kam se mu zlíbí a tak
Teď je mu 7,5 a nežvatlá ![]()
@Jannys Páni, to opravdu musi byt narocne
V tomto pocasi
Kdyby byl aspon snih
Deti nemam ![]()
@kaja00 No právě, kdyby byl alespoň sníh tak vůbec nepřemýšlím o tom co dělat venku boby sánky koulovačka andílci ve sněhu jééjej ![]()
@Jannys
Leda zkusit snehulaka z blata
Zima je tento rok bidna
uz kvuli detem by mel snih napadnout
![]()
@kaja00 Asi jsme ten sníh měla objednat dříve takhle musím vyloženě čekat inu, opravdu se nikam nedá dát. takhle, když prckovi bylo těch 6 měsíců i víc bl pořád v kočárku a světýlka večerní ulice pro něj docela zajímavá.
Neříká, že dnes roční syn a 6 měsíců nevydží, ale je to divnýý
![]()
@Jannys Objednat snih
To.mas pravdu, kdyz to bylo predtim mimco bylo to jednodussi
Ale zase uz se s nim da uz i bavit, tvorit, behat
a asi je to i takovy trochu i o domluve, ne?
Ale s tim snehem
Horsi je ze ani na horach ho moc neni ![]()
Ahoj, moje mala se tyden pred ukoncenim 5. mesice (23.12.) naucila pretacet na brisko, 5 dnu pozdeji mi spadla z manzelske postele (28.12.), protoze me ve snu nenapadlo, ze se tak rychle nauci valet sudy.
Dnes je ji 5 mesicu a 4 dny a zkousi se stavet na vsechny 4.
Pusu zavre jen kdyz spi. Je to fofr a je to radost koukat jak rychle roste.
Ahoj, tak můj syn bude mít teď 17.1. 7 měsíců…jinak se přetáčí na bříško a zpátky na záda, houpe se na kolínkách, snaží se lozit (moc mu to ještě nejde) jinak se ale odplazí svým stylem tam kam chce…když ho přebaluji a oblíkám tak dělá všechno možný, jen neleží na zádech, takže je to boj…ještě si začíná i sedat a nejradši by i chodil, když ho chytnu za ruce tak se přitáhne a rovnou na nožky a sem tam udělá krůček ![]()
@Klarinka2007 píše:
Ahoj, tak můj syn bude mít teď 17.1. 7 měsíců…jinak se přetáčí na bříško a zpátky na záda, houpe se na kolínkách, snaží se lozit (moc mu to ještě nejde) jinak se ale odplazí svým stylem tam kam chce…když ho přebaluji a oblíkám tak dělá všechno možný, jen neleží na zádech, takže je to boj…ještě si začíná i sedat a nejradši by i chodil, když ho chytnu za ruce tak se přitáhne a rovnou na nožky a sem tam udělá krůček
@kaja00
noo si říkám že až moc, chvíli nevydrží být v klidu, pořád musí něco dělat neposeda ![]()