Co čekat od půlročního chlapečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
997
4.1.14 14:55

@kaja00
noo si říkám že až moc, chvíli nevydrží být v klidu, pořád musí něco dělat neposeda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 15:04

@Klarinka2007 :) Ja myslim, ze az bude umet chodit a az prijde na to jak muze zlobit bude to jeste horsi :mrgreen:
Je videt, ze je zdravy :palec: ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
4.1.14 15:06

@kaja00
No tak to máš pravdu, horší časy nás teprve čekají :D on to je čertík už teď, tak jsem zvědavá co bude vymýšlet za krávoviny až bude větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 15:10

@Klarinka2007 :lol: No to bude urcite sranda :lol: A co teprve v puberte :mrgreen:
Jinak moc pekny kluk :hug: Tedy pokud ten klucik na tve profilovce je on ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.1.14 14:40
@fenny píše:
Můj bude mít za týden 5 měsíců a pocit, že už to není úplné miminečko, mám už delší dobu :mrgreen:

taky to tak pocituju :mrgreen: on je chlapec tak nejak popredu i rustem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.1.14 14:54

Malý má taky za týden 5 měsíců a v lehátku už se posadí, žvatlá snad od 2 a na zemi tak nějak rotuje a sem tam se otočí z bříška…takže vcelku rychlík sem zvědavá co za ten měsíc příjde? :lol: :lol: mi bude utíkat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.1.14 15:07

@shazzanikka
Houby.. Už se ti posazuje jo? To jsme těžce pozadu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.1.14 16:02
@Lejaa píše:
@shazzanikka
Houby.. Už se ti posazuje jo? To jsme těžce pozadu.. :mrgreen:

no za to on těžce popředu :mrgreen: :mrgreen: on už to zkoušel tak od 4 měsíců a o svátcích se v lehátku posadil :potlesk: mám to i na fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
5.1.14 16:24

@kaja00
Děkuji, na profilovce je můj Kubík, ale někdy když mu byly 4 měsíce…
Tak dopředu nepřemýšlím, puberta je daleko…ale psychicky se připravuji na to, co přijde teď, jak bude mít rok a tááák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
5.1.14 16:30

Tak já mám půlroční holčičku a kromě přetáčení se ze zad na bříško neumí nic :mrgreen: ale za to už krásné povídá MA-MA-MA, BA-BA-BA :mrgreen: (samozřejmě netuší co ty slabiky znamenají :D)…Jo a ještě když se otočí na bříško tak se točí jako hodiny, ale to je z jejího pohybu vše :lol:

Příspěvek upraven 05.01.14 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.1.14 16:32
@Denie píše:
Tak já mám půlroční holčičku a kromě přetáčení se ze zad na bříško neumí nic :mrgreen: ale za to už krásné povídá MA-MA-MA, BA-BA-BA :mrgreen: (samozřejmě netuší co ty slabiky znamenají :D)

jo tak malej žvatlá stylem jakoby snad mluvil anglicky má to takový ten jejich přízvuk :lol: jinak piští jak o život :mrgreen: :mrgreen: a jediný smysluplný je aba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
5.1.14 16:35

@shazzanikka tak to ona hooodně srozumitelně říká to mama a baba (mnohem častěji baba :D) a huláká to přes celý barák :D jinak teda pišteni a jiné pazvuky taky vydává s velkou oblibou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.1.14 16:40

Jj nejčastěji když mám jeho pusu u svého ucha :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
5.1.14 16:43

@shazzanikka to jsi vystihla :mrgreen: u nás je to podobně :mrgreen: :mrgreen: a třeba ráno nás nebudí klasickým brekem, ale buď ze všech sil huláká BABABA!!! Nebo vydává pištící a jiné zvuky vysoké tóniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.1.14 17:22

@Klarinka2007 Pekne jmeno :hug: Jů on vypada tak na pul roku na ty fotce :D Tak to musi byt uz velky :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí