Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kaja00
Noo on je takovej diblík…narodil se o měsíc dřív, takže do teď je drobnej…je sice celkem dlouhej, ale celkem hubenej no…ale on to všechno dožene ![]()
@Klarinka2007 Jo tak
Ale je rozkosnej
To je jasny ze to dozene
![]()
@kaja00
a hlavně nevydrží být chvíli v klidu, pořád něco dělá (převaluje se, nebo kope nohama), tak nemá jak moc přibrat, ikdyž toho sní jak malej zájezd ![]()
@Klarinka2007
Tak hlavne ze je zdravy
Preji Vam aby to vse dohnal a at Vam dela jen a jen radost
![]()
@Klarinka2007 píše:
@kaja00
a hlavně nevydrží být chvíli v klidu, pořád něco dělá (převaluje se, nebo kope nohama), tak nemá jak moc přibrat, ikdyž toho sní jak malej zájezd
no ten můj pekelník je taky pěkně hrrr a to sem týden přenášela ![]()
@shazzanikka
Nj už nám skončilo klidné období, kdy nám ty naše miminka jen ležela a našli jsme je na stejném místě…teď začíná pěkná honička, ale třeba aspoň shodím ty přebytečný kila co mě zůstaly bohužel…
@Klarinka2007 tak to já se dostala na původní váhu
ale po vanocích šlo zas něco hore
![]()
@shazzanikka
Já po porodu měla o 3 kila míň, ale pak to šlo nějak na horu a mám bohužel 8 kilo navíc…
@Klarinka2007 to s těma prďochama za chvíli vyběháme s tím jak sou šikovní a rychlí…
…ale nebude ani tím pohybem jak stresem kam zas vletí a z čeho sletí
![]()
Takže děvčata dnes je moji snehurce pul roku, ma osm a pul kilo,71cm otáčí se na břicho, nezvatla takřka vůbec jen ječi a ječi. A na břiše vydrží čtyři minuty dvacet bez řevu
![]()
Příspěvek upraven 06.01.14 v 22:10
@shazzanikka
Náš Kuba je domlácenej už teď
jak se snaží lézt a ještě mu to nejde, tak mu všude padá hlava…
Noo už bych potřebovala ty kila dolů ![]()
@Niqitka
Ta je pěkně dlouhá
Kuba je ďobek a v 6 měsících měl jen 66cm…
Neboj ona to všechno dožene, není kam spěchat ![]()
@Niqitka píše:
Takže děvčata dnes je moji snehurce pul roku, ma osm a pul kilo,71cm otáčí se na břicho, nezvatla takřka vůbec jen je či a je či. A na břiše vydrží čtyři minuty dvacet bez řevu![]()
![]()
Je holt pohodarka no
to dozene