Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je mi 24 a vážně to tak bylo
Tak na něj prď! A najdi si normálního kluka ![]()
@Veru-nka píše:
Tak na něj prď! A najdi si normálního kluka
nebo mozek.
Už jen z jeho vystupování to bylo jasné najdi si někoho jiného a zapomen na nej, je až neskutečné na co my ženy nalítneme ![]()
Znám holky, co měly z Badoo nějaké schůzky. Skoro ve všech případech šlo o úchyly. Jednomu se víc jak ona líbila její nezl. dcera, druhý chtěl, aby na něj močila i kadila, další to občas dělal se svou fenou, a nepřišlo mu na tom nic zvláštního.
V dnešní době se seznámit, je tzv. o držku.
Já bych se hrozně bála. ![]()
Nemyslím si, že by někdo takový myslel ty věci vážně. A rozhodně mi nepřijde normální, když po pár setkáních mluví o dětech a chce po tobě, aby ses přestěhovala k němu..
Hledala bych vážný vztah určitě kdekoliv jinde (např. bar, klub, někde venku nebo prostě kdekoliv ve společnosti..) Tyhle seznamky jsou ztráta času, pokud to nemyslí lidi vážně.
@Anonymní píše:
Ahojte holky už sem zase pišu, Povim vám příběh Seznamila jsem se přes badoo s jedním týpkem, Asi Měsíc jsme si psali On takové silnější postavy Já štíhla že bych se mohla za bičem schovávat. Při první schůzce mi říkal jak má tučné kontoA jestli nechci jít bydlet k němu apod. Byl hrozně milej hned se semnou začal líbat a choval se ke mě jakoby mě znal 10 let. Pak jsme sii každý den psali a vídali se jednou týdně sliboval mi lásku a plánoval i děti. Když jsme měli asi 5 schůzku tak semnou strašně chtěl autem na výlet, ukážu ti kam chodím běhat. Jeli jsme dlouhou cestu lesem poté jsme zastavili na louce tam řekl že si odskočí když přišel zpět do auta, začal mě vášnivě líbat. Bylo to příjemné až do chvíle kdy řekl že to chce sex při mé smůle jsem měla své dny řekl mi že mu to nevadí a že si vlezem dozadu do auta. Začala jsem se zdráhat že ne, a on mi řekl že si semnou nebude jen povídat, byl naštvaný
Vypil lahváče a odvezl mě domů od té chvile laska pominula už se nechtěl scházet nezvedal mi tel.Byl už i vůči mě kritický koukej přibrat alespon 20 kg apod vypadaš jak feták
![]()
Když jsme si naposledy psali tak mi napsal že pokud chci aby semnou mluvil tak at se dám víc na blond, jsem Plavovlasá blondýna najednou jsem se mu nelibila vůbec. Samá kritika
Až jsem takhle krátce na to sledovala FB a ejhle už měl ve vztahu přidanou černovlasou slečnu a sní samá zamilovaná fota. Co myslite nechal mě kvůli tomu že jsem mu nedala myslel to semnou vážně chtě![]()
l mě jen využít
Tak to ti fakt žeru…
![]()
Po přečtení jsem čekala slečnu okolo sedmnácti, je vidět, že ještě nejsi zralá žena, minimálně po té psychické stránce. Bud ráda, že to dopadlo takhle dobře…Budou jiný… snad už víc normalni…
@Iustitia omnibus píše:
Co chtěl? - Prcat.![]()
@Saatine píše:
Tak teď jsem se málem pozvracela, to nejde poznat už z komunikace, že jsou nějací „divní“? To je šílené
Opravdu, je to fakt. O čem si psali předtím, to fakt nevím. Ale jsou normalní, při nějakém náznaku úchylky by na schůzku ani nešly.
@strýček sally píše:A to ještě v tom lepším případě. Taky mohl chtít aby polykala
To by měl. Ženská co nepolyká a neumí řízky, to nebrat ![]()
@yasmine5 píše:
Bud rada, ze ses ho zbavila
Ja chtela napsat uplne to same ![]()