Byli jsme na pěti schůzkách, jak to se mnou myslel?

826
13.12.16 16:14

O takovýho hňupa bych nezavadila. Nejdřív chce po tobě sex i když máš své dny, potom si dá lahvace a odveze Tě domu? A ty řeči, typu feťák.
Sakra, to myslíš vážně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
13.12.16 16:17

Chtěl sex a když ho nedostal, tak vám chtěl ublížit, aby cítil méně jako loser, co neumí sbalit ženskou.

Příspěvek upraven 13.12.16 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.12.16 16:19

Kašly na nej a najdi si chlapa který tě bude milovat i bez kil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.12.16 16:22

A to se vazne stalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
13.12.16 16:24

Je to buran, kasli na nej. Nesed u pocitace a shaneni tehlech typu, jdi ven do parku, kavarny, baru a nekoho potkas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
13.12.16 16:25

Ufff 8o bud ráda, že to dopadlo „jen“ takhle! Taky Ti mohl vážně ublížit :cert: Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.12.16 16:26

To je nějakej fake ne? Nebudeš troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.12.16 16:28

Chtel sex, to je vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.12.16 16:31

Ty ses opravdu vídala s chlapem, který ti sliboval děti a lásku až za hrob po pár setkáních? To jen mě takoví lidé k smrti děsí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
13.12.16 16:32
@Anonymní píše:
Je mi 24 a vážně to tak bylo

A to byla tvá první zkušenost s opačným pohlavím? 8o
Nikdy jsi s nikým nechodila/nespala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
13.12.16 16:34

Prosím tě, kolik ti je? Už kdyby mě chlap, kterého znám jen přes seznamku, začal na první schůzce líbat a ptát se mě, jestli nechci jít bydlet k běmu, zbystřila bych. A rozhodně bych s takovým nejela sama jeho autem na výlet do lesa. Takhle se přece nenavazuje vážný vztah. Myslím, že máš velké štěstí, že tě „jen“ naštvaně odvezl domů a píše urážky. Taky tě mohl v tom lese znásilnit a nechat tě tam ležet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
13.12.16 16:37
@Anonymní píše:
Ahojte holky už sem zase pišu, Povim vám příběh Seznamila jsem se přes badoo s jedním týpkem, Asi Měsíc jsme si psali On takové silnější postavy Já štíhla že bych se mohla za bičem schovávat. Při první schůzce mi říkal jak má tučné konto :lol: A jestli nechci jít bydlet k němu apod. Byl hrozně milej hned se semnou začal líbat a choval se ke mě jakoby mě znal 10 let. Pak jsme sii každý den psali a vídali se jednou týdně sliboval mi lásku a plánoval i děti. Když jsme měli asi 5 schůzku tak semnou strašně chtěl autem na výlet, ukážu ti kam chodím běhat. Jeli jsme dlouhou cestu lesem poté jsme zastavili na louce tam řekl že si odskočí když přišel zpět do auta, začal mě vášnivě líbat. Bylo to příjemné až do chvíle kdy řekl že to chce sex při mé smůle jsem měla své dny řekl mi že mu to nevadí a že si vlezem dozadu do auta. Začala jsem se zdráhat že ne, a on mi řekl že si semnou nebude jen povídat, byl naštvaný :oops: Vypil lahváče a odvezl mě domů od té chvile laska pominula už se nechtěl scházet nezvedal mi tel.Byl už i vůči mě kritický koukej přibrat alespon 20 kg apod vypadaš jak feták :oops: :,(
Když jsme si naposledy psali tak mi napsal že pokud chci aby semnou mluvil tak at se dám víc na blond, jsem Plavovlasá blondýna najednou jsem se mu nelibila vůbec. Samá kritika
Až jsem takhle krátce na to sledovala FB a ejhle už měl ve vztahu přidanou černovlasou slečnu a sní samá zamilovaná fota. Co myslite nechal mě kvůli tomu že jsem mu nedala myslel to semnou vážně chtě :nevim: :zed: l mě jen využít

To jako vážně? Pokud nejsi troll, tak no comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
13.12.16 16:43
@Halamka píše:
A to se vazne stalo??
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35241
13.12.16 16:43

Jako vážně?? 8o Když jsme si naposledy psali tak mi napsal že pokud chci aby semnou mluvil tak at se dám víc na blond, jsem Plavovlasá blondýna najednou jsem se mu nelibila vůbec. Samá kritika

Doufám že nechceš, po tom jeho vystoupení v lese bych ho nechtěla už ani vidět, natož si od něj nechat diktovat jak mám vypadat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30472
13.12.16 16:44

Ve svém věku bys mohla už použít mozek. Možná budu tvrdá, ale jestli je to pravda, tak máš buď naprosto nulové sebevědomí, nebo nejsi moc chytrá. Seznámíš se s týpkem, necháš se olizovat na první schůzce, jedeš s chlapem, co chlastá pivo někam do lesa a nedojde ti, že chce samozřejmě sex - co asi jiného - a teď se ptáš, jestli to myslel s tebou vážně. Tak buď zkoušíš empatii zdejších diskutujících, kteří si raději sednou na ruce, než aby pak poslouchali, že jsou rypny, nebo si děláš srandu. Raději bych byla za tu srandu, protože jestli tohle myslíš vážně, nedivím se, že malé děti nalítnou strýčkům na bonbóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí