Byli jsme na pěti schůzkách, jak to se mnou myslel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
13.12.16 18:21
@jaelisa píše:
„Vypil lahváče a odvezl mě domů…“ :jazyk:

prostě kecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
13.12.16 18:21
@jaelisa píše:
Kdepak, chtel ze zenit… A samozrejme zapracovat na diteti :mrgreen:

Já bych tomuhle příběhu snad i věřila, kdyby zakladatelka napsala, že jí je třeba 16, ale ve 24 fakt ne :lol: to se zas někdo baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
13.12.16 18:22
@jakanas píše:
prostě kecá

I když nad tím teď přemýšlím :think: co si budeme povídat, těch méně inteligentních a zvláštních lidí je hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.12.16 18:25

No třeba dnes mi někdo psal SMS jestli na té profilovce na emiminu jsem já. (rozmazaná maličká fotka ženy v korzetu) :zed: jo lidi jsou různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
13.12.16 18:33

Fakt se musi dospela a svepravna zenska ptat na takovou, jak to slusne napsat, debilitu???
Nekdo takhle blbej je fakt vhodnej jen na to prcani, bez urazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.16 18:38

Na badoo jsou jen chlapi, co sami mají komplexy, chtějí jen sex. Tebe chtěl jen využít a zasouložit si.
Tobě radím bloknout, nepsat, najít nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
13.12.16 18:47

Zakladatelko, ty si s ním šla na rande kvůli tomu údajnýmu kontu, viď?? No kdo chce kam, pomozme mu tam, že.
Nechápu totiž, jak můžeš vůbec řešit, jak to s tebou myslel, já jsem tedy jiná generace, my jsme se seznamovali jinak než na Badoo a i přesto vím, že tam jsou většinou dost zoufalci, co si chtějí vrznout…a jestli píšeš, že tento byl nějaký nadváhový špekáček, tak to zkusil přes prachy…a smlouvat s ním vůbec o možnosti styku při menstruaci, to už je úplně za hranicí normálnosti :mrgreen:
Při menstruaci k sobě nepustím ani manžela a to se známe přesně 20 let, natož pak chlapa po pěti schůzkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
13.12.16 18:55
@alisekR píše:
Zakladatelko, ty si s ním šla na rande kvůli tomu údajnýmu kontu, viď?? No kdo chce kam, pomozme mu tam, že.
Nechápu totiž, jak můžeš vůbec řešit, jak to s tebou myslel, já jsem tedy jiná generace, my jsme se seznamovali jinak než na Badoo a i přesto vím, že tam jsou většinou dost zoufalci, co si chtějí vrznout…a jestli píšeš, že tento byl nějaký nadváhový špekáček, tak to zkusil přes prachy…a smlouvat s ním vůbec o možnosti styku při menstruaci, to už je úplně za hranicí normálnosti :mrgreen:
Při menstruaci k sobě nepustím ani manžela a to se známe přesně 20 let, natož pak chlapa po pěti schůzkách.

No ono evidentně jsou tam i kvalitní ženský :lol: soudě dle zakladatelky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
13.12.16 18:59
@Lady Bee píše:
No ono evidentně jsou tam i kvalitní ženský :lol: soudě dle zakladatelky :lol:

Jsem jí nechtěla urazit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
13.12.16 19:08
@Taao píše:
To je veliký omyl většiny lidí. Většina psychopatů a vysinutych jedinců vypadá solidně a „normálně“. Sice nejsem psycholog, ale je to můj názor. :) Já mám raději mladé kluky, u těch starších mi přijde, že roupama už neví co by.

To určitě ano. I do mnohých násilníků a tyranů by to člověk neřekl. :nevim: Většinou jsou to zakomplexovaní chudáci, co vypadají, jako by do pěti neuměli napočítat. Mladé kluky? Záleží, kolik je tobě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.12.16 20:22

Ty brdo, takovy hulvat a zakladatelka jeste snad lituje, ze to nevyslo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
13.12.16 20:27
@Taao píše:
@Ice79 Mně je 30, ale líbí se mi kluci 16-20. Ale to patří do jiné diskuze. :D

Ty brďo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
13.12.16 21:57

Vrána k vráně sedá.
Jako povídka do bulváru dobrý. Aby ale příběh vypadal realističtěji, doporučuju snížit věk hrdinky o nějakých 6-8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.12.16 10:12
@Ellusa píše:
Mě na tom příběhu baví, jak on je špekáček postavou i kontem, ale chodí běhat (neb zakladatelku vylákal na projížďku, aby jí ukázal, kde chodí běhat), pak si rovnou řekl o sex, což by jí nebavilo, a když zjistil, že to neklapne, tak si dal pivo a odřídil nějakým promile v krvi auto zpět a zakladatelce to připadá v pohodě :mrgreen: :mrgreen: - ty trollíš, viď, nudíš se o adventu, potřebuješ vyplnit čas a chtěla jsi pobavit emimino 8) 8) :dance: :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam:

To je prece logicky, chodi behat aby zhubnul, kdyby byl hubenej tak by behat nepotreboval. A kdyz pani odmitla sex tak dostal nervy, vyzahnul lahvace a zavezl ji domu, co na tom nechapes? :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.16 10:18
@Taao píše:
@Ice79 Mně je 30, ale líbí se mi kluci 16-20. Ale to patří do jiné diskuze. :D

Mne 40 a líbí se mi i pod 20 :-) Měla jsem milence 18!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky