Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jaelisa píše:
„Vypil lahváče a odvezl mě domů…“
prostě kecá
@jaelisa píše:
Kdepak, chtel ze zenit… A samozrejme zapracovat na diteti
Já bych tomuhle příběhu snad i věřila, kdyby zakladatelka napsala, že jí je třeba 16, ale ve 24 fakt ne
to se zas někdo baví ![]()
@jakanas píše:
prostě kecá
I když nad tím teď přemýšlím
co si budeme povídat, těch méně inteligentních a zvláštních lidí je hafo.
No třeba dnes mi někdo psal SMS jestli na té profilovce na emiminu jsem já. (rozmazaná maličká fotka ženy v korzetu)
jo lidi jsou různí.
Fakt se musi dospela a svepravna zenska ptat na takovou, jak to slusne napsat, debilitu???
Nekdo takhle blbej je fakt vhodnej jen na to prcani, bez urazky.
Na badoo jsou jen chlapi, co sami mají komplexy, chtějí jen sex. Tebe chtěl jen využít a zasouložit si.
Tobě radím bloknout, nepsat, najít nového.
Zakladatelko, ty si s ním šla na rande kvůli tomu údajnýmu kontu, viď?? No kdo chce kam, pomozme mu tam, že.
Nechápu totiž, jak můžeš vůbec řešit, jak to s tebou myslel, já jsem tedy jiná generace, my jsme se seznamovali jinak než na Badoo a i přesto vím, že tam jsou většinou dost zoufalci, co si chtějí vrznout…a jestli píšeš, že tento byl nějaký nadváhový špekáček, tak to zkusil přes prachy…a smlouvat s ním vůbec o možnosti styku při menstruaci, to už je úplně za hranicí normálnosti ![]()
Při menstruaci k sobě nepustím ani manžela a to se známe přesně 20 let, natož pak chlapa po pěti schůzkách.
@alisekR píše:
Zakladatelko, ty si s ním šla na rande kvůli tomu údajnýmu kontu, viď?? No kdo chce kam, pomozme mu tam, že.
Nechápu totiž, jak můžeš vůbec řešit, jak to s tebou myslel, já jsem tedy jiná generace, my jsme se seznamovali jinak než na Badoo a i přesto vím, že tam jsou většinou dost zoufalci, co si chtějí vrznout…a jestli píšeš, že tento byl nějaký nadváhový špekáček, tak to zkusil přes prachy…a smlouvat s ním vůbec o možnosti styku při menstruaci, to už je úplně za hranicí normálnosti
Při menstruaci k sobě nepustím ani manžela a to se známe přesně 20 let, natož pak chlapa po pěti schůzkách.
No ono evidentně jsou tam i kvalitní ženský
soudě dle zakladatelky ![]()
@Lady Bee píše:
No ono evidentně jsou tam i kvalitní ženskýsoudě dle zakladatelky
Jsem jí nechtěla urazit
![]()
@Taao píše:
To je veliký omyl většiny lidí. Většina psychopatů a vysinutych jedinců vypadá solidně a „normálně“. Sice nejsem psycholog, ale je to můj názor.Já mám raději mladé kluky, u těch starších mi přijde, že roupama už neví co by.
To určitě ano. I do mnohých násilníků a tyranů by to člověk neřekl.
Většinou jsou to zakomplexovaní chudáci, co vypadají, jako by do pěti neuměli napočítat. Mladé kluky? Záleží, kolik je tobě.. ![]()
Ty brdo, takovy hulvat a zakladatelka jeste snad lituje, ze to nevyslo ![]()
Vrána k vráně sedá.
Jako povídka do bulváru dobrý. Aby ale příběh vypadal realističtěji, doporučuju snížit věk hrdinky o nějakých 6-8 let.
@Ellusa píše:
Mě na tom příběhu baví, jak on je špekáček postavou i kontem, ale chodí běhat (neb zakladatelku vylákal na projížďku, aby jí ukázal, kde chodí běhat), pak si rovnou řekl o sex, což by jí nebavilo, a když zjistil, že to neklapne, tak si dal pivo a odřídil nějakým promile v krvi auto zpět a zakladatelce to připadá v pohodě![]()
- ty trollíš, viď, nudíš se o adventu, potřebuješ vyplnit čas a chtěla jsi pobavit emimino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je prece logicky, chodi behat aby zhubnul, kdyby byl hubenej tak by behat nepotreboval. A kdyz pani odmitla sex tak dostal nervy, vyzahnul lahvace a zavezl ji domu, co na tom nechapes?
![]()