Co číst tříletému?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
9.11.11 22:39

Je perfektní, čtu jí od roka a půl, je tam plno obrázků - víc než textu. První syn číst nechtěl, ale chtěl popisovat ty obrázky. Teď to čtu oboum a toho starčího to baví i v 5ti letech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.11.11 22:40

Taky super a poučná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.11.11 22:41
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.11.11 22:43

Tahle nemá chytu :palec: :mrgreen:

Nezapomeň, že existuje plno antikvariátů, ceny těchto nádherných knížek jsou okolo 30 až 50,–

Tak dobře pořiď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.11.11 22:46

O knize: Mnozí z nás se už mnohokrát přesvědčili, že být chytrý, důvtipný a vtipný se v životě vyplácí. Na to postupně přišli i jezevec, opička, medvěd, husa, myška, kotě a další hrdinové téhle knížky. Stálo je to sice úsilí, sem tam odřenou tlapku, natlučený čumáček, ztratili při tom nějaké to pírko či chloupek, ale nelitovali. Až si přečtete těchhle čtrnáct hravých a veselých příhod, sami pobaveně zjistíte, jak je důležité mít filipa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.11.11 22:57

Lumáťo, super - Lindgrenová je jednička :palec: Jo, jinak mě napadla česká klasika jako Broučci - ta je taky fajn.
Kromě těch klasických říkadel máme třeba tuhle knihu http://www.xyz-knihy.cz/…rikadla.html , kde jsou veselé ilustrace i texty (u nás oblíbený např. „Bylo jedno hovínko, zavánělo malinko, leželo si v nočníku na tom hradě Točníku…“ Blbost, kterou ale musíme číst pokaždé, když tu knihu otevřeme :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.11.11 23:02

Tahle je náááádherná http://t3.gstatic.com/images?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.11.11 23:49
lumáťa píše:
Tahle nemá chytu :palec: :mrgreen:

Opravdu? Já mám z těch ilustrací hrůzu ještě dneska 8-o :jazyk: . I když později mi otrnulo a vyrostla jsem na pohádkách uzbeckých, turkmenských, kyrgyzských a spol., a to je samé vyloupnuté oko a utržená noha.

Lulje - tak snad se bude líbit. Mně se strašně líbí ty obrázky, to už se dneska málokdy vidí.

Honzíkovu cestu jsme vlastně dočetli nedávno, zvlášť Družstevní vajíčko mělo velký úspěch 8-) .

Ještě k těm pohádkám - třeba taková Diamantová sekera není moc náročná, to bych vlastně mohla doma vyhrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.11.11 00:05
Len-til-kah píše:

Lulje - tak snad se bude líbit. Mně se strašně líbí ty obrázky, to už se dneska málokdy vidí.

/citace]

Už se na ni moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.11.11 07:09

Holky díky moc :hug: !! Ještě dneska vyberu knihovnu mamce (díky vám jsem vzpomněla na spoustu knížek, které by vlastně měly někde být :roll: , až se stydím, že mě nenapadly), no a jestli dorazí konečně :cert: rodičák, tak zajdu kouknout do knížek. Je to ale stejně nehorázné, co za ty knížky chtějí!!. Já si pro sebe nekoupila knihu ani nepamatuju, ještěže mamka chodí do knihovny, tak chodím k ní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.11.11 08:09

Kačenko, dívám se, že máš už větší dceru. Tak to musíš mít spoustu knížek i po ní, ne? Jinak já pro sebe taky knížky taky už nekupuju. Ne z důvodu, že jsou drahé, ale že zaberou spoustu místa, které se nám momentálně nedostává. Přeji si od Ježíška elektronickou knihu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.11.11 09:03

lulje, to víš, že máme plno dětských knížek, jak po mně, tak po holce, ale nějak si neumím vybavit, co jsme v takovém malém věku četli.. Navíc mě pěkně štve, že Hrubínův špalíček mamka půjčila jedné tetce a ta se nějak nemá k tomu, aby ho vrátila, ale hned to jdu obvolat, vyhrožovat a nadávat, a´t to vrátí, tohle u nás u všech dětí v rodině mělo velký úspěch!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
10.11.11 10:12
kačenka11 píše:
Holky díky moc :hug: !! Ještě dneska vyberu knihovnu mamce (díky vám jsem vzpomněla na spoustu knížek, které by vlastně měly někde být :roll: , až se stydím, že mě nenapadly), no a jestli dorazí konečně :cert: rodičák, tak zajdu kouknout do knížek. Je to ale stejně nehorázné, co za ty knížky chtějí!!. Já si pro sebe nekoupila knihu ani nepamatuju, ještěže mamka chodí do knihovny, tak chodím k ní :palec:

O cenách ani nemluv, já tam minulý týden nechala 800Kč :cert: , ale bylo to opravdu po dlouhé době. Jenže říkám si, knížky mají podražit, tak nakoupím do zásoby. Ještě obejdu ty antikvariáty, tam se dají taky najít poklady za dobrý peníz a já na ně úplně zapomněla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.12.11 00:52

Tak my jsme nedávno vytáhli Makového mužíčka a ten se čte taky krásně. (Až na to, že autor si dal velmi záležet, aby rozšířil dětem slovní zásobu, a místy se nechytám ani já :oops: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí