Co čtou vaši puberťáci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
16.11.22 19:47

@jahuhudka
Mangy myslíš japonské komiksy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.11.22 19:51
@Niky2 píše:
@jahuhudka
Mangy myslíš japonské komiksy?

Ano.

• Citovat
  • Upravit
81500
16.11.22 20:03
@Niky2 píše:
Ahoj,
otázka je jasná :), co teď frčí u vašich puberťáků - kluků (cca 12-13let), co rádi čtou? Hledám nějakou knížku, co byla u vás opravdu bomba. Může to být různý žánr - humorné, detektivka, fantasy…Narazila jsem na Labyrint: Útěk. Pokud někdo zná, jak se knížka líbila? Uvítám vaše tipy

Asi 12× Harry Potter, pak Eragon, Hrannicaruv ucen,. Jo a pak nej - Časodejove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.11.22 20:06
@berunecka6 píše:
Moji pubertaci ctou smsky…nacpat jim nejakou knizku je nadlicky vykon 😂
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.11.22 20:19

Nečtu diskuzi, ztracený čas, ten můj had nečte NIC :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
16.11.22 20:26

Alchymista a ostatní díly ze série “Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
16.11.22 20:39
@Stevia píše:
Nečtu diskuzi, ztracený čas, ten můj had nečte NIC :cert:

Tak můj puberťák sice čte, ale pouze v angličtině  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
16.11.22 21:07

Koukni na sérii Podzemí (je to tuším 6 knížek), to by se mohlo líbit. Pak je fajn šest vran a prohnilé město, to jsou dva na sebe navazující díly, ale je to Young adult, nedokážu úplně říct, jestli to bude pro dvanáctiletého, ale to podzemi určitě. Pak třeba Příběhy Septimuse Heapa (opět asi 7 knih), všechno je to takové fantasy. Akorát nevím do jaké míry je to sehnatelný, viděla sem to hlavně na knihbotu, jsou to už starší kousky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.11.22 21:27

Skvělý, díky všem za reakce a tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
16.11.22 21:47

Písečníci a bludný asteroid - tu jsme četli se synem spolu a líbila se nám. Teď už vyšel i druhý díl. Napsal to Václav Dvořák a ještě má knížku Já Finis, tak ta by mohla být taky dobrá. Jen ten námět mi připadá víc drsný, tak tu si asi necháme na později (synovi je 11).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
16.11.22 22:30

Mohlo by se líbit - Percy Jackson.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
17.11.22 11:31

Žádný, prasárny, Martine, žádný prasárny., Jasný, mami, neboj. Já to teda četl až někde dávno po třicítce, a kdybyste mi některá chtěla udělat radost, otestujte to nejdřív na sobě:

• Kecy mýho fotra
  • Mládí v hajzlu (série asi 10 knih, mě bavily první tři nebo čtyři díly)

Ale ty Kecy mýho fotra přečtěte, jestli máte rádi můj druh humoru, tak poznáte jiný druh otcovské lásky:

Proto jeho výchovné hlášky a životní rady od dětství až po dospělost vypadají takto:

• Jsou ti čtyři. Budeš sr. át do mísy. Tohle není takový to vyjednávaní, kde si budeme vzájemně ustupovat a nakonec najdeme kompromis. Tohle skončí tím, že budeš sr. át do mísy.
  • Už je ti deset let, musíš se sprchovat každej den. Mně je u pr.dele, že to nenávidíš. Smradlavý zm.rdy lidi nesnášej. Z mýho syna smradlavej zm.rd nebude!
  • Vědí lidi tvýho věku, jak se ku.rva česat? Vypadá to, jako kdyby se jim na hlavě hemžily dvě veverky a žukaly jako vzteklý.
  • O respektování soukromí

„Vypadni kulva odsud, mám něco na práci.“

• O projevech strachu

„Když se lidem svírá pr.del, poznáš, jaký opravdu jsou. Nebo aspoň jaká je jejich pr.del.“

• O přátelství

„Poslouchej mě, já chápu, že tě nebaví hrát si s tim tlustym klukem, protože jeho máma nezavře hubu, ale to neni chyba toho dítěte, že jeho máma je kráva. Zkus na něj bejt milej.“

• O povalování hraček po celém pokoji

„Sakra práce, zrovna jsem si sednul na toho tvýho zatracenýho chlápka, co vypadá jako náklaďák. … Že je z Transformers a jmenuje se Optimus Prime? Je mi u pr.dele, jak se jmenuje, postarej se, ať se neválí na místě, kde chci složit pr.del.“

• O dětské bezpečnosti

„Nešahej na ten nůž, TY nůž nikdy držet nepotřebuješ… To je mi u pr.dele, nauč se namazat máslo lžicí.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze