Co dál s námi? Nezaměstnaný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35791
25.9.12 10:32
Jo, je to ona.
Takze ho nevyhodila, co? To tu bylo minuly tyden nebo kdy.
Hele, nelakuj, zase tolik holek co maji stejne stare dite, bydli ve svem a maji auto tu neni. Nejsme blbe :-) navic je to porad to same..
@káťa píše:
Holky, já bych se ani nenamáhala odpovídat - na 100 % to píše Julls - zakládala tady už x témat o svém vykutáleném příteli - a podle stylu psaní a obsahu je to stopro ona. Vždy jí každý radil ať ho vykopne - kromě toho, že nemaká, válí se doma a sponzoruje ho ve svém bytě zakladatelka, tak je na ní hrubý a vulgární, občas jí jednu šoupne a podvádí jí. Vy se tu budete namáhat jí radit, ona pak napíše, že dneska se na ní usmál a tím je všechno smazáno, další den jí nabančí a řev, miliony rad, pak zase jednou pomůže s dítětem a zase všechno dobrý a tak pořád dokolečka dokola…
Je to ona na stopro ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.9.12 10:32

Sociální nemusí platit, akurát mu to bude chybět na důchod. musí platit jen zdravotní, a to dělá pro OSVČ 1600,– měsíčně, „obyč“ člověk to má myslím o nějakou kačku méně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:33

Všem co mi poradili děkuji. I jako na femina.cz i zde se rýpe, to jsem nepotřebovala. Už takhle toho mám nad hlavu. Jinak já tu vidím hodně nových založených diskuzích o partnerech.

• Citovat
  • Upravit
31278
25.9.12 10:34

Jo, je to pár stovek, přesněji patnáct… :roll:
aspoň co mám poslední informace, on má zbytečných patnáctset, aby je sypal státu, když nemusí?
víš jistě, že si to platí sám? pokud ne, tak mu to za rok nebo dýl pěkně nafackuje, až se mu to vrátí i s úrokama jako exekuce (na tvůj majetek, pokud bude stále u tebe)…
tohle neni žádná pr..del :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 10:39
No, ale ne tolik jich maji stejneho nemakacenka. Kdyz se sebe stydis, tak se nad tim trochu zamysli…
@Anonymní píše:
Všem co mi poradili děkuji. I jako na femina.cz i zde se rýpe, to jsem nepotřebovala. Už takhle toho mám nad hlavu. Jinak já tu vidím hodně nových založených diskuzích o partnerech.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
25.9.12 10:44

Je to pako a tečka. Dostal by podporu nebo životní min. Plus peníze na nájem, služby atd. Aby jste vyžili z RD. Takto vyhodit peníze od státu = deb*l. Pracák by ho hnal do práce 2× měsíčně na pohovor. Věřeně prospěšné práce jsou pro dlouhodobě evidované (tak čeho se bojí).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:47

Tak je přijatý! Prac.doba je od 15h-03h. :palec: dobře mu tak! 20 000,– čistého.

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.9.12 10:47
@Anonymní píše:

Ale jen jedna z těch diskusí má doma takového exota ve všech směrech :mrgreen:. A hlavně, tvůj „styl psaní“ je ve všech diskusích stejný, to člověk pozná po jedné větě ;) Každopádně mě je jedno, že se v každé diskusi snažíš dělat ze sebe někoho jiného, i inteligenčně naprosto podprůměrný člověk tě po přečtení jedné tebou založené diskuse bezpečně pozná. Jen mi přišlo líto času těch holek, které tě neznají a budou si tu lámat hlavu s radami, které absolutně přijdou vniveč…

• Citovat
  • Upravit
65356
25.9.12 10:50

Tak právě proto jsem se ptala, jestli tady má diskusi…přišlo mi to na 100% stejný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
25.9.12 10:50
@Anonymní píše:
Na to on mi odpoví, jako dnes ráno ať si nevyskakuju, že se můžu taky sbalit a táhnout - nepřiznává si absolutně že byt i auto je moje, kromě TV i veškeré vybavení, on přišel s holou řití, když to tak řeknu.. Byla jsem se inf.na Policii a řekli mi že jestli mam smlouvu, kde o něm není ani zmínka, že není problém ho přijet vysvěhovat, když nepůjde sám. Vezme si jen osobní věci a další den se i s Policií staví pro zbytek. Že mám kdyžtak volat ihned 158, kdyby dělal nějaký bordel..
Už jsem chtěla i svěření do péče ale když by to přišlo pak do schránky asi by mě přizabil…

Je to pěkný hajzl a sprosťák. I když máte miminko, já bych ho teda vyhodila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:51

Nevím teda co píšu tak špatně že jsem inteligenčně podprůměrná, to mě vážně zajímá. Nebavím tě, nezajímá tě můj život - tak nepřispívej a ignoruj mě. Děkuji Ti!!

• Citovat
  • Upravit
16906
25.9.12 10:53

@andela já sem vlezu…můj přítel neplatil sociální…teď ho splácíme…ptali jsme se na možnost, že by ho neplatil a nepočítalo by se mu to do důchodu…to prej možný neni.
Tak jak to teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.9.12 10:54
@Anonymní píše:
Nevím teda co píšu tak špatně že jsem inteligenčně podprůměrná, to mě vážně zajímá. Nebavím tě, nezajímá tě můj život - tak nepřispívej a ignoruj mě. Děkuji Ti!!

Nikde jsem nic takového nepsala, ale ty se tu snažíš neustálým měněním identity z lidí, kteří ti chtějí upřímně poradit, dělat blbce. A to se mi nelíbí. A proto varuji i ostatní, které třeba neměli čest ty ostatní tebou založené diskuse číst ;)

• Citovat
  • Upravit
5162
25.9.12 10:58

Obávám se že bude mít ještě velký problém že není nahlášený na ÚP bude si soc. a zdrav. nebo co se všechno platí muset zaplatit sám jinak tam naskakují dost velké penále tak na to bacha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:58

Je to jednoduché požádáme admina at skontroluje ip adresu ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky