Co dál s námi? Nezaměstnaný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
25.9.12 13:39

@pikola
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
cela tahle diskuze mě zaujala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
25.9.12 13:46

@pikola
našlas :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 13:48
Jo, uz vim :-) diky
@Nenulka88 píše:
@pikola
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
cela tahle diskuze mě zaujala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.9.12 14:03
@pikola píše:
Ja spis nechapu, proc zakladas a prispivas jako anonymni, kdyz stejne vsichni vime, kdo jsi. Vsichni by te brali vazne, kdyby ty jsi si tady nehrala takovy divadlo.

2 příspěvky tu má pod svým nickem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 14:09
A odkryji jen konkretni, nebo celou diskuzi? Abych nebyla za blbce :-)
@cilly píše:
2 příspěvky tu má pod svým nickem. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
25.9.12 14:12
@Anonymní píše:
Holky, slečny! Břicho mě bolí, je mi na zvracení, točí se mi hlava. Mimís mi spinká v kočárku v předsíni a já přemýšlím. Přemýšlím, jestli svého přítele vystěhovat nebo ne. Už to asi dál nevydržím. Jezdí po pohovorech na práci, ted měl na jednom od 10h být, vyjel ted. Schytala jsem si jaká jsem kráva apod. že jsem nekoupila benzín, a už nevařím oběd. Je nezaměstnaný přes 2 měsíce, na ÚP neni. Vše jsem táhla sama a ještě občas dodal, jestli už nemáš-ať ti dá tvoje matka, minule to říkala. :poblion: :poblion: jak vůbec může tohle říct… jeho mama nam neda u nich skoro ani kafe a on řekne tohle!!! Omlouvám se za tak zmatený příspěvek, ale píšu jak mi to myslí…

je to chlap, mel by se vzpamatovat… musi pochopit, ze na UP jit musi- ikdyz nevim, jestli uz po dvou mesicich neni pozde, ale alespon mu zaplati zdravotni a socku!
a vis jiste, ze na ty pohovory chodi??? ze to jen nerika?
A navic, muze byt nervozni a vsechno, ale kdo mu dava pravo se takhle chovat k tobe???
ja bych ho nevyhazovala, ale promluvila mu JASNE do duse, aby se sebou zacal neco delat, vzpamatoval se nebo se aspon zacal k tobe chovat normalne! Kdz uz bydli ve tvem byte, jezdi tvym autem a spoleha se na tvoji matku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.9.12 14:12
@pikola píše:

Uvidíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
25.9.12 14:16
@cilly píše:
Uvidíme. :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.9.12 14:17

Zakaldatelka perlí a nejen tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 14:19

Ukazte, nestiham cist cely mimino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.9.12 14:20
@kcechovka píše:
Zakaldatelka perlí a nejen tady :mrgreen:

Kde?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.9.12 14:21

Tady, sice napsala jen dvě slova, ale stačilo ;) a ještě anonymně, naštěstí ji odkryly :mrgreen:
 https://www.emimino.cz/…race-123653/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
25.9.12 14:32
:pankac: Naprosto souhlasím. Mě je jí vlastně docela líto. Jenom mě štve, jak tak hloupě lže a vyjíždí tady po holkách.
@káťa píše:
Holky, nemá cenu se rozčilovat, zakladatelka má vše nej a ze samého štěstí tady zakládá jednu diskusi za druhou na téma hulvátské chování jejího příživnického partnera vůči ní…Nic osobního proti ní nemám, spíše je mi jí líto a už v minulé diskusi jsem jí upřímně a od srdce (v dobrém) radila, aby se sebou navštívila odbornou psychologickou/psychiatrickou pomoc. To přece není žádná ostuda a my tady na emiminu jí těžko nějak odborně pomoci můžeme. A ona to (pokud svoje příspěvky myslí vážně) skutečně potřebuje…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.9.12 16:13
[cita
@pikola píše:

to mě pobavilo :lol: takže ty diskuze všechny založila ta @Julls nebo jak se píše? Já tu diskuze jen pročítám, nepřispívám ale většinou se pobavím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.9.12 16:13

Jejda co sem to napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie