Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Len-til-kah píše:Ale tak ano, některá omladina se tak oslovuje.
Ovšem tady je to jedna za 18… a tak dále.
No ale ta omladina se tak oslovuje ve všech koutech ČR a né jen tu u nás, že
.. Tak jsem se pousmála za jaké nás má zbytek světa burany ![]()
@jullls píše:
Oprava - byla to spolužačka od první třídy a bydlíme vedle sebe v baráku. Dávat jí to určitě nehodlám. Bojovat budu ne za peníze, ale za princip, protože asi nevychází každý měsíc s penězi a bude si půjčovat u ostatních… A budu taková potvora, že to všude roztoubim…A to péťo z ní dostanu…
![]()
Myslim, ze ona si uz pozicala aj od inych a teraz si proste prisla na radu ty…pochybujem, ze z nej tych 500 este dostanes…
V kazdom pripade to bola lekcia a druhykrat si das sakra pozor komu poziciavas…
@Kallkapa píše:
No ale ta omladina se tak oslovuje ve všech koutech ČR a né jen tu u nás, že.. Tak jsem se pousmála za jaké nás má zbytek světa burany
černá ostravo černá, děvucho věrná, revize jizdenek…
@Kallkapa píše:
No ale ta omladina se tak oslovuje ve všech koutech ČR a né jen tu u nás, že.. Tak jsem se pousmála za jaké nás má zbytek světa burany
Jéé, tak to byl evidentně blbej vtip
Omluva všem slušným Ostravačkám ![]()
Tak vám sem dám náš rozhovor…
Tereza Jiranova
Julino ty si ale p..a! a sklidni se semnou takhle mluvid nebudes! jestlu spolu takhle mluvite doma coz vypada ze jo potpm co si mi o romanovi vypravela tak semnou ale ne!!!
Prestan vyhrozovat
18 červenecTereza Jiranova
Ty prachy ti dam az 12ale!!!
18 červenecJulinka Grézlová
Vrat mi peníze a vše bude ok. Nevyhrozuju, oznamuju! S lidma co mě sprostě okradou mluvit slušně nebudu. Kdyby tobe někdo odmítal vrátit pětikilo, taky bys nebyla slušná. Dám ti číslo účtu a chci je tam zpět. Díky a pěknej večer!
Ty pi*o proste ti prachy vratim az je budu mit a na co si hrajes odpoledne ze sebe delas chudacka jakej je roman hajzl a ted si frajerka a vyhzozujes!!!
Proste 12 a vrati ti je misa!!!
Jo a davej si pozor na hubu nikdo te neokradl!!!
Poslat na účet stačí. Dotovat vás do výplaty nebudu a na nic si nehraju, chci svoje penízky. Taky bys je chtela, si myslím. Okradl-neopravnene obohacení je krádež. Nemám čas ani chuť se dohadovat po fb, to mám víc práce.
Ne da ti je do ruky!!na zadnej ucet ti to posilat nebudu a tim sem s tebou skoncila ty si byla ta co ai furt otravovola!!!
A volala jestli pujdem ven
Konecne jsem si potvrdila ze sez falesna k*ava s kterou nikdo nechce bejt!!!uz se nedivim
Ty mi nechod na oci nebo ti hned jednu v palim a zamysli se nad sebou!!!
Vpal jasně ;D ty si dlužník ne já. ještě chvíli provokuj a udělám ti v baraku ostudu, to uvidíš. pošlu si pro peníze policajty a budeš se stydět jak malá holka. Já jsem se zamyslela dostatečně a pořídila jsem si dítě na které mám peníze a nemusim s ním bydlet v jedné místnosti. Takže ta k. zamyšlení si tu asi ty…
Tak hele ty pizdo posli policajty ty se ti akorat vysmejou k vuli 500kilu
A az to zacnu resit jinak tak se budes divit je ti to jasny ty kudo zarana z pozdr michal
Takže tak!! ![]()
@Bohemund píše:
Ale dobře to je Vaše věc, ale to vyznělo jako že když byly dobre kamošky tak po ni nema chtít peníze zpět. Ja třeba nikomu nedal peníze z kamarádu, maš problémy dobře vrátiš mi to potom ale dát? Snad nemám ani takové přátele kteří by to přijali.
ty jsi chlap, u holek to funguje jinak ![]()
Zas jak tu všichni píšou, jak zakladatelka těch 500 může odepsat. Tak já bych to už z principu jen tak být nenechala. Já takhle přišla o 50 Kč. Půjčila jsem jedné známé 300,– byla bez peněz na jedné akci, neměla se jak dostat domů. Ta se teda nechovala sprostě, ale prostě půl roku nevracela
a když jsem jí slušně, ale furt upomínala, přištrachala se s 250,– s tím, že víc nemá
a že mi za to dá nějakou svoji knížku
No pak jsem zjistila, že takto si „vypůjčila“ od vícero lidí a byla vyloučena z klubu. Njn, lidi jsou různé. ![]()
@jullls Říká Ti něco listovní tajemství? ![]()
Jak vidím záměrně si nepřekopírovala svůj první příspěvek, který byl podle Tebe slušný, a na který ona reaguje.
No myslím, že v této diskuzi nemám dále co pohledávat. Tvé vyjadřování ani chování se mi nelíbí. Tož tak.
@Kallkapa píše:
@jullls Říká Ti něco listovní tajemství?![]()
Jak vidím záměrně si nepřekopírovala svůj první příspěvek, který byl podle Tebe slušný, a na který ona reaguje.
No myslím, že v této diskuzi nemám dále co pohledávat. Tvé vyjadřování ani chování se mi nelíbí. Tož tak.
V tomhle případě na listovní tajemství prdim! ![]()
@jullls píše:
V tomhle případě na listovní tajemství prdim!
no ale Kalpaka má pravdu chybí tvůj úvodní příspěvek ![]()
rozhovor zajímavý ale chybí tam začátek jak jsi si o vrácení řekla.
Jinak myslím že na sebe štěkáte obě dvě.. ale nemyslím to tak, že bych tu pani omlouvala. to jako ani náhodou. úroven nijaká. já bych se na ní vykašlala a už se s ní prostě nebavila.
Ne, že by mě mluva zakladatelky a její kamarádky nějak nadchla, ale na druhou stranu u méně vzdělané části obyvatelstva to je běžné. Holky si vjedou do vlasů, udělají humbuk a pak si padnou do náruče.
To je teda rozhovor
Každopádně tahat do toho policajty je moc, nic s tím neudělají.
@Anonymní píše:
Ne, že by mě mluva zakladatelky a její kamarádky nějak nadchla, ale na druhou stranu u méně vzdělané části obyvatelstva to je běžné. Holky si vjedou do vlasů, udělají humbuk a pak si padnou do náruče.
Taky mě to napadlo
![]()
@jullls
nelíbí se mi tvoje navážení o tom že ty jsi si to dobře promyslela a že ona bydlí s děckem v jedný místnosti. Tohle je snad i pod tvoji úroven. ženské co blázníte? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat