Půjčila jsem kamarádce - nemá se k vrácení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
jullls
23.7.12 15:27
@tatranka1 píše:
tak proč neřekneš co jsi jí napsala tak blbého, že takhle pak reagovala?

Přísaham že tohle… jen si asi madam myslela ze to oželim… 8o :roll:

• Upravit
23.7.12 16:41

Tak já jsem takhle taky z principu vytáhla z jednoho člověka 300 Kč, je to málo, ale šlo jen o to, že si to dovolil. Ale u mě se nejednalo o půjčku, nýbrž o to, že bez mého vědomí, využil platbu mojí kartou přes internet. Nejdřív jsem se to snažila řešit po dobrým, zašla jsem za nim s jasnýma důkazama a zabouch mi před nosem. V tu chvíli mě to tak naštvalo, že jsem prostě zašla na policajty, oni si ho tam zavolali a řešili jsme to tam pěkně dlouho, jelikož to nechtěl uznat. Policajt měl výpis z jakýho internetovýho účtu byla právě moje karta použitá (jsem si to sehnala) a výpis z mýho bankovního účtu - takže jasný důkazy. A říkal, že to je zneužití cizí platební karty a jsou za to dva roky vězení a teprve když tam tohle asi po desátý zopakoval tak ten dotyčnej ty 300 vrátil.
Sice ti asi moc neporadim, jelikož u mě nešlo o půjčku a měla jsem důkazy, ale jsou prostě takový lidi, co ani na policajty jen tak nezaberou…takže s těma penězma se bohužel ani neshledáš, ale na druhou stranu si z toho aspoň odnášíš ponaučení pro příště a buď ráda, že jsi zjistila, že máš takovouhle „kamarádku“ a už s ní nadále nemusíš ztrácet čas.

• načítám...
8566
23.7.12 16:42
@jullls píše:
To je furt a proč a proč… chci radu jak to z ní vytáhnout!! Ne řešit a proč tohlé a proč támhletó… chci radu co by jste dělali vy…

Já bych jí to pětikilo nepůjčila, kdyby mě žralo, že ho utratí jak ona uzná za vhodné.. Půjčila bych jen v případě, že jí ho dávám s tím, že s ním bude nakládat jak se jí zlíbí a taky s tím (když už si nám vás obě představila - co jste zač), že už se mi pětikilo nemusí vrátit.. :nevim:. A kdybych měla slabou chvilku a přece půjčila pětikilo osobě, o které tvrdíš, že by jsme k ní žádná nešly? Né, to je zbytečné, takhle slabou chvilku bych fakt neměla, leda bych jí jako socce ty prachy chtěla dát..

• načítám...
979
23.7.12 16:51

No prejdu tedy vas slovnik-jeji i tvuj…neni to predmetem diskuze, ale o inteligenci obou zucastnenych si myslim svoje. Jak to z ni dostat?
Rozhodne ji neustale urgovat a obtezovat. Pak bych presla na vyhrozovani-ze mas schovany ty sms, ze kterych je jasny, ze o dluhu vi a ze to das k soudu a nasledne k exekuci. Rodicema bych nevyhrozovala, neprijde mi to vuci nim a jejich povolani fer…

• načítám...
20840
23.7.12 17:26

Na žádost zakladatelky zamykám.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel