Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je furt a proč a proč… chci radu jak to z ní vytáhnout!! Ne řešit a proč tohlé a proč támhletó… chci radu co by jste dělali vy…
Tak jí nechám pětikilo a ona si půjčí u dalších 30spolužáků ze základky (odkud se známe) a bude milionářka za chvíli
JDE O PRINCIP, POCHOPTE TO!
@jullls píše:
To je furt a proč a proč… chci radu jak to z ní vytáhnout!! Ne řešit a proč tohlé a proč támhletó… chci radu co by jste dělali vy…
já bych ji tu pětistovku nechala, s tím že bych jí napsala „Máňo, myslela jsem že jsme kamarádky, vidím že ne.Tu 500 si nech, a užij si ji. čau Bláža“
a tím bych s ní skončila ![]()
Chtěla jsi radu - tady máš radu: Pokud tvoje rodina nezajde hlady, tak počkej do 12tého, peníze si pak vem a radši už se nestýkejte. Protože, to, co jste předvedly, nemá s přátelstvím nic společného.
@Hodaka píše:
já bych ji tu pětistovku nechala, s tím že bych jí napsala „Máňo, myslela jsem že jsme kamarádky, vidím že ne.Tu 500 si nech, a užij si ji. čau Bláža“
a tím bych s ní skončila
Ok, děkuju za radu ![]()
@jullls píše:
Tak jí nechám pětikilo a ona si půjčí u dalších 30spolužáků ze základky (odkud se známe) a bude milionářka za chvíliJDE O PRINCIP, POCHOPTE TO!
já to chápu, ale už druhý den se nervuješ, to pětikilo za to fakt nestojí.
@Hodaka píše:
já to chápu, ale už druhý den se nervuješ, to pětikilo za to fakt nestojí.
To jo no, mam fakt nerva…včera večer u Farmy jak jsem tu bušila do klávesnice
se divim že neshořela ![]()
@tatranka1 píše:
fakt sorry, ale ty budeš trochu psycho.tak nejdřív kamarádka, te_ď o ní píšeš tohle?
nic ve zlém, ale přepisuješ necelý rozhovor z FB, sem pak napíšeš nějakou sms, údajně jedinou co jsi jí posílala, ale na tom FB píšeš, ať se nediví, že s ní nemluvíš slušně. tak kdepak bude zakopaný pes? jestli ty se už do toho holka nějak nezamotáváš.
Jinak rad jsi dostala několik, ale asi se ti nelíbily, tak jsi i tady drobátko zhoustla!
Jasně, já okrádam lidi…
já sem psycho ze chci svoje peníze.
@jullls píše:
To jo no, mam fakt nerva…včera večer u Farmy jak jsem tu bušila do klávesnice![]()
se divim že neshořela
já včera taky
no co, jsou fakt horší věci. Vyprdni se na to, a až se uvidíte tak se usmívej, buď šťastná ![]()
@Hodaka píše:
já včera takyno co, jsou fakt horší věci. Vyprdni se na to, a až se uvidíte tak se usmívej, buď šťastná
Jj, asi to bude jediný řešení… ![]()
@tatranka1 píše:
holka, tys to prostě nepochopila.to je jasný, že chceš svoje peníze. ale jaký z toho děláš humbuk a ty drobné nesrovnalosti v tom co tu píšeš. podle mě jsi BLÁZEN. pardon
Ok tak jo ![]()
@Naima Udělala bych to stejně. Teď z ní peníze stejně nedostaneš. Počkej do 12. Do té doby s ní nekomunikuj, nemá to smysl. Navíc bys mohla dosáhnout toho, že ti ty peníze nedá už jen z trucu. A až budeš mít peníze v kapse, už jí NIKDY nepůjčuj a pokud možno se jí vyhni.
@dusk píše:
@Naima Udělala bych to stejně. Teď z ní peníze stejně nedostaneš. Počkej do 12. Do té doby s ní nekomunikuj, nemá to smysl. Navíc bys mohla dosáhnout toho, že ti ty peníze nedá už jen z trucu. A až budeš mít peníze v kapse, už jí NIKDY nepůjčuj a pokud možno se jí vyhni.
To samozřejmě.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
takový drámo kvůli pětikilu, už mi to přijde fakt na palici.Jako jo byla bych nasraná, ale už bych to neřešila, ji bych řekla co si o ni myslím, a s 500 se rozloučila.
Jsou takový starosti co člověk musí zvládnout, a tohle je fakt hloupost.