Půjčila jsem kamarádce - nemá se k vrácení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Hodaka
23.7.12 14:46
@jullls píše:
Kdyby o tom partner věděl, zabije ji holýma rukama za to co mi napsala a že nám dluží. :roll:

takový drámo kvůli pětikilu, už mi to přijde fakt na palici.Jako jo byla bych nasraná, ale už bych to neřešila, ji bych řekla co si o ni myslím, a s 500 se rozloučila.
Jsou takový starosti co člověk musí zvládnout, a tohle je fakt hloupost.

• Upravit
jullls
23.7.12 14:46

To je furt a proč a proč… chci radu jak to z ní vytáhnout!! Ne řešit a proč tohlé a proč támhletó… chci radu co by jste dělali vy…

• Upravit
jullls
23.7.12 14:47

Tak jí nechám pětikilo a ona si půjčí u dalších 30spolužáků ze základky (odkud se známe) a bude milionářka za chvíli :D JDE O PRINCIP, POCHOPTE TO!

• Upravit
Hodaka
23.7.12 14:49
@jullls píše:
To je furt a proč a proč… chci radu jak to z ní vytáhnout!! Ne řešit a proč tohlé a proč támhletó… chci radu co by jste dělali vy…

já bych ji tu pětistovku nechala, s tím že bych jí napsala „Máňo, myslela jsem že jsme kamarádky, vidím že ne.Tu 500 si nech, a užij si ji. čau Bláža“
a tím bych s ní skončila :think:

• Upravit
Naima

Chtěla jsi radu - tady máš radu: Pokud tvoje rodina nezajde hlady, tak počkej do 12tého, peníze si pak vem a radši už se nestýkejte. Protože, to, co jste předvedly, nemá s přátelstvím nic společného.

• Upravit
jullls
@Hodaka píše:
já bych ji tu pětistovku nechala, s tím že bych jí napsala „Máňo, myslela jsem že jsme kamarádky, vidím že ne.Tu 500 si nech, a užij si ji. čau Bláža“
a tím bych s ní skončila :think:

Ok, děkuju za radu :kytka:

• Upravit
Hodaka
23.7.12 14:50
@jullls píše:
Tak jí nechám pětikilo a ona si půjčí u dalších 30spolužáků ze základky (odkud se známe) a bude milionářka za chvíli :D JDE O PRINCIP, POCHOPTE TO!

já to chápu, ale už druhý den se nervuješ, to pětikilo za to fakt nestojí.

• Upravit
jullls
23.7.12 14:51
@Hodaka píše:
já to chápu, ale už druhý den se nervuješ, to pětikilo za to fakt nestojí.

To jo no, mam fakt nerva…včera večer u Farmy jak jsem tu bušila do klávesnice :D :D se divim že neshořela :D

• Upravit
jullls
23.7.12 14:53
@tatranka1 píše:
fakt sorry, ale ty budeš trochu psycho.tak nejdřív kamarádka, te_ď o ní píšeš tohle? :think:
nic ve zlém, ale přepisuješ necelý rozhovor z FB, sem pak napíšeš nějakou sms, údajně jedinou co jsi jí posílala, ale na tom FB píšeš, ať se nediví, že s ní nemluvíš slušně. tak kdepak bude zakopaný pes? jestli ty se už do toho holka nějak nezamotáváš.
Jinak rad jsi dostala několik, ale asi se ti nelíbily, tak jsi i tady drobátko zhoustla!

Jasně, já okrádam lidi… :mrgreen: já sem psycho ze chci svoje peníze.

• Upravit
Hodaka
23.7.12 15:00
@jullls píše:
To jo no, mam fakt nerva…včera večer u Farmy jak jsem tu bušila do klávesnice :D :D se divim že neshořela :D

já včera taky :cert: no co, jsou fakt horší věci. Vyprdni se na to, a až se uvidíte tak se usmívej, buď šťastná ;)

• Upravit
jullls
23.7.12 15:01
@Hodaka píše:
já včera taky :cert: no co, jsou fakt horší věci. Vyprdni se na to, a až se uvidíte tak se usmívej, buď šťastná ;)

Jj, asi to bude jediný řešení… :|

• Upravit
jullls
23.7.12 15:01
@tatranka1 píše:
holka, tys to prostě nepochopila.to je jasný, že chceš svoje peníze. ale jaký z toho děláš humbuk a ty drobné nesrovnalosti v tom co tu píšeš. podle mě jsi BLÁZEN. pardon

Ok tak jo :D

• Upravit
3236
23.7.12 15:15

@jullls

neřekl by no jasně ale určitě by nešel mlátit ženskou :-)

• načítám...
368
23.7.12 15:16

@Naima Udělala bych to stejně. Teď z ní peníze stejně nedostaneš. Počkej do 12. Do té doby s ní nekomunikuj, nemá to smysl. Navíc bys mohla dosáhnout toho, že ti ty peníze nedá už jen z trucu. A až budeš mít peníze v kapse, už jí NIKDY nepůjčuj a pokud možno se jí vyhni.

• načítám...
jullls
23.7.12 15:26
@dusk píše:
@Naima Udělala bych to stejně. Teď z ní peníze stejně nedostaneš. Počkej do 12. Do té doby s ní nekomunikuj, nemá to smysl. Navíc bys mohla dosáhnout toho, že ti ty peníze nedá už jen z trucu. A až budeš mít peníze v kapse, už jí NIKDY nepůjčuj a pokud možno se jí vyhni.

To samozřejmě.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel