Půjčila jsem kamarádce - nemá se k vrácení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3221
23.7.12 00:06

@lopata Naprosto souhlasim, nestacim se divit nad rozhovorem obou dam…K tomu snad ani neni co rici. Hanba mi me fackovala si to tu jeste takto vyvesit…

Btw. k te Vasi otazce jak se to tak stane, ze clovek prijde o takove penize-mame podobnou zkusenost jako „anonymni“ a v nasem pripade se jedna o podnikani-klient si objedna, dostane fakturu, nezaplati, urgujete, tahne se to, date to k soudu a jen dokazujete, ze jste v pravu, aby Vam to bylo nasledne treba zamitnuto(my teprve tedy cekame jak to dopadne),jelikoz nemate dostatek dukazu o tom, ze v pravu jste, byť mate fotografie, objednavku, smlouvu, komunikaci…tahne se to roky a clovek se nestaci divit jak naprosto jasne spory mohou dopadnout…je to smutne, ale je to tak.

Pokud clovek nezije z vyplaty do vyplaty a nestrada, tak bych, jak uz tu nekdo psal, nelitovala 500kc pro nejlepsi kamaradku s vidinou, ze ji to pomuze…V teto diskuzi ale asi o pratelstvi neslo-vlastne je to cele takove divne…

• načítám...
17014
23.7.12 06:48
@jullls píše:
Moje úroveň že chci peníze zpět??? 8o 8o 8o Takže vlastně já jsem ta špatná ne???

Ne úroveň vyjadřování. Jsi sprostá jak dlaždič. Fakt super příklad pro dítě :poblion:

• načítám...
jullls
23.7.12 06:52

Jasně, takže vlastně chudinka slečna ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jen kdyby se to stalo vám… :zed: :zed:

• Upravit
jullls
23.7.12 06:59

Už vidím jedinou z vás, která by půjčila 500,– a bylo ji sděleno že je p*ča at ji dá pokoj apod. Určitě by jste řekli, jó, tak jí to nechám, je chudá, oželim to :D :D už vás vidim! :roll:
Nejsem debilní ani hloupá, ani nějaká koza se základkou, abych nevěděla kdo je v právu, jde mi o princip, ne o pětikilo. Takhle se s lidma neorá, a pokud se nespálí, bude si půjčovat dál a dělat to samé…

• Upravit
20296
23.7.12 07:01

@jullls

Bože…děsí mě, že máte děti. Toto je konverzace dvou puberťaček, né matek 8)

• načítám...
20296
23.7.12 07:05

Nevím jestli se mám smát nebo brečet, jde na mě obojí zároveň a ani nejsem v tom :mrgreen:

• načítám...
jullls
23.7.12 07:06
@RyBANA píše:
@julllsBože…děsí mě, že máte děti. Toto je konverzace dvou puberťaček, né matek 8)

Já jsem zapoměla že bych měla být milá ne? Omluvit se jí? 8o :roll: :roll: :roll: :roll:

• Upravit
20296
23.7.12 07:08

@jullls Člověk nemusí být milý, aby byl slušný… 8)

No jinak by mě taky zajímal ten tvůj první příspěvek adresovaný „kamarádce“ 8)

• načítám...
Naima
23.7.12 07:10

Možná mi to někde uteklo, ale kdy měla peníze vrátit? Začala jsi ji dost urputně nahánět hodně brzy :).
Naštvanost a pocit bezmocnosti chápu, já jsem takto půjčila 15.000,– a když jsem se domáhala vrácení, tak s tím byl problém a druhá strana ještě držkovala. Pak ještě několikrát xtisícové částky a nikdy jsem peníze nedostala v termínu zpět. Od té doby už nepůjčuji, mám ráda své peníze „v bezpečí“ a nebo mnou utracené :lol:.

• Upravit
jullls
23.7.12 07:14
@Naima píše:
Možná mi to někde uteklo, ale kdy měla peníze vrátit? Začala jsi ji dost urputně nahánět hodně brzy :).
Naštvanost a pocit bezmocnosti chápu, já jsem takto půjčila 15.000,– a když jsem se domáhala vrácení, tak s tím byl problém a druhá strana ještě držkovala. Pak ještě několikrát xtisícové částky a nikdy jsem peníze nedostala v termínu zpět. Od té doby už nepůjčuji, mám ráda své peníze „v bezpečí“ a nebo mnou utracené :lol:.

Protože po tom co mi začala nadávat a hlavně mi tvrdila jak hrozně nemají na jídlo je potkáme v Globusu s plným košíkem…a určitě to nebyl košík za 500,–. Proto je chci zpět hned a at už o ní neslyším…

• Upravit
17014
23.7.12 07:16
@jullls píše:
Já jsem zapoměla že bych měla být milá ne? Omluvit se jí? 8o :roll: :roll: :roll: :roll:

Ne, chovat se jako dospělá žena. Nemáš v sobě kouska studu. brrrr, než kamarádku jako jsi ty, radši žádnou. Stačí jak jsi sprostá zde ve svých příspěvkách. A hlavně jsi neuvěřitelně trapná. Půjdeš na policii a že tam máš maminku. Chudák tvoje máma, takovou ostudu. jsi stejně sprostá jako tvoje kamarádka, fakt si nemáte co vyčítat. trochu slušnosti by ti holka neuškodilo :roll:

• načítám...
24320
23.7.12 07:19
@jullls píše:
Protože po tom co mi začala nadávat a hlavně mi tvrdila jak hrozně nemají na jídlo je potkáme v Globusu s plným košíkem…a určitě to nebyl košík za 500,–. Proto je chci zpět hned a at už o ní neslyším…

A muezs dat uvodni prispevek co jsi podlala ty?
Nevim penize nepujcujeme. Vyprdla bych se na ni. Mimochodem i tvuj slovnik neni na urovni.
Nevim co je to v dnesni dobe za modu pujcovat si penize. Onehda chtela jedna znama taky pujcit ze jim dosel nedoplatek 7tisic tak jsem ji rekla, ze ne a ze kdyz to chce vrattit hned po materske tak ma ten tyden pockat. V tomhle nikomu neverim…

• načítám...
Naima
23.7.12 07:19

Chybí tu jedna věc - evidentně jsi jí poslala sms, která taky nebyla jazykově vybraná (podle prvního příspěvku tvé známé). Otázka je - nevyhrotila jsi to zbytečně hned na začátku?
Měla jsi se vykašlat na jejich košík, peníze z ní v klidu dostat zpátky a tím to uzavřít - eventuelně celé vaše „kamarádství“, pokud tě celá situace natolik pobouřila. To by bylo elegantnější řešení, než se takhle dohadovat, věšet konverzaci na net a eventuelně žádat o pomoc policii. ;)

• Upravit
jullls
23.7.12 07:29
@Naima píše:
Chybí tu jedna věc - evidentně jsi jí poslala sms, která taky nebyla jazykově vybraná (podle prvního příspěvku tvé známé). Otázka je - nevyhrotila jsi to zbytečně hned na začátku?
Měla jsi se vykašlat na jejich košík, peníze z ní v klidu dostat zpátky a tím to uzavřít - eventuelně celé vaše „kamarádství“, pokud tě celá situace natolik pobouřila. To by bylo elegantnější řešení, než se takhle dohadovat, věšet konverzaci na net a eventuelně žádat o pomoc policii. ;)

Psala jsem ji to v sms, nemá kredit, proto mi odepisovala a bombarduje mě na fb. Dnes mi psala v půl 3 ráno zase inteligentní smsku z nějakýho čísla.
Nevím co budu dělat…

• Upravit
24320
23.7.12 07:31
@jullls píše:
Psala jsem ji to v sms, nemá kredit, proto mi odepisovala a bombarduje mě na fb. Dnes mi psala v půl 3 ráno zase inteligentní smsku z nějakýho čísla.
Nevím co budu dělat…

Nic delat nebudes ti na to odpovim.Sice rikas jak pise v inteligentni sms ale ty jses zatim taky nepredvedla.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel