Půjčila jsem kamarádce - nemá se k vrácení

jullls
22.7.12 20:30

Dlužnice!!! :-/

Já se teda omlouvám, že to tu takhle řeším, ale jsem TÁÁÁÁK nasaná!!!Bože…
Půjčila jsem „kamarádce“ v pátek 500,– že do zítra (tedy soboty) mi ho vrátí, jak nemají co jíst, apod. :roll:
Dnes jsem ji napsala co teda bude…a?
„ty pi
o“…ať jdu do prdele, že mi peníze dají až 12.tého, že nemají, apod. Večer jdeme nakoupit a oni jí za moje peníze!!! No to mě tak nasalo… teď sms že jí nemám sát…že na mě podali žalobu o omezování osobní svobody, protože jsem jí řekla, že si pro to zítra v sedm přijdu k nim. A podobný pindy :D :D No, já mám nerva!!! Oba moji rodiče jsou u policie :) Ale prostě nevím, jak to z ní mám vydolovat… ještě k tomu takhle naštvaná… :D :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
3248
22.7.12 20:34

Hmmm, tak koukám, že to byla asi fakt dobrá kamarádka :lol: hele co na to říct…kráva, neváží si pomoci a tohle já prostě nepochopím :nevim:

• načítám...
876

..no, to je úroveň komunikace tedáá :cert:, máme podobné zkušenosti, ale bez těch sprosťáren, peníze jsme dostali, ale museli jsme si taky říci. My už nikomu nepůčujeme, teda v téhle době jsme rádi, že jsme rádi, ale když už, tak jen nejbližší rodině. Ber to jako zkušenost a obloukem se ji vyhni, vypadá jako psycho. osoba.

• načítám...
3241

Je to sice blbé, jsi o 500 chudší, ale zato poučená pro příště, že jí už snad nepůjčíš. Tyjo… já někomu dát takový obnos a on by mě pak častoval nadávkama a výhrůžkama… Proč jsi jí ty prachy dávala??? :-) :nevim:

• načítám...
6836

Kvůli podobným případům nepůjčuju :D .Je to k. áva, co na to říct. Obávám se, že pokud ti to nebude chtít vrátit, nic s tím neuděláš. Ale chápu, že i 500,– nas.re.

• načítám...
101696

Upřímně, oželet 500,– a už s ní nadále nekomunikovat…

• načítám...
Sylviii

@jullls Můj kámoš půjčil 1500, jeho kámoš si jel na dovolenou, koupil si auto, ale peníze mu pořád nevrátil, já radši nic nepůjčuju :cert:

• Upravit
Elois28
22.7.12 20:36

ahoj..no já na jednu stranu chápu tvoji zlost, ale proboha proč hned tolik nenávisti? A to asi nebyla moc dobrá kamarádka, když tě hned takhle slovně napadá ne? Promiň, ale já si teda velmi dobře rozmýšlím komu půjčím peníze. Takže pokud s ní nemáš uzavřenou žádnou smlouvu asi to z ní těžko dostaneš..

• Upravit
861
22.7.12 20:39

8o 8o 8o tak to je hustá kamarádka :oops: to taky existuje? Už jen jestli je tohle její běžná mluva, nic bych nepůjčila ani nekamarádila :nevim:

• načítám...
14856

Manzel takhle pujcil kamaradovi a z toho jsme to taky dolovali. Pak muz odjel do ciziny a ja zustala v cr a jednoho krasneho dne jsem ty penize proste potrebovala, tak jsme mu psali at uz je vrati a me…taky jsme si teda neco vyslechli, ale vratil. Tim kamaradstvi skoncilo.

jako chapu, ze nekdo vraci trochu pozdeji, ja bych mozna ani tak rychle neurgovala, pockala bych par dni, ale taky bych cekala nejakou omluvu a ne tohle.

• načítám...
5misa6

Já bych si proto přišla k nim :think: s mužem a opukálem.

• Upravit
jullls
22.7.12 20:44

Já jsem normálně tak nasrana, že ráno půjdu tady vedle baráku na Policajty, řeknu že jsem „od mamky“ at mě doprovodí k ní :) mám toho plný zuby!!! Ještě to co mi píše…to je vrchol… mluvila sociálně, jak nemá na jídlo apod. má ročního syna… bylo mi jí líto a půjčila jsem. Slibovala jak si ten její vezme v práci zálohu a hned mi to dá!!! Nejde o pětikilo, jde mi o princip a o chování, proto to chci zpět! :)

• Upravit
895
22.7.12 20:46

Teda, to je opravdu „dobrá“ kamarádka. Doufám, že ti peníze aspoň po výplatě vrátí, nedivím se, že jsi naštvaná. Půjčila jsem peníze jen v rodině a kamarádkám bych půjčila jen těm nejlepším. Už jsem i odmítla, protože vím, že by mi to kamarádka nevrátila a to chtěla 20.000! :nevim:

• načítám...
jullls
22.7.12 20:47
@Petra274 píše:
Teda, to je opravdu „dobrá“ kamarádka. Doufám, že ti peníze aspoň po výplatě vrátí, nedivím se, že jsi naštvaná. Půjčila jsem peníze jen v rodině a kamarádkám bych půjčila jen těm nejlepším. Už jsem i odmítla, protože vím, že by mi to kamarádka nevrátila a to chtěla 20.000! :nevim:

Souhlasím že jsem blbá :D ale znám jí od 1.třídy…

• Upravit
Elois28
22.7.12 20:50

Znáš jí od první třídy? Tak to v tom je něco ještě navíc ne? Se mi teda nezdá, že by ti holčina, kterou znáš takhle dlouho nedokázala normálně vysvětlit proč ti peníze nemůže vrátit hned jak slíbila.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel