Co dál s námi? Nezaměstnaný přítel

Anonymní
25.9.12 09:48

Co dál s námi??

Holky, slečny! Břicho mě bolí, je mi na zvracení, točí se mi hlava. Mimís mi spinká v kočárku v předsíni a já přemýšlím. Přemýšlím, jestli svého přítele vystěhovat nebo ne. Už to asi dál nevydržím. Jezdí po pohovorech na práci, ted měl na jednom od 10h být, vyjel ted. Schytala jsem si jaká jsem kráva apod. že jsem nekoupila benzín, a už nevařím oběd. Je nezaměstnaný přes 2 měsíce, na ÚP neni. Vše jsem táhla sama a ještě občas dodal, jestli už nemáš-ať ti dá tvoje matka, minule to říkala. :poblion: :poblion: jak vůbec může tohle říct… jeho mama nam neda u nich skoro ani kafe a on řekne tohle!!! Omlouvám se za tak zmatený příspěvek, ale píšu jak mi to myslí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
25.9.12 09:51

Tohle vyváděl vždycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 09:58

Ne, až ted co je bez práce, mi přijde. Ale já nevím prostě.. :( Řekne mi že nemá benzín aby mohl jet na pohovor a mám z něj pocit, mě vždy zatlačit do kouta aby měl co chce… Jinak auto je moje a byt taky.

• Citovat
  • Upravit
11620
25.9.12 10:02

A není vynervovanej z toho, že nepracuje :think:? A proč není na pracáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Sice bulim jak želva, je mi to líto, ale přicházim na to…že mi to začíná být jedno…prostě fuk.. jakoby to šlo mimo mně…

• Citovat
  • Upravit
22236

Pokud ho vystěhuješ, jsi schopná utáhnout všechny náklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:03
@jajul píše:
A není vynervovanej z toho, že nepracuje :think:? A proč není na pracáku?

protože tam nechtěl.. :zed: prej čeká až se mu někdo ozve s prací… ale neuvědomuje si že práci potřebuje ON!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:03
@cilly píše:
Pokud ho vystěhuješ, jsi schopná utáhnout všechny náklady?

mám 10 200Kč rodičák - 5.500,– je nájem. Balíky plenek mi kupuje mamka :)

• Citovat
  • Upravit
2691
25.9.12 10:04

Asi je to taky pro něj stres, že tu práci nemá..asi by chtěl pracovat..nebo je typ co by byl radši doma? ale to by nejezdil po pohovorech asi..jak staré máte mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:05

Půlroční.. já vim že asi chce…ale na jednu stranu je to chlap jak hora, ale na druhou ťunťa..

• Citovat
  • Upravit
7139
25.9.12 10:05

Je to těžké máte spolu dítě, chápu, že by pro něj měl asi být stres být nezaměstnaný a nemoct se starat o rodinu, ale z tvého příspěvku mi přijde, že se ani moc nesnaží tento stav změnit a navíc nic mu nedává právo chovat se k tobě jako hovado, já bych mu asi dala ultimátum bud změní přístup a chování, nebo může jít jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:08

Na to on mi odpoví, jako dnes ráno ať si nevyskakuju, že se můžu taky sbalit a táhnout - nepřiznává si absolutně že byt i auto je moje, kromě TV i veškeré vybavení, on přišel s holou řití, když to tak řeknu.. Byla jsem se inf.na Policii a řekli mi že jestli mam smlouvu, kde o něm není ani zmínka, že není problém ho přijet vysvěhovat, když nepůjde sám. Vezme si jen osobní věci a další den se i s Policií staví pro zbytek. Že mám kdyžtak volat ihned 158, kdyby dělal nějaký bordel..
Už jsem chtěla i svěření do péče ale když by to přišlo pak do schránky asi by mě přizabil…

• Citovat
  • Upravit
7139
25.9.12 10:10
@Anonymní píše:
Na to on mi odpoví, jako dnes ráno ať si nevyskakuju, že se můžu taky sbalit a táhnout - nepřiznává si absolutně že byt i auto je moje, kromě TV i veškeré vybavení, on přišel s holou řití, když to tak řeknu.. Byla jsem se inf.na Policii a řekli mi že jestli mam smlouvu, kde o něm není ani zmínka, že není problém ho přijet vysvěhovat, když nepůjde sám. Vezme si jen osobní věci a další den se i s Policií staví pro zbytek. Že mám kdyžtak volat ihned 158, kdyby dělal nějaký bordel..
Už jsem chtěla i svěření do péče ale když by to přišlo pak do schránky asi by mě přizabil…

a máš ho vůbec ještě ráda? nebo je to jen o strachu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
25.9.12 10:12

Nemáš tady už jinou diskusi???o tom jaký je to hulvát???
A že se můžeš sbalit???řekla bych---nemůžu, toto je moje…ale můžeš jít ty
Práci nemá a ještě je takhle hnusnej???
co s takovým chlapem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
25.9.12 10:13

Pošli ho do tmy! A to co nejdřív než ublíží tobě nebo mimču. Ať se zbalí a táhne. Neznám tě, ale takového chlapa nepotřebuješ. Žádná žena takového chlapa nepotřebuje. podle toho jak píšeš, tak už ani o té lásce se nedá moc mluvit. Já za sebe říkám vyhodit a hodně rychle…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky