Co dál s námi? Nezaměstnaný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
25.9.12 12:40
@Anonymní píše:
Ano klidně. Válíš si prdel v zahraničí, nezaměstnaná!! Já mám zdravou dceru a dokážu i zabezpečit!!! Tak uvažuj! :mrgreen:

jak souvisí to že má peníze a nemusí pracovat, s tím co psala tady? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 12:42
No a? Ja pracovala 10 let na rozdil od tebe, neparazituju na statu, nemam od nej ani korunu. Chces se tady predhanet kdo ma vic? Deti nemam, nemuzem je mit. Mam aspon normalniho chlapa. Ustrikovat si dite s prvim volem umi kazda.
@Anonymní píše:
Ano klidně. Válíš si prdel v zahraničí, nezaměstnaná!! Já mám zdravou dceru a dokážu i zabezpečit!!! Tak uvažuj! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.9.12 12:57

Holky, nemá cenu se rozčilovat, zakladatelka má vše nej a ze samého štěstí tady zakládá jednu diskusi za druhou na téma hulvátské chování jejího příživnického partnera vůči ní…

Nic osobního proti ní nemám, spíše je mi jí líto a už v minulé diskusi jsem jí upřímně a od srdce (v dobrém) radila, aby se sebou navštívila odbornou psychologickou/psychiatrickou pomoc. To přece není žádná ostuda a my tady na emiminu jí těžko nějak odborně pomoci můžeme. A ona to (pokud svoje příspěvky myslí vážně) skutečně potřebuje…

• Citovat
  • Upravit
35791
25.9.12 12:58

A pokud myslis zabezpecit ten tvuj slavnej sekac, tak to taky nevidim moc realne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
25.9.12 13:01

No krásně se to tu rozjíždí :-D za chvíli bude po počteníčku, protože to admin zase zamkne :-D

• Citovat
  • Upravit
35791
25.9.12 13:02
Ja bych se hadala, ale nejak nemam s kym :-)
@Misuldy píše:
No krásně se to tu rozjíždí :-D za chvíli bude po počteníčku, protože to admin zase zamkne :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
25.9.12 13:03
@pikola píše:
Ja bych se hadala, ale nejak nemam s kym :-)

Však počkej :-) zakladatelka dorazí :-)

• Citovat
  • Upravit
35791
25.9.12 13:06

Tak ja zatim vylezu z vany, stydne mi voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 13:17

Hádat se nebudu! Nemá to smysl, když tu zakládají jiné ženské témata - jste zticha! Vyskakujete si tu na mě, docela ubohý ne? 8)
To že si otevřu obchod nevím co má společnýho s mým chlapem, apod.

• Citovat
  • Upravit
35791
25.9.12 13:25

Ja spis nechapu, proc zakladas a prispivas jako anonymni, kdyz stejne vsichni vime, kdo jsi. Vsichni by te brali vazne, kdyby ty jsi si tady nehrala takovy divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.9.12 13:27

@pikola počkej tak je to teda ta samá co jste mysleli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 13:30
No jiste :-)
@lukresia píše:
@pikola počkej tak je to teda ta samá co jste mysleli?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
25.9.12 13:30

Nestačím zírat, co se tu děje :lol: :lol: :lol:
Jestli je to ta, co tu píšete, tak jsem našla diskuzi, kde na sebe prozradila i FB, tak mi to nedalo a musela jsem se na ní mrknout :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.9.12 13:31

@pikola tak to si tu diskusi mažu ze sledovaných :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 13:34

No ne, me nevadi, kdo jaky ma problemy, rada poradim, pohladim, coz jsem taky udelala..
Ale kdyz nekomu radite desitky stranek, ona ho teda slavnostne vyhodi a tema uzavre a za tyden je to tu jako neverending story znova a ten nekdo tvrdi, ze to neni on, i kdyz to vsichni vi, tak ze sebe dela s prominutim blbce. A dela ho taky z nas.

Uka fb :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria