Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano klidně. Válíš si prdel v zahraničí, nezaměstnaná!! Já mám zdravou dceru a dokážu i zabezpečit!!! Tak uvažuj!
jak souvisí to že má peníze a nemusí pracovat, s tím co psala tady? ![]()
@Anonymní píše:
Ano klidně. Válíš si prdel v zahraničí, nezaměstnaná!! Já mám zdravou dceru a dokážu i zabezpečit!!! Tak uvažuj!
Holky, nemá cenu se rozčilovat, zakladatelka má vše nej a ze samého štěstí tady zakládá jednu diskusi za druhou na téma hulvátské chování jejího příživnického partnera vůči ní…
Nic osobního proti ní nemám, spíše je mi jí líto a už v minulé diskusi jsem jí upřímně a od srdce (v dobrém) radila, aby se sebou navštívila odbornou psychologickou/psychiatrickou pomoc. To přece není žádná ostuda a my tady na emiminu jí těžko nějak odborně pomoci můžeme. A ona to (pokud svoje příspěvky myslí vážně) skutečně potřebuje…
A pokud myslis zabezpecit ten tvuj slavnej sekac, tak to taky nevidim moc realne.
No krásně se to tu rozjíždí
za chvíli bude po počteníčku, protože to admin zase zamkne ![]()
@Misuldy píše:
No krásně se to tu rozjíždíza chvíli bude po počteníčku, protože to admin zase zamkne
@pikola píše:
Ja bych se hadala, ale nejak nemam s kym
Však počkej
zakladatelka dorazí ![]()
Hádat se nebudu! Nemá to smysl, když tu zakládají jiné ženské témata - jste zticha! Vyskakujete si tu na mě, docela ubohý ne? ![]()
To že si otevřu obchod nevím co má společnýho s mým chlapem, apod.
Ja spis nechapu, proc zakladas a prispivas jako anonymni, kdyz stejne vsichni vime, kdo jsi. Vsichni by te brali vazne, kdyby ty jsi si tady nehrala takovy divadlo.
Nestačím zírat, co se tu děje
![]()
Jestli je to ta, co tu píšete, tak jsem našla diskuzi, kde na sebe prozradila i FB, tak mi to nedalo a musela jsem se na ní mrknout
![]()
No ne, me nevadi, kdo jaky ma problemy, rada poradim, pohladim, coz jsem taky udelala..
Ale kdyz nekomu radite desitky stranek, ona ho teda slavnostne vyhodi a tema uzavre a za tyden je to tu jako neverending story znova a ten nekdo tvrdi, ze to neni on, i kdyz to vsichni vi, tak ze sebe dela s prominutim blbce. A dela ho taky z nas.
Uka fb ![]()