Co dál s námi? Nezaměstnaný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.9.12 10:13

To nevím… jako mám ho ráda, asi ho už nemiluji…a strach je v tom určitě taky… vím, že kdybych se ho „zbavila“ musela bych ho vídat kvůli předávání malé a to bych chtěla jen za dozoru soc. pracovnice, kdyby to šlo.. vím že by mě bombardoval na FB, mailama, smskama, voláním když by šel ráno z diskoték a barů.. :( a možná, to je nejhorší že by se zase choval hezky, bral mě na večeře, obědy, snažil se aby měl opět věškerej konfort a pohodlý domova.. :think: protože jsme před narozením malé byli 2měs. od sebe a nedal mi pokoj :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:14

Diskuzi tu nemám, zabrousila jsem sem z femina.cz.

• Citovat
  • Upravit
2691
25.9.12 10:16

Je fakt, že jestli je takhle hnusnej a mluví s tebou jako k nějaký kravce, asi bych mu řekla, že je se vztahem konec..a s miminem ti pomáhá, jaký má vztah k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.9.12 10:16

Pokud píšeš, že už si se poptávala i na policajtech, tak to asi moc udržet nechceš, nebo jsou tam i jiné problémy, o kterých si nám nenapsala… :nevim:

Pokud by šlo jen o to, že zrovna ztratil práci a zatím nemá jinou, tak to můžou být prostě jen nervy, že vás neuživí, spousta chlapů to těžce nese a jak si práci najdou, tak je klid. Jinak na pracák bych ho nahnala se slovy, že když nic jiného, tak za něj budou platit zdravotní poj., aby nebyl blbej a neplatil si to sám, když nemusí.
Ale jestli si práci hledá jen tak naoko, aby se neřeklo a doopravdy vlastně nechce, tak bych mu řekla, že buď s tim něco udělá, nebo ať se sbalí a jde, že nemůžeš z rodičáku táhnout celou domácnost a ještě nemakačenka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.9.12 10:17
@Anonymní píše:
To nevím… jako mám ho ráda, asi ho už nemiluji…a strach je v tom určitě taky… vím, že kdybych se ho „zbavila“ musela bych ho vídat kvůli předávání malé a to bych chtěla jen za dozoru soc. pracovnice, kdyby to šlo.. vím že by mě bombardoval na FB, mailama, smskama, voláním když by šel ráno z diskoték a barů.. :( a možná, to je nejhorší že by se zase choval hezky, bral mě na večeře, obědy, snažil se aby měl opět věškerej konfort a pohodlý domova.. :think: protože jsme před narozením malé byli 2měs. od sebe a nedal mi pokoj :(

tak jestli je to tak jsem taky pro vyhození, zdá se, že to bereš rozumně, jsi schopná se o sebe i mimčo postarat, takového " chlapa" fakt nepotřebuješ…sbalila bych mu věci, radši zavolala policii at jde s doprovodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.12 10:18

Nůž na krk, popř nakopat, pokud se nevzpamatuje… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:22

Do kulí… :potlesk: ;)
Dělám si z toho srandu, ale sranda to není.. :|
Nevím, ted mu asi teda zavolám, jak to tam dopadlo. A jestli nedopadlo, tak už mě asi šmejkne a nevím :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:23

Tak telefon mi nebere..

• Citovat
  • Upravit
2926
25.9.12 10:25

Máš velkou výhodu v tom, že máš byt a auto. Kdybys měla holej zadej a dítě na krku, odcházelo by se ti sakra těžko. Za mě vyčkej ještě chvíli, okamžitě ho nažeň na pracák a pokud bude dělat problémy, ať táhne k čertu.

Držím palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.9.12 10:25

Holky, já bych se ani nenamáhala odpovídat - na 100 % to píše Julls - zakládala tady už x témat o svém vykutáleném příteli - a podle stylu psaní a obsahu je to stopro ona. Vždy jí každý radil ať ho vykopne - kromě toho, že nemaká, válí se doma a sponzoruje ho ve svém bytě zakladatelka, tak je na ní hrubý a vulgární, občas jí jednu šoupne a podvádí jí. Vy se tu budete namáhat jí radit, ona pak napíše, že dneska se na ní usmál a tím je všechno smazáno, další den jí nabančí a řev, miliony rad, pak zase jednou pomůže s dítětem a zase všechno dobrý a tak pořád dokolečka dokola…
Je to ona na stopro ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:27
@káťa píše:
Holky, já bych se ani nenamáhala odpovídat - na 100 % to píše Julls - zakládala tady už x témat o svém vykutáleném příteli - a podle stylu psaní a obsahu je to stopro ona. Vždy jí každý radil ať ho vykopne - kromě toho, že nemaká, válí se doma a sponzoruje ho ve svém bytě zakladatelka, tak je na ní hrubý a vulgární, občas jí jednu šoupne a podvádí jí. Vy se tu budete namáhat jí radit, ona pak napíše, že dneska se na ní usmál a tím je všechno smazáno, další den jí nabančí a řev, miliony rad, pak zase jednou pomůže s dítětem a zase všechno dobrý a tak pořád dokolečka dokola…
Je to ona na stopro ;)

Prosím??? Přišla jsem se poradit a dopadla jsem takhle, kvůli nějaký co tu stejně nic nevyřešila :(
Jinak, jsem jmenovkyně, Káťa :dance:

• Citovat
  • Upravit
900
25.9.12 10:27

Ahoj, měl by se určitě na pracák nahlásit, jednak kvůli možné podpoře a jednak kvůli zdravotnímu a sociálnímu pojištění, jinak ty pojištění bude muset platit ze svýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 10:28
@Misakkk píše:
Ahoj, měl by se určitě na pracák nahlásit, jednak kvůli možné podpoře a jednak kvůli zdravotnímu a sociálnímu pojištění, jinak ty pojištění bude muset platit ze svýho.

Tvrdí mi že je to měsíčně pár stovek. :palec: což není..

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.9.12 10:29
@Anonymní píše:
Prosím??? Přišla jsem se poradit a dopadla jsem takhle, kvůli nějaký co tu stejně nic nevyřešila :(
Jinak, jsem jmenovkyně, Káťa :dance:
:lol: :lol: :lol: gratuluji k přejmenování
  • Citovat
  • Upravit
Misuldy
25.9.12 10:30
@Anonymní píše:
Tvrdí mi že je to měsíčně pár stovek. :palec: což není..

Okolo 1000… třeba Metal Aliance má 1080… Nevím jak to mají jiné pojišťovny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky