Co dál s námi? Nezaměstnaný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.9.12 10:59
@Anonymní píše:
Je to jednoduché požádáme admina at skontroluje ip adresu ;)

nepsala zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
25.9.12 11:00
@káťa píše:
Ale jen jedna z těch diskusí má doma takového exota ve všech směrech :mrgreen:. A hlavně, tvůj „styl psaní“ je ve všech diskusích stejný, to člověk pozná po jedné větě ;) Každopádně mě je jedno, že se v každé diskusi snažíš dělat ze sebe někoho jiného, i inteligenčně naprosto podprůměrný člověk tě po přečtení jedné tebou založené diskuse bezpečně pozná. Jen mi přišlo líto času těch holek, které tě neznají a budou si tu lámat hlavu s radami, které absolutně přijdou vniveč…

Já teda nevím, ale jsem tu docela často, čtu skoro všechno, ale tohle mi jako výmysly moc nepřipadá a nemůžu teda rozhodně říct, že bych tu četla něco, o čem bych 100% věděla, že to píše stejná osoba pod jinou identitou atd. A to nemůžeš vědět podle mě ani ty, že? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7139
25.9.12 11:02

Naposled co si pamatuju tu aktivně zakládala diskuse Nuhna tak jsem zvědavá jak se to vyvrbí tu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.9.12 11:05
@Petra Z píše:
Tak právě proto jsem se ptala, jestli tady má diskusi…přišlo mi to na 100% stejný… :think:

To je ta diskuze, kde má zakladatelka toho velkého/malého :lol: agresivního bodybuildera, co jí občas jednu ubalí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
25.9.12 11:11
@Izzz píše:
@andela já sem vlezu…můj přítel neplatil sociální…teď ho splácíme…ptali jsme se na možnost, že by ho neplatil a nepočítalo by se mu to do důchodu…to prej možný neni.
Tak jak to teda je?

A přítel byl OSVČ? On je totiž rozdíl mezi OSVČ a někým, kdo prostě nikde nepracuje, ale nemá ani aktivní ŽL.
OSVČ v době, kdy má aktivní ŽL musí povinně platit měsíční zálohy na zdravotní i sociální pojištění, dobrovolně pak může platit zálohy na nemocenské pojištění.
Ten, kdo není OSVČ, nikde nepracuje ani se nenahlásí na pracák si musí povinně platit jen zdravotní. Sociální nemusí, ale nezapočítává se mu to do důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 11:14

No vidíte začne seřešit ip adresa a zakladatelka už nepřispívá

P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 11:41

Krmim dítě, to se nesmí?? Šla jsem sem si popovídat s normálníma ženskýma a ne aby tu do mě někdo šil, toho mám doma dost. Kdo nechce, ať nepíše, tečka.

• Citovat
  • Upravit
16906
25.9.12 11:44

@Princess ahaaaa, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 11:51

Četla jsem diskuzi od nějaké slečny, pozměnila věk a pohlaví dítěte, aby ji tu její chlap nenašel a celá diskuze skončila tím, že je dementní že si vymýšlí nakonec apod. Tak kde to jsme??? :think: 8o Kde jsme, že na volný diskuzi se nemůže člověk ani vypovídat, svěřit, anonymně, aby nevybuchl doma… a ještě je za nějakou lhářku.. Nevím no…

• Citovat
  • Upravit
31594
25.9.12 12:18
@Anonymní píše:
Na to on mi odpoví, jako dnes ráno ať si nevyskakuju, že se můžu taky sbalit a táhnout - nepřiznává si absolutně že byt i auto je moje, kromě TV i veškeré vybavení, on přišel s holou řití, když to tak řeknu.. Byla jsem se inf.na Policii a řekli mi že jestli mam smlouvu, kde o něm není ani zmínka, že není problém ho přijet vysvěhovat, když nepůjde sám. Vezme si jen osobní věci a další den se i s Policií staví pro zbytek. Že mám kdyžtak volat ihned 158, kdyby dělal nějaký bordel..
Už jsem chtěla i svěření do péče ale když by to přišlo pak do schránky asi by mě přizabil…

Podle mě stresová situace ukázala, co je to za s prominutím debila. Můžeš žít s někým a dokud jsou podmínky příhodné, tak se to neprojeví. Kdybych byla bez koruny a byla plně odkázaná na svého muže, tak bych byla sakra šťastná, že mě živí…
Já bych si s ním promluvila, zeptala se ho, proč není na ÚP (vždyť mu tím pádem nikdo neplatí ani zdravotní pojištění, pokud neměl nárok na podporu, tak aspoň nějaké životní minimum by dostal, ne?
A řekla, že takhle se zkrátka chovat nebude, buď se bude chovat slušně nebo může jít. A uvidíš, jak zareaguje. Třeba se chytne za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.9.12 12:23
@Anonymní píše: Četla jsem diskuzi od nějaké slečny, pozměnila věk a pohlaví dítěte, aby ji tu její chlap nenašel a celá diskuze skončila tím, že je dementní že si vymýšlí nakonec apod. Tak kde to jsme??? :think: 8o Kde jsme, že na volný diskuzi se nemůže člověk ani vypovídat, svěřit, anonymně, aby nevybuchl doma… a ještě je za nějakou lhářku.. Nevím no…

Něco mi to připomíná. Taky jsem tak v jedné diskusi nedávno dopadl… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.9.12 12:25
Nejak rychle ne, navic cisteho pochybuju, vsichni uvadi plat v hrubem.
@Anonymní píše:
Tak je přijatý! Prac.doba je od 15h-03h. :palec: dobře mu tak! 20 000,– čistého.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 12:32
@pikola píše:
Nejak rychle ne, navic cisteho pochybuju, vsichni uvadi plat v hrubem.
:D nejsi normální!! Ano jel na pohovor a vzali ho! Takže rychle…
  • Citovat
  • Upravit
35791
25.9.12 12:36

O tom kdo je v tehle diskuzi normalni bychom mohly polemizovat velmi dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
25.9.12 12:37
@pikola píše:
O tom kdo je v tehle diskuzi normalni bychom mohly polemizovat velmi dlouho.

Ano klidně. Válíš si pr..l v zahraničí, nezaměstnaná!! Já mám zdravou dceru a dokážu i zabezpečit!!! Tak uvažuj! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky