Co dát dítěti na ouška u cyklohelmy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
17.3.10 13:15

v praze uz snih slezl tak jezdime… ja tlacim kocar a klara jede..na kopce a blizko silnic mam po ruce voditko a podle situace tahnu nebo brzdim..
na helmu zvykame odmala na cyklosedacce a brzy zacne klara jezdit na kole bez slapek, tam uz si to bez helmy neumim predstavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
17.3.10 14:24

Tak Vítek ty první měsíce,co začal chodit,byl pořád otlučený,že jsem mu ji chtěla nasadit už i doma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.3.10 10:00
Alfa píše:
ka-tka píše:
Vy uz jezdite????U nas jeste metry snehu :cert: :cert:
ještě ne..ale chystáme se

Ale jo, dneska do školky už na kole :dance: .

Jenom k té fotce - přilba by podle mě měla být nasazená o dost víc směrem do čelíčka, aby byla funkční (chtěla jsem psát původně o chlapečkovi, ale koukám, že mám na výběr jen Klárku a Markétku :lol: , no vlastně ta by byla na motorku asi krapet malinká :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.3.10 22:11

Lentilko, ja vim, jeste to stelujem, ale klouze ji to prave po te cepici…bez ni to bude lepsi… ale zkousela jsem to a z hlavy ji dozadu nepada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.3.10 13:33

Taky pozoruju, že nám to ujíždí takhle dozadu. Ale to jenom prvorozenci, druhorozenec začal (včera) drandit na motorce bez helmy. Je fakt, že na odrážedle je opřilbené dítě k vidění málokdy (ale jak se mi snažil vyjet po schodech z pekárny, tak jí zřejmě vážně bude třeba 8O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková