Co dát kojenci na štědrý den?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co dát kojenci na štědrý den?
Ahoj holky,
už se to blíží. Malému bude 24. devět měsíců a lámu si hlavu, co mu dát na Ježíška k večeři.
Můj typ je zatím pečený losos s kousky dušeného celeru, mrkve a brambor.
Prosím inspirujte mě
co budete miminkům dávat, nebo je pošlete spát a pak teprva začnete? ![]()
Příspěvek upraven 12.12.22 v 15:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak pokud ti to běžně ji, tak mu to dej. Já bych nic extra nevymýšlel a dal mu co jí normálně. Mu je úplně u zadku co je za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej mu rybu a brambory s mrkví a vajíčkem, to je zas problém tvl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius však já vím, že to ještě moc nevnímá, ale jsou to přeci jeho první vánoce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřešila bych. Dala bych co jí běžně a zkusila mu dát ochutnat třeba rybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan tvl to nema byt problem ale inspirativni predvanocni tema
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych mu normálně kapříka z našeho, maso jsme prepeclive vypreparovali a chutnalo
měli jsme ročního na loňský stedry večer. Ale on obecně jedl v podstatě od začátku z našeho, vždy jsem jídlo raději přizpůsobila kojenci, aby ho mohl jist, nebo jen jeho část, než abych vařila něco extra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oouk píše:
Ahoj holky,
už se to blíží. Malému bude 24. devět měsíců a lámu si hlavu, co mu dát na Ježíška k večeři.
Můj typ je zatím pečený losos s kousky dušeného celeru, mrkve a brambor.Prosím inspirujte měco budete miminkům dávat, nebo je pošlete spát a pak teprva začnete?
Myslím, že měl rozmačkaný brambor a trochu ryby. Ani si nepamatuju. Možná měl i kaši. Jedli jsme dřív, rozbalování moc nedal, líbil se mu papír. Byl mu rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý bude mít na štědrý den přesně osm měsíců a bude mít rozmačkaný brambory a rybu, co jiného vymýšlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně bramborový salát, přizpůsobit věku! Brambory, mrkev, hrášek, žloutek, jogurt. K tomu rybu/kuřecí. Však všechno z toho se dětem dává. Je to bez další práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někteří lidi by se bez emimina uz asi ani nevy.rali, hrozne problemy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oouk našim klukům bylo loni něco málo přes 9m… Dala jsem jim lehce upravený salát… Brambory, mrkev, celer, petržel, hrášek, vejce s jogurtem a k tomu lososa…i když se tomu nedalo ani říkat večeře. Jedli v jednu a n aveceri stejně dostali kaši
celkově jim vanoce byli úplně jedno a jediné co je zajímalo bylo, jak dostat ty ozdoby ze stromečku
doufám, že letos to už bude lepší a i tu večeři snad zvládneme až před pátou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti dostali rybu a dětskou verzi salátu (vajíčko, vařená zelenina, lehce opatlané jogurtem místo majolky).
A samozřemě jsme večeřeli a dárky rozbalovavli spolu s dítětem. Fakt by me nenapadlo dítě strčit spát a pak teprve večeřet a jít ke stromku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budeme dávat dětskou verzi salátu (brambory, mrkev, žloutek, jogurt) a lososa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit