Co dát miminku do kočárku

37132
20.1.19 16:10

Nějakou lehkou deku, já synovi dávala rychlozavinovačku akorát sem ji nezapínala… Pod hlavu látkovou plenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4622
20.1.19 16:12

Ja davala hnizdecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.1.19 16:13

@Kriss Tina já jsem Praveze našla na internetu toto že by to dávala pod něho aj pod hlavičku nevypadá ten polštářek nějaký naducany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.1.19 16:16

@MisulkaP doporucuji koupit perovou zavinovacku, je to idealni :palec: bude mu v tom nejprijemneji, pod hlavicku se dava latkova plenka, precti si vyhody perove perinky, je to skvela vec :palec:
 http://www.bejbykurz.cz/…zky-perinky/

V lete na ni bude pouze lezet, budes ji pouzivat jak doma,tak v kocarku a detatko bude spokojene, fakt si to precti, nedam na ni dopustit :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.1.19 16:18

@MisulkaP Kdyz bylo teplo, měla jsem tam látkovou plénu nebo povlak z klasicje zavinovacky jako prosteradlo. Když bylo chladno (dubnové dite) tak leželo na rozepnutem fusaku (kterým jsem ho dle potreby prikrivala) nebo bylo zavinute v dece z ikei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.1.19 16:22

Sezenes pripadne i na bazarkach
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
20.1.19 16:24

@MisulkaP tohle neznám, ta podložka je jedno jakou tam dáš, stačí prostěradlo když bude horko. Ten polštář bych miminku nadávala, syn má tenhle placaty ve 3 letech do školky, to je u miminka zbytečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.1.19 16:26
@Svistice píše:
@MisulkaP Kdyz bylo teplo, měla jsem tam látkovou plénu nebo povlak z klasicje zavinovacky jako prosteradlo. Když bylo chladno (dubnové dite) tak leželo na rozepnutem fusaku (kterým jsem ho dle potreby prikrivala) nebo bylo zavinute v dece z ikei.

Naprosto stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.1.19 16:29

koupila jsem v pepcu pár hezkých obrázkových plen za pár korun a ty jsem povlékala na matraci od kočárku, přes jaro a léto to bohatě stačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
20.1.19 16:32

Mam lednove dite, “dno kocarku” jsem povlekla do frote prosteradla a na tom uz byl jen ve fusaku.
Nebyl blinkaci, plinku pod hlavu jsem nedavala do kocarku nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
20.1.19 16:44

Me se mala na klasicke plince dost potila, nemela tam nic a podle me ji bylo takhle nejlip, asi bych dala klasicke bile prosteradlo co se davalo driv na postele. Ale narodila se v prosinci tak v lete uz mela pul roku. V zime mela pod sebou deku, kterou jsem vytvarovala do tvaru hnizdecka a mela na sobe fusak, pak kombinezu z tesca ta byla skvela a deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
20.1.19 16:45

Vsak sama pak uvidis az budes kocarkovat co maji ostatni v kocarkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.1.19 16:52

Já jsem nedávala nic, měla jsem jen slabé prostěradlo a plenku pod hlavou. Malému bylo v létě už půl roku, pak ve sporťáku jsem to neřešila, v něm máme pratelnou podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.1.19 01:24

Mám také květnového syna a jen jsem mu povlékla matraci do napínacího prostěradla a na to jsem ještě dala jednu velkou tetra plenu s obrázky (pro případ nehody). Polštář jsem do kočárku nikdy nepoužila a ani zavinovačku (když se syn narodil, tak byly už šílená vedra), jen když bylo v létě chladněji, tak jsem ho více oblékla a dala mu deku :palec: Pak na podzim jsem měla lehký fusak, do kterého jsem ho dávala v chlupatém overalu, když se víc ochladilo tak jsem ještě přidala deku a když už byla fakt zima, tak jsem dala zimní teplý fusak ;) Mně přijde, že je lepší víc vrstvit, protože to počasí je fakt jako na houpačce a vždycky je lepší přidat nebo odebrat vrstvu, než aby dítě bylo přehřáté, nebo podchlazené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.1.19 09:16

Souhlasim, ze lepsi vrstvit, bodycko s kratkym, teplacky, na to kabatek lehky nebo mikinka rozepinaci, po ranu treba zabalit do zavinky, pak postupne rozepinat… Mit ve vybave ruzne tloustky dek a vzdy mit s sebou v tasce.
V parnem lete otevrit vsechny zipy a vetrani, nedavat plenku pres korbu-kumuluje se tam horky vzduch, koupit slunecni clonu v Dm za par korun nebo i slunecnik. Nedavat nanoznik, nechapu jak.proste potkavam v lete maminky, co vozi kocar s nanoznikem, ja ho vyndavam az na podzim, kdyz je nevlidne pocasi.
Dite se tak muze prehrat v kocarku, bude zbytecne plakat, co nejvic kocar odkryt.

Na perove perince se detem lezi hezky, jsou vice spokojene. Muzes pouzit i latkove plenky jako podlozku, existuji i prosteradla do kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí