Co dělá dobře hlasivkám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
18.3.15 20:22
@Britana píše:
Ucucávat vaječný końak.Event.si ho trochu ještě přilepšit vaječným žloutkem a medem.
:mrgreen: Škoda, že to nemůžu ucucávat ve školce… 8o :,( :,( :,( :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.3.15 20:24
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
18.3.15 20:30

@Britana Alkohol neni moc dobry napad, sliznice jeste vice vysusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.3.15 20:31

@Anonymka3 chrapot máš ze zpěvu? To by chtělo jít na hlasovku a zkontrolovat techniku zpěvu :think: jinak homeovox, cucací panthenol, stále něčím vlhčit hlasivky..

• Citovat
  • Upravit
935
18.3.15 20:34

@Lizzi To uz jsem take psala, ze to moc dobry zpivani asi nebude :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.3.15 20:41

Ano, mam to ze zpevu, ale je to ted spise extremni navahoz, protoze mam kazdy den alespoj dvouhodinove zkousky, jindy problemy nemvam a to uz zpivam hodne dlouho…ale na foneatrii si dojdu i bez ohledu na to, prevemce je nutna kdykoliv :) moc dekuji za rady, nejak to nakombinuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.3.15 20:43

@Anonymka3 kde zpíváš, mohu-li se ptát :-) nebo jaký styl? foniatr Ti k technice zpěvu nic neřekne, ten ti nakáže hlasový klid. To by chtělo profesionálního hlasového pedagoga :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.15 20:45
@Anonymka3 píše:
Ano, mam to ze zpevu, ale je to ted spise extremni navahoz, protoze mam kazdy den alespoj dvouhodinove zkousky, jindy problemy nemvam a to uz zpivam hodne dlouho…ale na foneatrii si dojdu i bez ohledu na to, prevemce je nutna kdykoliv :) moc dekuji za rady, nejak to nakombinuji :)

Ve sboru se člověk vyřve, když si nehlídá techniku.
Chce to dobrého učitele zpěvu.

• Citovat
  • Upravit
935
18.3.15 20:48

Nebo si nastudovat hlasovou hygienu…urcite taky nezpivat na plny koule porad, zvlaste kdy se jedna o zkousku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.3.15 20:52
@Sini píše:
@Lizzi To uz jsem take psala, ze to moc dobry zpivani asi nebude :|
…ježiši Sini, nepíši o slivovici, píši o vaječnem koňaku. Zkus to a uvidíš, že nic nevysušuje a kor když si ho uděláš sama-hezky hustý…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.15 20:54
@Sini píše:
Nebo si nastudovat hlasovou hygienu…urcite taky nezpivat na plny koule porad, zvlaste kdy se jedna o zkousku.

Spíš mít správnou techniku dýchání a netahat to krkem. Zesilovat pomocí bránice, krk volný + hlavový tón.

• Citovat
  • Upravit
13
18.3.15 20:55

Sborove zpivam deset let, ale zarovem 7 let solove-klasicky zpev, takze zkuseneho pedagoga mam, ale stejne mi porad roste rozsah a jednou za dany casovy usek takovehle prechodne obdobi, kdy bych potrebovala spise klid nez zkousku za zkouskou,prijde.na druhou stranu ale zase odezni, jenom se mi to vubec aktualne nehodi, proto jsem potrebovala pomoc ihned od vas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
18.3.15 20:57

No dobre ale porad je tam rum ci co :mrgreen: cucat panthenol a pit vincentku mi proste prijde lepsi, ale tak samozrejme vyzkouset se to muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.3.15 20:58

@Anonymka3 ono ze dne na den asi zázračně nepomůže moc nic.. chce to vytáhnout tou technikou a pak si dát klid :-)

• Citovat
  • Upravit
7346
18.3.15 21:01
@Anonymka3 píše:
Sborove zpivam deset let, ale zarovem 7 let solove-klasicky zpev, takze zkuseneho pedagoga mam, ale stejne mi porad roste rozsah a jednou za dany casovy usek takovehle prechodne obdobi, kdy bych potrebovala spise klid nez zkousku za zkouskou,prijde.na druhou stranu ale zase odezni, jenom se mi to vubec aktualne nehodi, proto jsem potrebovala pomoc ihned od vas ;)

No, kdybys náááhodou měla doma Dithiaden…můžeš si jednu tabletu lupnout. Ale je na předpis, takže ho má málokdo doma jen tak…spíš rodiče dětí trpící na Laryngitidu.
Snižuje to otoky…i hlasivek. Je to dryák, ale jednorázově no problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí