Co dělá paní na úklid?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
4.5.15 21:54

@Meha Tak to pak jo, jde hlavně o hadry, kdyby s tím stejným uklízeli někde na ubytovně a tak, to by bylo nemilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.5.15 22:10

@22Denisa
jak co, ono to tak casem vyplynulo, co jo a co ne. zpocatku se hodne ptala - jestli to ma nekam dat, co s tim atd. a bud jsem ji rekla, kam to ma dat a uz to pak delala i sama, nebo jsem ji rekla, at to necha na stole atd. ze si to uklidim a pak to tak taky zustalo i nadale.
ja jsem tak zpoloviny doma, kdyz uklizi, takze my normalne komunikujem, nedavam nejake dalekosahle instrukce predem.

treba s tim rozhazenym oblecenim - vetsinou to mame tak, ze ona ho roztridi a slozi a necha na ustlane posteli nebo nahore na komode atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
4.5.15 22:15

@Ali-Ali Takhle řeší rozhazené oblečení i naše paní a vyhovuje mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.15 20:58

Prosím můžete mi doporučit někoho na občasný úklid a především na žehlení v Ostravě?

Buď přímo v bytě, jsem ale ochotný prádlo i vozit k někomu domů.
Díky za jakékoliv doporučení.
Případné zájemkyni či zájemci můžete rovnou psát na **@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.3.16 19:24

Holky, kolik nyní platíte paní na úklid. Jsem trochu překvapená vyššími cenami :think: Jak dlouho u vás uklízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.3.16 19:33

Já uklízela za 100,–/hodinu, ale bylo to přes agenturu a co vím, tak ty si účtovali 280,–/hodinu s tím, že já dostala tu stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
3.3.16 19:33

Pani tu mam od osmi do jedne, nejaky cas prokecame, zname se dlouho, je jak rodina, platim 400,–Kc, taky kus a ne zrovna za levno k nam dojizdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.3.16 19:35

@Eveelin nereknu kolik někdo platí ale já když při škole uklizela barák (dvě patra, dvě koupelny, dětský pokoj, hraci pokoj, obivak, kuchyň a jídelnu) tak mi platila 100 na hodinu. Měla jsem placené 3h 2× týdne. Po čase jsem to zvládla i za dvě hodinky ale stejně mi platila 600 týdne. Me by se to za min nevyplatilo (jezdila jsem autem). Párkrát jsem jim i hlídala dvě děti a za to taky 100 na hodinu. Ale jsou i lidí co si říkají víc, aby se právě vyplatilo to dojíždění. Do úklidu nebyli zahrnuty okna a „hlubší úklid“ to bylo pak na dohodě s priplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.3.16 19:36

@Nuníček takže za 5 hodin 400,– a delší dojíždění?
Hledám teď novou paní - chtějí tak 150,– až 180,–/hodinu na cca 4,5 hodinový úklid. A nejsou ochotné dojíždět ani 30 minut. To pak chtějí ještě peníze za dojíždění. Jsem z toho dost překvapená 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.3.16 19:38

@Terezxx @zuzka131313 mně přišlo adekvátních těch 100,–hodinu pro studentku nebo paní, která začíná a tak 120-140,– pro opravdu schopnou paní. Ale bez příplatků na cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
3.3.16 19:43
@Eveelin píše:
@Nuníček takže za 5 hodin 400,– a delší dojíždění?
Hledám teď novou paní - chtějí tak 150,– až 180,–/hodinu na cca 4,5 hodinový úklid. A nejsou ochotné dojíždět ani 30 minut. To pak chtějí ještě peníze za dojíždění. Jsem z toho dost překvapená 8o

Jsme severni morava a taky to dela de facto nacerno, jinak jsem na studiich taky teda uklizela za 100/hod. na ruku taky na cerno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.3.16 19:44

Byla bych ochotna platit 150 + hlubsi uklid priplatek. Ale me to prijde adekvatni kor v Pze. Za hlidani platim 130,– a to se tady hlidacka nudi a cumi na Tv. Prave jsme to doma resili, ptz taky budu shanet do domu. Zaplatim i listek na metro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
3.3.16 19:45

@Eveelin Platím 120,– na hodinu, je u nás cca 4 hodiny i se žehlením.

• Citovat
  • Upravit
13955
3.3.16 19:47

Ja si spis budu lamat hlavu se spolehlivosti toho cloveka. Abych mu mohla sverit klice. Nikoho znameho urcite nesezenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.3.16 19:51

@Šarlota4 co si sehnat na hlídání studentku? Ty si s dětmi hezky hrají a spokojí se se 100,– hodinu ;)
Ten „příplatek“ za cestování byl kolem 140,–. Bohužel tedy ne lístek na metro :roll:

@Nuníček to je dobrá cena ;)

@Meha a z jakého jste kraje?

@Šarlota4 co si nechat doporučit od známých nebo kamarádek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný