Co dělá paní na úklid?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
3.3.16 19:52

@Eveelin Zlínský

• Citovat
  • Upravit
786
3.3.16 19:52

@Eveelin mě bylo nabízeno nedávno uklízet jednou za 14 dni barák za 150kc na hodinu -úklid by byl cca 4 hodinky. 1200 měsíčně ale cca 500 bych projela. To se prostě nevyplatí a paní byla naštvaná že nikdo nechce :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.3.16 19:54

@zuzka131313 a jak to bylo daleko? Kolik km?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.3.16 20:02

Ja dostavala 500,– za cely uklid domu bylo to hotove nekdy za 5h nekdy za 3 h. vysat, vytrit, prach utrit, vse kovove vykestit, koupelnu umyt - vana, sprchac, wc, pak jsem i z iniciativy zametala a vytirala garaz ktera teda nevypadala jako obyc garaz, bylo tam cistoucko, zadny harampadi a vedle fitko. Uklizela jsem takto 4domy tydne na SŠ adala jsem jim okopcit op aby meli klid ohledne klicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.3.16 20:03

@Eveelin 20km ale mám zravejsi auto. Mě dojíždění nevadí dojizdim i do práce ale člověk si musí spočítat jestli se vyplatí či nikoli. Jinak bych po tom hrabla hned. Bohužel tady bez dojíždění nejde skoro nic :D :roll: a paní byla z takový zadnice že za ní by musel dojíždět každý pokud by nesehnal někoho z vesnice. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.3.16 20:06

@Makronka222 s tím okopcenim op je to dobrý nápad :palec: mě tenkrát dali klíče protože znali mou mamku a věřili mi. Ale taky podle mě dělali „zkoušky“ že nechali někde něco cenyho nebo nějaký peníze se někde valeli. Buď to byla náhoda nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.3.16 20:20

@Eveelin bohuzel ze znamych nikdo pani na uklid nevyuziva :nevim: priplatek 140,– za jizdu je dost :think:. Ale cena ciste za uklid do 150kc mi prijde dobre. Preci jen je to cinnost, kterou vetsinou sami nerady delame. A ja mam rada spokojene zamestnance :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.3.16 20:23

@Makronka222 to je taky dobry dat si celkovou taxu za uklid domu. Ptz nekdy to muze trvat dyl/min a ja vzdy nabizim obcerstveni, tak aby se pani nemusela stresovat kvuli casu a ja si naopak taky pak nerekla, ze platim za cas u kafe a babovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.3.16 22:17

@zuzka131313 20 km je už docela dost :think:

@Šarlota4 mně až tak nevadí těch 150,–/hodinu (i když u 4-5 hodin úklidu to docela naskáče). Ale k takové ceně ještě příplatek za cestování mi už přijde dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.16 08:22

@Amynka ahojky ja delam úklidy domácnosti jsem v praze cenu nemam tedy na hod ale dle velikosti bytu. Zatím chodim do dvou pravidelne ale tato prace se da fakt ziskat jen na doporučení hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný