Co dělat když mi na dovolené dojde antikoncepce?

1
12.7.17 13:57

Co delat kdyz mi na dovolene dojde antikoncepce?

Ahoj holky,
mam problem, jsem na dovolene na Floride a nevychazi mi antikoncepce…
Mam jednofazovou. Chci se zeptet zda mam jit do lekarny a jedno platicko si zde koupit a nebo si mam dat mesic pauzu.
Mam totiz obavy z toho, ze se to vsechno nejak pretoci jelikoz jsem uz zvyknuta na Regishu a ted bych mela mesic brat neco jineho a pak se k Regishi opet vratit.

Predek dekuji za vsechny odpovedi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
12.7.17 14:01

Mohlo by to to třeba způsobit špinění. Jinak se asi nic nestane, pokud jsi zdravá. Ja bych teda bez předpisu antikoncepci nekoupila. Tady to snad ani nejde…
Taky mám Regishu.
A závidím Floridu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
12.7.17 14:04

Já bych vysadila.
Ale ještě před tím, než bych odjela bych si to důkladně spočítala, abych se do takové situace nedostala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.7.17 14:06

Pokud je možné jí tam koupit, zkus se optat na nějakou se stejnou dávkou hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.7.17 14:06

Nic jineho bych nebrala, budes cela rozhozena. Situace na houby, ale pockala bych na svou antiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
12.7.17 14:07

Regisha obsahuje desogestrelum/ethinylestradiolum 0,150 mg/0,03 mg, toto by mělo být jako účinná látka psáno i na antikoncepci v zahraničí (většinou to bývá malými písmenky pod názvem na krabičce). Či-li bych zkusila v lékarně vybírat antikoncepci s tímto složením, pokud v USA lze bez předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
12.7.17 14:09
@AstraG píše:
Ale ještě před tím, než bych odjela bych si to důkladně spočítala, abych se do takové situace nedostala ;)

Asi tak 8o jako neumět napočítat do třiceti, případně to vynásobit třemi, na to člověku fakt chybí komentář :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
12.7.17 14:19

@Sabrina.Q To je hodně silná antikoncepce, nevím, jakou získáš v lékárně v US. Pokud bude slabší, hrozí ti špinění, a nebo i další nepříjemnosti (já třeba vysadila antikoncepci a nastalo akné, padání vlasů apod.) Ale nemusí se taky objevit žádný problém. Určitě ale lepší pokračovat dál s jakoukoliv antikoncepcí, alespoň s trochou hormonů, než najednou vysadit úplně všechno. To by byl ještě větší šok pro tělo :nevim: To se tam dá fakt koupit antikoncepce bez předpisu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.7.17 14:24

No to by byla pohroma, ja bych musela vysadit antikon. a i sex :(. Ale gumu nesnasim, to radeji nebude zadny sex nez, takovy hnus pouzivat.
Ja ji radeji beru vsude sebou (mam naplasti, tak nejake mam vzdy v penezence).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101939
12.7.17 14:55

Naučit se počítat aby příště nedošla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
12.7.17 14:58

Já když jsem byla v UK, tak jsem zavolala na gyndu a poprosila, aby mi napsali recept a mohla mi jej vyzvednout mamka, ta potom antinu koupila a poslala mi ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21231
12.7.17 15:00

Nešukat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.7.17 15:02

A nemáš platíčko doma? Že by ti ji nějaká dobrá duše poslala.
Jinak dámy, určitě bych slečnu (paní) neodsuzovala. Třeba se jí dovolená náhodou prodloužila. Já bych z Floridy taky neodjížděla, pokud bych nemusela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.17 15:13
@teraniova píše:
A nemáš platíčko doma? Že by ti ji nějaká dobrá duše poslala.
Jinak dámy, určitě bych slečnu (paní) neodsuzovala. Třeba se jí dovolená náhodou prodloužila. Já bych z Floridy taky neodjížděla, pokud bych nemusela :lol:

Pravě a ještě si ji kazit menstruací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.7.17 15:18

@Sabrina.Q Určitě nejsi ani první ani poslední komu se tato věc přihodila, to se prostě někdy stane - nikdo není dokonalý 8). Já, být tebou, dala bych tělu pauzu od chemie a nemotala to toho jinou. Existují jiné ochrany než antikoncepce - kondomy :lol:. Ale pokud s partnerem nemáte kondom rádi a souložit přestat nechcete :hug:, radsi si na Floridě nějakou kup, pokud pro vás na dítě není vhodná doba :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí